ben ygsden 250 küsür falan yaptım bolu mengen 2 yıllık aşçılık üniversitesine puanım yetiyor. şimdi buraya gitsem pişman olurmuyum? iş imkanları nasıl sonuçta 2 yıllık üniversite beklentiyi düşük mü tutmak gerekir? valla aşçılık hep aklımda fakat korkuyorum nedense
Cevabın nedir?
eger meslegın kotu tarafına yukselemeyen tarafına gelmezsen sorun yok bır bucuk yıldır bu meslekdeyım ascılık egıtımı alıyodum unıversıte ıcın yarı da kestım yanı sana nasıl anlata bılırım su ankı planım hala ascı oldum ıcın tekrar sıfırdan basla
yıp okul surecıde part ıme da olsa parasız da gıdıp bı yerlerden egıtım almak yanı abı ben calısıyım oara verme ogret dıcem ıkı saat falan bosken ole tanıdıklarım var cevrem yanı onemı olan her meslekde ezılmek var ama bı anda ezılıp hızlıca kabugundan cıkmaya bakalısınn yanıı21 Yorumla
+1 yılBizim okulda aşçılık bölümünden mezun olan arkadaşların bazısı şuan kıbrısta süper iş yapıyor bir kaçı istanbulda bazısıda haberlerini alıyorum yurt dışında amerikada falan. Kendine güvenirsen her alanda iş bulursun.
24 Yorumla
Soran+1 yılişte beklediğim cevaplardan =)
- +1 yıl
:) hakkında hayırlısı olsun kardeşim
Otellerde, restoranlarda cok ihtiyac var ascilara. Onun disinda catering sektorunde de cok kolay is bulabilirsin.
Yuksek maaslara hemen baslamazsin; ama iyi bir otele kapak atarsan cok rahat yasarsin asci olarak, oyle diyeyim sana...12 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta iç tecrübeye bakıyor yüksek maaşla başlamak torpile bakıyor kesinlikle
+1 yılaşçılık çok güzel bir meslek hem yükselme imkanı var ve maaşı da çok ballı ben lisesini bitirdim şu an çalışmıyorum ama her yerde iş bulma imkanı var ve çağıranlar bile oluyor .
32 Yorumla
Soran+1 yılasgari ücret civarlarıdır başlangıç sanırım? yoksa biraz daha üstü veya altı mı =)
- +1 yıl
asgari ücretle başlıyorsun ama yükselmesen bile 3 bin e kadar yolu var :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
meslektaşiz şöyle diyeyim okumak evet güzel işin okulunu okuyan insanlari daha iyi yerler kapiyor.ancak okulda kaybedecegin zamanda çalişip belli bir kariyerde yapabilirsin . 2 yol var tercih senin ama meslek ve gelecek olarak güzel bir secim.
01 YorumlaYa ben merak ediyorum aşçılık istiyorum da bir zamanlar carriera2011 diye bir kullanıcı varmış hangi okulda okuyordu biliyor Musunuz?
02 Yorumla- +1 yıl
hangi üni'de okuduğunun pek önemi yok aracılık belgesini aldıktan sonra 1-2 sene bı yere gidip tecrübe kazandıktan sonra yurt dışında iş ilanlarına başvuru yapabilirsin
Asci nasıl olunur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler