İlk buluşmada getirilen arkadaş sizce?

Daha dün bu yüzden bir ilk buluşmayı iptal ettik. Hatta konuşmayı dahi kestik denilebilir. Ben size olayı anlatayım. Yaklaşık 8 ya da 10 gün kadardır konuşuyorduk. Buluşmayı 26.08'de belirlemiştik. Kız fesat tabi bende fesat bir insanım ama kaşar tipli insanlar değiliz. Kız 28.08'de yani buluşmadan önceki günün gecesinde yaklaşık saat 00:00-01:00 arasında arkadaşımı da getirecem dedi. Daha önceden ki buluşmalarda bir kızın arkadaşıyla baya tartışmaya girdiğimizden bu arkadaş getirme konusuna kıl kapmış birisiyim. Arkadaşınla uğraşamam gibi sözler söyledim. Baya tartıştık ve konu o gelmezse bende gelmiyoruma geldi. Yalnız ben bunu daha önce hatta buluşmayı düşündüğümüzden itibaren üstüne basarak bir çok kez söyledim. Gayette sağlıklı bir ilişki olacağını düşünüyordum ama böyle bir şey oldu. Bende yol verdim gibi oldu. İlk olarak kendinizi benim yerime koyun ve kıl kapmamı az çok düşünebilirsiniz. Ne kadar laf sokucu konuşmalar olduğunu. Olayı anlattım ve size sormak istediğim bana göre doğru dediğim şey size göre ne kadar doğru? Tavsiyelerinize ve eleştirelerinize açığım. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. :)
İlk buluşmada getirilen arkadaş sizce?