Bir kızın bir erkeği sevmesi için illa erkeğin yakışıklı mı olması lazım? Kesinlikle evet! Çirkinlerin Allah belasını versin. Ben çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı ki niye olsun zaten. Çirkin erkek mutlu olmayı hak etmiyor. Bu yüzden kimseye teklif etmedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşşeğe benzeyen bir erkeğin bir kız karşısında şansı var mıdır?
Cevabın nedir?
+1 yılBir bakıma haklısın. Bu devirde insanlar artık benlikten çok dış görünüm ve kaliteye bakar durumda. Bir erkek yakışıklı ise her daim bu konuda bir adım önde oluyor. ya da bir kadın. Aynı şekilde güzel bir kadınsa bir adım önde oluyor. Peki ne yapmalı, yakışıklı değiliz diye böyle yaratıldık diye ölene dek yalnız kalamayız. Öncelik, bu durumda kendimizi sarsmamamız gerekiyor. Bunu takıntı haline getirmememiz gerekiyor. Çünkü yer yüzünde bu insanlar çok sayıda evet ama hala kalbe değer veren iç güzelliğe değer ver milyonlarca insan var. İnanıyoruz. Bir sonraki ise biraz bakımlı olmak ve yeni bir imaj yaratmak. Bakımlı bir erkek olmak gay olmak anlamına gelmez. Bunu kafamızdan atmalıyız. Biraz bakımlı olduktan sonra, biraz da kendine yakışan bir tarz sahibi olduktan sonra gerekli herşey tamam olmuş durumdadır. Düzgün karakterli bir yapıyı sadece biraz süsledikten sonra yalnızlık Allah'a mahsus olacaktır.
22 Yorumla- +1 yıl
Karaktere değer veren insanlar da benden nefret eder çünkü karaktersizin tekiyim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun o zaman :)
En İyi Cevaplar
+1 yılYakışıklı ya da çirkin olman önemli değil paran olsun zengin ol senin aramana gerek yok onlar seni bulur.
Kızların Ada'm gibi Adam arıyoruz dedikleri tam olarak bu paralı adam zengin adam. senin yalancı olman düzenbaz olman onu aldatıyor olman bile çok önemli degildir ruhsuz yaratıklar için01 Yorumla- +1 yıl
Param var mekana maseratiyle gidiyoruz. Gene kimse bakmıyor niye? Çünkü aynı mekanda başka zenginler de var ve yakışıklı adamlar. Ayrıca ben zaten vazgeçtim
Niye olmasın? Sen bugüne kadar tipe önem veren kızlara denk gelmişsin yani aptallara şunu bilmiyorlarki 40-50-60 yaşlarında kendileri hala bir jenifer lopez olmicak takma kafaya sen illa bir gün güzel yüregini biri sevecektir.
04 Yorumla- +1 yıl
Benim yüreğim güzel değil ki karaktersizin tekiyşw
- +1 yıl
Yakışıklılar da karakterli oluyor çirkinim özgüvenli olsam yetmez özgüvenli yakışıklı erkekler var karakterli olayım birsürü karakteri mükemmel yakışıklı erkek var. Zenginim birsürü zengin yakışıklı erkek var. Beni kim ne yapsın? Ayrıca kendimi ezmiyorum. Karaktersizin tekiyim harbiden. Sokakta gördüğüm yanında erkek olan kızların bacaklarına bakıyorum onları düşünerek masturbasyon yapıyorum. Karakterli olan böyle yapar mı?
- +1 yıl
Yalnızlığından dolayı bunlar bence karekterli ve yakışıklı veya zengin ama yakışıklı erkek birsürü var evet ama onlar var diye kendini bu kadar aşağïlara çekmen çok ezikçe bir hareket çirkinsen çirkinsen ne olmuş yani hem ne kadar çirkin olabilirsin kii? Ya da kendine göre çirkin ama bir gün seni sevecek kıza yakışıklısındır. Senin şu bacaklara bakma olayınada bu zamanda nerdeyse her erkeğin yaptığı şey erkeklerin doğasında olan bişey kendin çirkinsin diye kendini bu kadar alçaltma! Ona bakarsan bende kendime göre dünyanın en cirkin kızıyım çoğu erkeğe göre yetersizim ama dışardaki insanlar tipimi beğenmese bile kalbimi sempatikliğimi konuşmamı gülmemi bir yerimi beğeniyorlar. Elbette bir insan seninde bir yerini beğenecektir. İster gözünü, ister dudağını, ister gülüşünü kendine bunu yapma yaa en sinir olduğum şey gervcekten çok sinir bozucu bir durum
+1 yılHayır yoktur
46 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana. Çirkin erkekler karaktersizdir. Bunu unutmayın.
- +1 yıl
Bir an bile aklımızdan çıkmıyor
- +1 yıl
24 saat geçsin EİG sende
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir gerçek var insan dışını beğenmedigi birinin içini merak etmez ama bu demek değilki yakışıklılar evlenip cirkinler evde kalıyor cirkinde olsa güzelde olsa herkes mutlaka evlenir
- +1 yıl
@Ufsananebeabi Tamer Güngör benim inşaat mühendisim adam 39 yaşında 7 bin TL maaşı var. Daha bir kızın elinden tutmamış. Adam aşırı zeki aşırı komik. Ama evlenmedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
32Cevap
Böyle bir mantık olmaz. Her kadın en yakışıklıya gitsin o zaman. Brad pitten bile yakışıklı adamlar var. Kızın birine göre o yakışıklı birine göre bu. Ayrıca dediğim gibi yakışıklıdan yakışıklı da var, kız açık arttırmayla kendini satan bir varlık mı? Hep kendini en yakışıklıya vermek istiyorsa dediğim gibi yakışıklıdan yakışıklı da var. Tipin de olsa zaten bir kızla mutlu olamazsın ki bu mantıkla. Kız gider senden daha yakışıklısını veya senden bir şekilde daha iyisini bulur. Eğer tip tek önemli şeyse kimsenin evlenip uzun yıllar evli kalamaması lazım. Ayrıca babalarımız yakışıklı mı ya? Tip en önemli şeyse kellik geni nasıl bugünlere geldi? Veya çirkinler ölseydi sen nasıl çirkinsin? Bir yerden gen geldiğine göre demek ki tip en önemli şey değilmiş. Hayata bir kere geliniyor kimse tipini kendi seçmedi. Kendim seçmediğim bir şey yüzünden ömrüm boyunca sıkıntı çekeceksem bile keyfimi bozmam. Dediklerin doğruysa bile sen de en kötü ömrün boyunca sadece parasıyla seks yaparsın, ağlamayı kesersin. Seni tanısaydım ve bunları bana söyleseydin seni eşek sudan gelinceye kadar döverdim. Senin gibi düşünen tüm ergenlerin sorunu hayatınızda bir zorluk görmemeniz. Gerçekten bir zorlansaydınız hayatınızda bu kafada dolaşmazdınız, tüm suç el bebek gül bebek yetişip hayatınız boyunca hiç zorlanmadan yaşamanızdan kaynaklı şımarık bebeler. İstersen psikolojik tedavi amaçlı benden bir dayak yiyebilirsin, iyi gelir. Sanki Allah size her şeyin en iyisini vermek zorundaydı, sanki tüm karılar kapınızda yatmak zorundaydı da Allah sizden bu hakkı aldı gibi bir tabırlar. Bir de herkeste maserati var ferrari var falan yazmışsın, çok bilendim. Millet açlıktan popon giyecek don bulamıyor bu şımarıkların burada girdikleri tribe bak. Allah’ın size yapacağı en büyük iyilik paranızı kaybetmeniz olur. Ekonomi de kötüye gidiyor, inşallah baban dara düşer de rahata kavuşursun, hayatın çevrendeki 3-5 şımarık bebeden ibaret olmadığını görürsün. Çok pis bilendim. Siz bunun gibi psikopatlara bakmayın beyler, korkanın çocuğu olmaz demişler.
00 Yorumla
+1 yılSevmesinler boşver. O sidiklileri kafana takma. Şunu soyliyim sana Allah mükemmel erkeği yaratsa herşeyiyle dört dörtlük bir erkek olsa ona da burun kivirirlar. O bana fazla derler. 😂 Bir uzmana git kendini ciddi anlamda yetersiz hissediyorsun sebebi de büyük olasılıkla çevren.
13 Yorumla- +1 yıl
Yetersiz hissetmiyorum zaten yetersizim.
- +1 yıl
Algini degistirirsen kendimi çirkin olarak görmeyi birakirsin. Hatta kendini makul derecede yakışıklı biri olarak görmeye başlarsın. Ama bunu tek başına yapamazsin. Sen beni dinle. Biliyorum da söylüyorum güzel kardeşim.
- +1 yıl
Psikoloğa gittim kardeşim zaten. Çirkinlik psikolojisine girmişim galiba dedim. Kadın baktı baktı. Öyle bir psikolojiye girmemişsin sen zaten çirkinsin merak edilecek bişey yok dedi.
çirkinim hiç bir kız bakmadı bir taene sevdıgım vardı benı aldattı tip tip tip kızlar tip olcak sonra karakter olcak diyor tip olmadı mı karaktere falana bakmyıorlar sanki herkes manken olcak boy 180 den asagı olmucak kaslı olcan yuz guzellıgın olcak paran olcak sonra bir de karakterın olcak biz erkeklerin en azından benim istediğim beni seven bir kız söyle olsun böyle olsun isemıyorum yeter ki kalbi guzel olsun
118 Yorumla- +1 yıl
@ben10um la ben 1.87 yim de ne oluyor çirkinim işte kimse bakmıyor
- +1 yıl
Doğru o da var. Hepsi bir arada olacak. Para da önemli tabi. Ama bak şöyle bir şey var: Mesleğini eline aldıktan sonra (özellikle de parası iyi olan :D) 28-35 yaş aralığında onlar boyu vs.'yi de takmadan gelebiliyorlar. Buna şahit oldum. Ama ben onu istemiyorum. Beni mesleğim için sevmesin birisi.
+1 yılProfil güldürdü kardo knk tip yoksa beynin var çalış kullan cüzdanını doldur bak neler oluyor o vakit bunların 18-28 arası dönemleri aşk evliliği yapma isteğiyle başlıyor bu yaştan sonra tipi bir kenara koyup rahat yaşamak istiyorlar cüzdanın doluysa bu yas aralığını dahada aşağı cekebilirsin 😂😉
13 Yorumla- +1 yıl
Benim parayla ilgili hiç sıkıntım yok. Para var ama etrafımdaki insanlarda da para var. Yakışıklı zengin beni ne yapsın kız :D
- +1 yıl
A*k fakir yerlerde takıl günlük 1 tane kaldirirsin zaten sen bölgeyi secememissin 😂
- +1 yıl
Diyorum ya heryerde var parası olan adam. Kızlar bakıyo zengin hem yakışıklı hem özgüvenli hemen atlıyor. Bana bakıyor tırt. O yüzden olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir çocuk bardı eşşeğe benziyordu ama öyle aşık olmuştum ki umursamadım muhteşem gelirdi bana her gün onun sayesinde gülerek uyanırdım güne belki o da.. Hesabı bir gün gittim söyledim mesajdan ama dahasına el vermedi cesaretim seviyorum seni dedim hoşlantı falan da değildi tamam dedi geçti bir süre sonra başkasıyla çıktı ben de o günden sonra hep acı çektim o yüzden kısacası yok tiple bir alakası
012 Yorumla- +1 yıl
Tamam tiple alakası yok. O yüzden hiç sevgilim olmadı.
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel kızların çok yakışıklı erkeklerin de olmayabiliyor bir kız var güzel değil sürekli biriyle çıkıyor erkekte bencetipted çok daha önemli şeyler var
- +1 yıl
Ben çok gördüm valla abime teklif eden kızlar cihana teklif eden kızlar. Cihan arkadaşım benim 60dan fazla sevgilisi oldu. Ve o sadece 45 kere falan teklif etti 1 senede hiç reddedilmedi. Ceyhun var öbür taraftan. Ceyhun 100 kıza teklif etti 96sı reddetti 4ü cevap bile vermedi. Ceyhun özgüvenlidir karakterlidir. Zengin arabası maserati. Evi var Tıp fakültesinde okuyor bilgili. Cihan sırf yakışıklı diye 60 kızla sevgili oluyor ceyhun sırf çirkin diye o kadar özelliği olmasına rağmen 1 kız bile kabul etmiyor. Bunun nedenini açıklar mısın bana?
Cevap sahibi+1 yılBikere zengin her türlü sevgili bulur bunu sen de biliyorsun ayrıca amaç 100 kişiyle çıkmaksa kimse bakmasın sana tiple bir alakası yok diyorum işte sence varsa o senin düşüncen ama yok
- +1 yıl
Zenginse hertürlü sevgili bulurmuşmuş. Öyle bir dünya yok. Çirkine hiçbirtürlü bakmıyorlar. Ne diyecek bakmıyorsa bana bakın ne kadar zenginim mi diyecek? Çocuk maseratiyle gidiyor okula. Daha ne olsun? Bakmıyorlar işte. Özgüveni de var. Sorun ne? Sorun tip. Tiple alakası olmasa kesinlikle bulurdu şimdiye bir sevgili.9 Yıllık arkadaşım benim. İkimizin de hiç sevgilisi olmadı.
Cevap sahibi+1 yılPardon da o zaman niye yaşlı zengin adamlarla henç kadınlar niye evleniyor ayrıca kız olan benim bir şey söylüyorsam da var bir bildiğim ayrıca her zenginin de sevgilisi olcak diye bir şey yok belki kendine olan fazla güvenindendir biraz düşünün
- +1 yıl
Güvenmese özgüven lazım, güvense fazla güveniyor. Serdar Ortaç haklıymış binlerce dansöz var. Kıvırın anasını satayım
Cevap sahibi+1 yılLan me diyon adam olmak lazım ilk önce
- +1 yıl
Adam dediysen tamam işte çirkin olanlar adam değildir
Cevap sahibi+1 yılAbi tamam çirkinsin hayatta devgili yapamazsın çirkinlerin sevgilisi olmaz
- +1 yıl
Ohhhhhh böyle bir rahatlama yok aga
- +1 yıl
Gerçekten böyle düşünmüyorsan çocuğun düşer inşallah.
Kadınları anlamak boş iş.
Şimdi sana bu andavallar yakışıklılık değil önemli olan karakter diyecekler. İnanma.
Kadına kabarık cüzdan göster sana anasını bile getirir.
😃14 Yorumla- +1 yıl
Param var kardeşim ama bakmıyorlar niye? çünkü zaten zengin yakışıklılar var çirkin zengini ne yapsınlar.
- +1 yıl
Zaten yazın sürekli tatildeyim.
Erkeksi davraniyosan var kari gibi aglama ya da mal mal çekingen davranma hareketlerin erkeksi olsun konusman falan bos espiri yapma goz kirparak selam ver
02 Yorumla- +1 yıl
Bunları yaparsam gay derler. Etrafımda hiç kız yok bunları yapabileceğim erkek var onlara da göz kırparak selam veremem. Ama çirkin olduğum için yaklaşamıyorum kızlara izin vermiyorlat
- +1 yıl
Kızlar bakmıyor ki zaten. Yakışıklı olmayanı görmezden geliyorlar
+1 yılBenim sevdigim insan cok yakisikli degil seven insan sever ben kalbe bakarim etkilenecegim kadar da tipi olsun yeter ayrica goruyoruz yolda guzel kizlarin yaninda cirkin erkekleri herkesin bir alicisi var bu kadar kendini ezmeee boyle geldin boyle gidersin cirkinim diyerek yasayamazsin sen inanmadigin surece kimse inanmaz sen kendini sev seni sevende olur
152 Yorumla- +1 yıl
Senin sevdiğin kişinin çirkin olma ihtimali varsa en adi o çocuğuyum. La kimse inanmasın zaten. Ben vazgeçtim bütün çirkinler vazgeçsin. Siz de mal gibi çirkin erkeklere yüz vermeyin. Çirkin olduğum kadar da kişiliğim bozuk beni kim ne yapsın. Çirkin erkekler adam değildir
- +1 yıl
Oha ya sen nasil bir insansin. Yaşama daha iyi lan. Hic hayattan bir beklentin yok. İsyan ediyorsun. Kendini ezip eleştiriyorsun. Senden daha cirkinlerini gordum. Sacmalama sen boyle yaparsan zaten seni seven biri olmaz. Ayrica sana birsey soyliyim. Benim tanidigim biri var kiz gercekten guzel oyuncu gibi. Evlendigi adam cok cirkin. Bu is kalbe bakar. Kafalar uyusursa olur. Azcik kendine guvenin olsun hayati yasa bir daha gelmeyeceksin dunyaya.
- +1 yıl
Ayrica sevdigim adam kilolu bunun cirkinlikle vs likle alakasi yok sevdikten sonra gerisi mühim degil. Benim kriterlerimin disinda birini sevdim. Uzun boylu olsun derdim. Ama benden sadece 5 cm uzun. Zayif olsun isterdim ama kilolu.
- +1 yıl
Benden daha çirkinini gördüysen o gözlerin kanamadı mı? Benden çirkinini gördüysen sen şizofrensin demektir. Yok yok benden daha çirkin kimse yok. Hem çirkinim hem karaktersizim. Hem şeref. sizim. Çirkinliğin getirdiği şeyler bunlar. Yakışıklı erkekler böyle şeyler düşünür mü hiç? Düşünmez. Ayrıca ne kadar yanlış bir seçim yaptığının farkına varmışsın ki dış görünüşünü eleştiriyorsun bunu bir düşün derim. Allah affetsin seni. Çirkin erkek seven kız mı olur?
- +1 yıl
Google a ayaktami duramiyom yaz gorursun
- +1 yıl
O adanalı çocuk aşırı derecede sempatik yakışıklı biri.
- +1 yıl
Oha ahahahah
- +1 yıl
Komik çocuk ama çok tatlı değil mi?
- +1 yıl
Bana gore degil.
- +1 yıl
Ama kızlar seviyor onu.
- +1 yıl
Ya sabirrr
- +1 yıl
Sen onu neden örnek verdin?
- +1 yıl
Yakisikli degilde ondan
- +1 yıl
Yakışıklı olmayabilir. Neden örnek verdin yani ne demek için? Bak yakışıklı değil ve... boşluğu doldur.
- +1 yıl
Yakisikli degil ama insanlara sempatik geliyor yani tip hersey degil
- +1 yıl
Sempatik biri zaten. Ünlü olduğu için kızlar fotoğraf çektirmek istiyor. Var mı biriyle sevişirkenki görüntüsü? Yok. Demek ki sevgili olmuyorlar bununla fotoğraf çektiriyorlar yalnızca.
- +1 yıl
Sen bir psikoloğa git bak beni dinle.
- +1 yıl
Gittim zaten. Dedim "Ben çirkinlik psikolojisine girdim galiba". Psikolog baktı bana , kadın bana dedi ki "Öyle bir psikolojiye girmemişsin , sen zaten çirkinsin merak edilecek bişey yok" dedi.
- +1 yıl
Ya saçmalama hicbir psikolok hastayla oyle konusmaz
- +1 yıl
Devlet hastanesindeyse öyle bir konuşur ki.
- +1 yıl
Sen kasinmisin uzman birine git
- +1 yıl
Bana bir günde kendimi yakışıklı hissettirecek birine ihtiyacım yok.
