zeki ama çokta güzel olmayan kız mı yoksa salak ama güzel kızın mı eline tutup arkadaşlarınızla tanıştırırsınız.
zeki ama çirkin kız
salak ama güzel kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer salak kiz empati yoksunudur beyni 12yasindaki velet gibiir zeki kiz egoludur g0tune 30kiloluk kurbaga yapismis oyle yuruyo modern hayata adaptasyonu iyi olmus genetikler iyi bu yolda genel olarak kime neye gore zeki oda belli degil doktor olunca zeki mi oluyor kiz cogu oyle dusnuyor zeki ama ruhu satilmis zeki sayilmaz salak kiz anne olamaz ikiside degil
Kızacaksın ama salaklar güzel zeki çirkin diye saçma şey olamaz üzdün insanın zekası tipiyle ölçülmüyor sonuçta hem güzel hem zeki hemde kültürlü kız :)
1.bp.blogspot.com/.../Funny+smile+Gif+image.gif
bence de aptal bir kadınla asla sevgili olmam her kadın kendine göre iyidir sadece onun güzelliğini keşif etmeyi başaran erkek bulamamıştır güzellik yüzde gözde değildir aslında hal ve harekette bir çift laf ve gülümsemesinin altında yatan surat ifadesindedir kadını kadın yapan çok unsur var tipe takılıp bunları kaçırıyoruz bazen veya hep teşekkürler
Çok önemli gerçekleri kaçırıyoruz bazen hem yeni nesil olarak hem yıllar geçtikçe sevmeyi sevilmeyi hatta özlemeyi tamamen hayatımızdan çıkarıyoruz üzülmek ve ağlamaktan korkuyoruz iyi geceler dilerim söyleyeceklerim bu kadar :)
B3n erkek olsam, oturup atom parcalamayacagimiza gore, salak ve guzel olani tercih ederdim.
Cevap
21Cevap
çirkini güzelleştiririmde güzele çare yok :( tabiri zeki ama çirkin kız yanımda beni temsil edemedikten sonra adriana lima olsa ne yazar
Zeki olmalı güzellik gelip geçici ve görecelidir bugün güzel olan yarın çirkin olur ama zeki kız hep zekidir
Zeki ama güzel aradığım için kimsenin elini tutamıyorum
Zeki kızları hep çekici bulmuşumdur güzellik ayrımı yapmıyorum o başka bir konu
Kadın dediğin zeki olacakerkegine nasil davranmasi gerektgini hangi ortamda nasil durmasi gerektgni bilecek
salak kız yok kendini kullandıran kız seven kız vardır
Salak gorunumlu zeki erkek
Cogu zeki gorunumlu salak cunku 😀
salak ama güzel kızı kolay idare edebilir insan ama sıkılır bir müddet sonra zor seçim
Zeki olan beni daha çok etkiler.
Zeki orta halli yok mu ya :D
Tutkulu ama sadık kız
Parası çok aklı kıt olan kız
Sarışın ama zeki kız :D
benim zekam ona yeter.
Salak insana tahammül edemiyorum
Karımı hani nerde karı karı karı:/
Zeki olup bu soruyu sormayan kız kanka 😀
Akıllı ve normal kız
Sarisin, balik etli, dolgun kalcali zeki kiz
İki ucu b. oklu değnek