Akıllı kızlar işinize gelmiyor bunu biliyorum.
Gene de soruyorum.
Akıllı kızlar işinize gelmiyor bunu biliyorum.
Gene de soruyorum.
Cevap
14Cevap
Benim akıl kalibreme yetişemesede, yetişmek için gayret gösteren ve zekâsı üst düzey kapesiteye çıkabilecek kadınları karşımda görmek isterim.
Saf veya zekâsız bilgisiz kadınları da ötekinden daha yükseğe çıkarmak için onları da yanımda görmek isterim.
Kızlardaki akıl şeytanlığa çalıştığı için kimse hayatından şeytan birini istemez. Yani akıllı olmakla alakalı değil bu iş.
Akıllı kız tabii ki.. Saf kızı ailesi sevsin
Niye kandırma ihtiyacı duyayım ki?
Her şey seksten mi ibaret? Akıllı olsun böylelikle iki tarafta akıllı olunca yeri ve zamanı gelince yapılır zaten
Akıllı zeki kızlar her zaman ön plandadır sapyoseksüelim aşşırı cezbediyor
Saf olani mutlu etmesi kolay. Akilli olani mutlu edince daha çok şey başarmış hissi yaşıyorsun. Ama akilli olani degilde saf olani seçseydim dedigim çok zaman oldu
Akıllı kızlar işimize geliyor da önemli olan zekasını nasıl kullandığı
Bu düşüncede olmayan birisi olabilir
Kesinlikle akıllı kızlar
Aşırı aptal olmasında fark etmez
Zeki olması şart bence
akıllı kızı tercih ederim
Saftrikler
Kolay kanar
Kızları cozdum aşık olunca beyinlerinde ki mantık kısmı devre dışı kalıyor istediğini yaptırıyorsun
Olabilir
Senin yaş 30 mu
İkiside yaramaz
Saf kızlar
Kandırmakla ne alakası var, şimdiki erkekler çok canım olduğu için canım erkeğin yanına saf kadın yakışır
Doğru, sen nesin peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak, kimsenin akıllı bir kadınla derdi yok; aslında mesele, akıllı kadından çekinenin işine kolay gelsin. Çünkü zekâ bazen karşısındakini biraz tedirgin edebiliyor, itiraf edelim. Saflık ise kısa süreli büyü; hayat, zekâyı hep daha uzun vadede ödüllendiriyor. Sen zekânla parıldamaya devam et, hiç çekinme! 😏✨