- +1 yıl
Sen nasil bir insan cesidisin ya halime sukrettim birde ben kendime ozguvensiz derdim
- +1 yıl
Özgüven bir işe yaramıyor
- +1 yıl
Sen ozguvenlimisin ki bir ise yarasin faydalarini gormemissin
- +1 yıl
Ceyhun özgüvenli onda bir işe yaramadı
- +1 yıl
Ay daraldim sen böyle devam edersen öldüğünde hic yasamamis olacaksin
- +1 yıl
Özgüvenli olsam bu tiple işe yarar mıydı dersin?
- +1 yıl
İşe yarar mıydı bu tiple özgüvenli olsam?
- +1 yıl
Bunun tiple alakasi yok bak sana soyluyorum ben nasil asik oldum biliyor musun? Onun goruslerini, hayata bakis acisini gorerek. Buna sempatiklik ve komiklik eklenince bende hisler oluşmaya başladı. Onun dusunceleri benim dusuncelerimle ayni gibiydi. Kalbime dokunmustu. Eğlenceli biri ve bana enerji veriyordu. Olduğu ortama hayat veriyordu. Ben onun yuzune bile bakamazsim utanctan. Ama hep o bana geldi konusmaya calisti. Bakismaya basladik. Etkilendik ikimizde. Ayrica o normalde bakabilecegim tipte biri değil. Yani benim kriterlerimin disinda biriydi. Oyle bir ortamda onu tanima firsatim oldu. Goruslerini her zaman belirtti. Güzel düşünceleriyle kalbimi caldi. Yani her kiz tipe bakmaz. Biraz umudun olsun ya guzel kizlarin yaninda bakimsiz erkekler var. Allah a isyan etmis oluyorsun. Herkes kusursuz mu? Benimde kusurlarim var mukemmel biri degilim. Ama sevildigin zaman kendini guzel hissedersin. Boyle dusunursen kendini kapatirsan kimse seni sevmez
- +1 yıl
Tiple alakası var. Nasıl yok. Ben çok gördüm bir kafede otururken " yaa şu çocuk ne kadar yakışıklı " diyen kızları. Ben heryerde düşüncelerimi belirttim hiç susmadım. İç dünyam ponçik şekerlerle dolu eğer tip önemli olmasaydı kızlar kapımda yatardı. Ben internet üzerinden böyle çirkinim diyorum ama dışarda hiç çirkinim demem yani benim kendimi sevmediğimi kimse bilmez. Doğum günü olan kıza sana en iyi hediyeyi vermek isterdim ama kendimi sana veremem diyorum. Yanlışa yanlış doğruya doğru derim. Yalan söylemem. Ama tip olmadığı için kimseye çekici gelmiyorum. Konu paraysa para da var. Ama dediğim gibi çirkine hiçbi kız bakmıyor. Genellemeyse genelleme bakmıyorsunuz işte. Kendi hoşlandığını iddia ettiğin erkeğin bile yüzüne bakmamışsın bunu da utandım diye kıvırıyorsun. Basbaya miden bulanmasın diye bakmamışsın işte
- +1 yıl
Ben şunu merak ediyorum: Onun görüşlerini ve bakış açısını görerek demişsiniz. Bu aşamaya gelmek için tip lazım değil mi? Bir insan tanımadığı, konuşmadığıi hakkında bilgi sahibi olmadığı kişinin ne düşündüğünü, ne kadar bilgili olduğunu nasıl bilebilir. Yine konu tipe geliyor.
- +1 yıl
Oha saçmalama midem bulansa niye acilayim ona? O bana 1 adim geldi ben ona 10 adim atti. Ben ona baktigimda heyecanlanmamak icin bakmazdim. Ama zaten cogu zaman bakistik. Merdivenlerde hep cakistik. Masama geldi bana dogru egildi. Masama gelirdi hep. Evet kizlar yakisikli erkek gorunce oyle soyler. Ama her sey tip degil hersey disardan girundugu gibi degil. Yakisikli olup karaktersiz olsa ne olacak? Oyle biriyle hayat mi gecer? İş evlilik olunca iç güzellik her zaman ön planda olur.
- +1 yıl
@ben10um kurs ortamiydi. Ders disinda konusmalar oluyordu ortaya. Onun goruslerini ogrenme firsatim oldu. Konu aciliyordu herkes gorusunu belirtiyordu. Ayrica yuzune bakiyordum bakmiyor degildim. Ama hoslanip uzulmekten korkuyordum bu yuzden kendimi geri cekiyordum. Ben rengimi belli etmezdim. Hep soguktum konusmazdim onunla. O gelirdi bana birliktr sohbet eder konusurduk. Kac kere goz goze geldik. Bakistik. Bir bahaneyle hep yanima siramin oldugu yere gelirdi yanimda dururdu. Mesaj atar benimle ilgilenirdi. Beni onemserdi. Bir bahaneyle bana yazardi. Bana ilgi gostermesi bende his olusturmaya basladi. Cok cirkin bir insan degil ama yakisikli da degil. Ic guzelligi dis guzelligini bastiriyordu. Onun hayat enerjisi bana enerji verdi. Bana hayatimin en guzel dakikalarini yasatti bana asik oldugunu soyledi. Pesimden kostu. Hosuma gitti. Konusmalarimiz ilerleyince zaten hislerim aşk boyutuna kadar cikti. Gecem gunduzum birdi. Istahsizdim midem de kelebekler ucusuyordu. Hersey tip degil..
- +1 yıl
Demek ki bizde tip olsa biz de bir kızla bakışırdık. Daha önce hiçbi kızla göz göze gelmedim. Demek ki herşey tip.
- +1 yıl
Çünkü bakmıyorlar ki haklılar. O kadar yakışıklı erkek var beni ne yapsın kız. Olumsuz şeyler yaşadım herkes tipsiz dedi. Ama yine de olumlu olmaya gayret ettim. Olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok.
- +1 yıl
Ya sabir ya. Tipinden dolayi mi sanki? Onun konusmalari bende his olusturdu. Ben kendimi geri cekerdim ama hislerime engel olamadim. tiple alakasi yokk
- +1 yıl
Pes edersen sen kaybedersin o yakisiklilara bakan kizlar sanki oyleleriyle mi evleniyor. Is evlilik olunca herkes durustluk iman ariyor sen dogru ol karsina dogru insan cikar
- +1 yıl
Bu saatten sonra karşıma çıksın onu helal süt emmiş bir delikanlıyla evlendirmeyen en adi o çocuğudur. Tamam işte ben çirkin olduğum için konuştuğum şeyler de ilgi çekmiyor. Kimsede his uyandırmıyor. Abdullah öcalan benden daha yakışıklı. Valla ben artık pes ettim. Abim yakışıklı 400 sevgilisi oluyorsa ben çirkin olduğum için hiç olmuyorsa bana kimse iç güzellikten bahsetmesin
- +1 yıl
Ya sen ne kadar ozguvensiz bir insansin 😕
- +1 yıl
Yeni sorduğum soruya bak. Ceyhunun sorusu.
- +1 yıl
Link at
- +1 yıl
@ben10um benim demek istedigim şu. Daha önce sevdiğim insanlar beni kirdi. Ihanete ugradim, kirildim. Guvenim azaldi herkese karsi. Onu sevip karsilik alamamaktan uzulmekten korktugum icin kendimi geri cektim. Ama o bana ilgi gösterdigi icin korkum kalmamisti. Korkumu yenmistim. O bana 1 adim atti ben ona 10 adim attim. Ben onu sonradan sevmeme ragmen ona acilan ben oldum. Bunun onun tipi iyi degil ona asik olmamaliyim oyle biriyle birlikte olamam gibilerinden bir dusunce degil yani oyle bir dusuncem asla olmadi
- +1 yıl
Tamam o ayrı ben ayrı. Bana kimse bakmaz bakmıyor bakmayacak. Şimdi tamam mıdır? Çünkü çirkinim ve tipsizim
- +1 yıl
Seni kendinle basbasa birakiyorum. Ne halin varsa gor ama sunu bil sen boyle olursan kimse seni sevmez.
- +1 yıl
Ben böyle olursam değil ki ben annemden çirkin doğmuşum zaten. Çirkin erkeğe de bakmıyor kimse
- +1 yıl
@ben10um birini sevmek icin yakisikli olmasi gerekmiyor kalbe dokunmasi onemli ben demiyorum ki cirkin olsun kalbi guzel olsun yeter diye. Hayir demiyorum etkilenecegim kadar tipi olsun ic guzelligi dis guzelligini bastirsin bu yani. Zaten cok yakisiklisonda gozum yok
- +1 yıl
olum neyin kafasını yaşıyon sen. ne içirdiler sana maseratim var param var pulum var diyon kız bulamadım diyosun o zaman sende mallık var kusura bakma
- +1 yıl
@Ghost_man01 maseratisi olan ben değilim. Benim ehliyetim bile yok. Ama param var. Anlatamıyorum ki ben kimseyle gidip tanışayım diyecek kadar cesur değilim. Onu o parası olan diğer arkadaş yapıyor ona bile bakmıyorlar. Olay tipte bitiyor hacı. En ufak bir kahveci dükkanına gir, zaten dükkanın park yerinde Ferrari, porche, bugatti görebilirsin. Bunların sahipleri de yakışıklı olunca bize kimse bakmıyor anladın mı artık herkeste para var yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çirkin bir kızım senin en azından sevgilin yok bize yanasanlar sevgili olmaya çalışanlar bizi seviyormus gibi yapıp aslında cinsellik için konuşuyorlar keşke birazcık güzel olsaydım düşüncesi sürekli aklında döner durur bence bukadar kendini assalama adamliga aşık olan kızlar da var sen yeter ki iste
03 Yorumla- +1 yıl
Bende adamlık da yok. Yakışıklı erkekler çirkin erkeklere göre çok daha adamdır
Cevap sahibi+1 yılKanka o zaman her essegin bir alıcısı vardır bizide biri bulur
- +1 yıl
Merak etme kimse çirkin istemez
ee boşuna dememişler allah çirkin şansı versin diye merak etme çirkinsen şanslısındır bulursun bir güzel
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Herkes suratına bakıyor tüüü senin sıfatına diyor. Arkadaşların sürekli çirkinsin diyor. Abin hergün eve farklı bir kızla gelip sevişiyor. Sen de elizabethle içli dışlı oluyorsun. Hayalinde bile bir kızla sevişememek nedir bilir misin? Ben abimin bir kızla seviştiğini hayal ederek masturbasyon yapıyorum. O kadar uzağım biriyle birlikte olmaktan yani.
- +1 yıl
sende agır sapık çıktın be kardeşim :)
- +1 yıl
@Ghost_man01 estağfurullah o senin sapıklığın kardeşim :)
- +1 yıl
Belli oluyor kimin sapikligi oldugu 😂😂😂
- +1 yıl
@Ghost_man01 eyvallah kardeşim
- +1 yıl
@Ghost_man01 elhamdülillah çirkinlikten gelen bir sapıklığım var
+1 yılVardır önemli olan o kişiye nekadar değerli hiasettirdigindir insan sevdiğini güzel ya da yakışıklı bulur yakışıklı bulduğunu sevmez sevdim sanır 🙏
06 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı. Demek ki önemli olan tip gardaş.
- +1 yıl
Denedinmi hiç yani konuşmayı duzgunce
- +1 yıl
Hiç denemedim.
- +1 yıl
Deneyip bir de rezil mi olsaydım?
- +1 yıl
Bence denemelisiniz niye rezil olcaksinki ne tip sizler ne kızları gotruyo olay tavırda biter 😏
- +1 yıl
Senin yakışıklı sevgilin olmuş veya var ondan rahat rahat konuşuyorsun. Olay tavırda değil tipte bitiyor. Ayrıca ben artık vazgeçtim. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi tamam ilk olarak tipe bakıyoruz ama sonradan konuşmaya başlayınca işler değişiyor onun konuşma tarzı sana çok kötü gelirse 360 derece soğuyorsn.. tipsiz birini ele alalım eğer bir şekilde konuşmasyla beni etkilerse no problem :)
012 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkeğin herhangi bir kızı etkilemesi imkansızdır.
Cevap sahibi+1 yılben10um bir erkek tipsiz diye konuşmamazlk yapmıyorum ben , tamam durup dururken de konşmuyr ama arkadas ortamında tanışırsk konuşuyoruz..
Cevap sahibi+1 yılBence imkansız değil yanlış düşünüyorsn..
- +1 yıl
Bence doğru düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılTamam arkadaşlar siz bunalıma girmeye devam edin ben havlu atıyorum :D
- +1 yıl
Gerçi çirkin erkekler haklı olamaz. Sen haklısın özür dilerim.
- +1 yıl
"onun konuşma tarzı sana çok kötü gelirse "360 derece" soğuyorsn"
puhahahahahha... o ne biçim cümle ulen
360 derece nasıl soğur bir insan bana bir göstersene yaa...=DDD
Vücut ısısını sıfırın altına indirip Kendi ekseni eftrafında bir tam turmu dönülüyor nedir?
=DDD
media.giphy.com/media/26FPEW1BVHckbjpDi/giphy.gif
Cevap sahibi+1 yılBen kendi görüşümü söyledim yanlış anlaşmak istemem.. bence siz doğru kişilerle karşılaşmamşsınz.. benim kuzenim evlendi tipsiz biriyle evlenmş diye herkes laf yaptı arkasından foto atamyrm şuanda ama gerçekten öyle..
Cevap sahibi+1 yılAy ne takıldınz ya lafın gelişi kullandım yani şimdi burda her lafa takılırsak işimiz var cnyt82
- +1 yıl
Bak kardeşim güzelce açıklıyorum. Çirkin erkek adam değildir. Ben değilim mesela. Çirkin erkeğe eşşek bile hak değil. Ne sevgilisi Allah aşkına ya?
+1 yılBende o kadar yakışıklı değilim kardeş ama benim de çok sevgilim oldu. Emin ol iş tipte bitmiyor. O kadar yakışıklı olmamama rağmen demet akalina ve pelin akile benzeyen sevgilim oldu sen düşün
07 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmasan yapamazdın
- +1 yıl
Ne alakası var olum bende karizma yok
- +1 yıl
Yakışıklı olmasan yapamazdın diyorum.
- +1 yıl
La bende yakışıklı değilim diyorum.
- +1 yıl
Hee hee tabi
- +1 yıl
https://i.hizliresimupload.net/LNCy0w66.jpg
Ordan bakınca yakışıklı birine mi benziyorum - +1 yıl
Gayet yakışıklısın.
+1 yılEşşek dünyanın en güzel gözüne sahip olan hayvan olduğunu biliyor muydun? :)
13 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç eşşekle evlenen kız gördün mü?
- +1 yıl
Eşekle sevişen kız gördüm eşekle niye evlenmesin :)
- +1 yıl
animal p*rno mu izliyon?
+1 yılMis gibi troll kokusu aldim. ne kadar yakisikli olursa olsun sadik olmadiktan sonra bir hic😏
113 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olduktan sonra bir hiç. Yakışıklı adamlar sadıktır merak etmeyin. Çirkin adamlar hiç bulamaz zaten. Ama hiç bulamıyolar diye acıyıp da birlikte olacak kadar sala. k değilsinizdir herhalde.
- +1 yıl
Yoo niye hic olsun ben zekaseverim zekasina askim olurum
- +1 yıl
O zaman her zeki olana aşık ol? böyle bir dünya mı var? Birini buldun zeki diye sevdin daha zekisi çıktı karşına ne yapıcan? Bırakıp ona gidecen.
- +1 yıl
Ya daha yakisiklisi olursa ona mi gidiyor bu millet hangi kafadasin ahahaha
- +1 yıl
Gidiyor tabi ki. Çirkin olana kim geliyor? KİMSE
- +1 yıl
Ma. l ma. l konusma git bir elibi yuzunu yika ya insanin asabini bozuyon tobee
- +1 yıl
Çirkin erkekler tahammül edilemez erkeklerdir. Bak canlı kanıtısın şu an. Nerde kaldı seveceksiniz.
- +1 yıl
Sen karamsar karamsar konusursan kimse sevmez seni hayati seveceksin ki baskalarida seni sevsin sen sıkıci oldugun surece yalniz kalırsın
- +1 yıl
@gizemli_bayan Ben başka bişey demedim zaten. Ben de diyorum aynısını
- +1 yıl
@gizemli_bayan bak lilanınmavisi ve poisonedin yorumları herşeyi anlatıyor
- +1 yıl
ufak atta civciv ler yesin yine aynı masallar sadakat zeka falan filan.:) :)
- +1 yıl
@Ghost_man01 sacma sapan konusup asabimi bozma
- +1 yıl
Asabin bozulursa nolur dovermisin? 😂😂😂 Ama sana da hak veriyorum troll kokusu aldigin dogru 😉
Şimdiye kadar kime aşık olduysam hepsi çirkindi. Çirkin şansı diye bir şey var.
03 Yorumla- +1 yıl
Allah allah bize niye kimse aşık olmuyor acabaaa. Baksana aaaamısına koyam herkes çirkin seviyor.
- +1 yıl
Bu tiple denk gelmez. Çirkinlere falan da aşık olmayın. Saçma sapan işler yapmayın. Çirkin erkekler hak etmez hiçbir kızı.
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Öyle düşünme bence iş iyi bir meslek ve statüde bitiyor çoğu zaman.
03 Yorumla- +1 yıl
İş para statü değil mesele. Ben zenginim para da var ama şirketteki diğer yönetim kurulundaki arkadaşlar yakışıklı hem zengin hem yakışıklı adamlar beni kim ne yapsın. Ayrıca ben istemiyorum zaten artık. Sadece istiyorum ki kızlar çirkin erkeklere yüz vermesinler. Boşuna ümit vermesinler
- +1 yıl
Tamam fakirim.1 donu 5 yıl giyiyorum. Ama adam da değilim yani. Sürekli yalan söylüyorum. Karakter arıyorlarsa çirkin erkeklerde o da yoktur. Yakışıklı erkekleri sever kızlar çirkin erkeklere bakmazlar. Bana bakmadılar mesela.
dogru diyo adam yakışıklıysan ya da paran varsa bakıyolar :D şimdi bir srü nasihat veren olur önemli olan adam olması falan diye inanma kardeş hepsi boş laf bende çirkinimbakmıyo bana kimse
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim. Herkes melek burda dışarda farklılar
+1 yılMaalesef arkadaşım, şimdiki kızların ilk baktığı şey yakışıklılık.
10 Yorumla
+1 yılTamamen özgüvenle alakalı. Mesela bir Duygu Özaslan'a bak bir de sevgilisine bak.
04 Yorumla- +1 yıl
Baktım çok yakışıyorlar.
- +1 yıl
Bence adam çirkin. Ama özgüvenli, ağzı laf yapıyor.
- +1 yıl
Tamam ben çirkinim özgüvensizim ve ağzım laf yapmıyor. O yüzden de hiç sevgilim olmadı.
- +1 yıl
Bana özelden mesaj atabilir misin?
kardeşim ne alaka bende pek yakışıklı değilim ama çok sevgilim oldu ve bütün hepside güzel kızlardı
03 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmasan yapamazdın
- +1 yıl
Çirkin değilsin kardeşim çirkin olanın sevgilisi olamaz.
+1 yılEşşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşşek değildir.
Eşşek değil Eşşek bey diyeceksin.
Kısaca eşşeğine göre değişir.01 Yorumla- +1 yıl
Eşşek bile olmaz la benden onda var 40 cm bende 2cm var.
Unutma sen nerdeysen dünyanın merkezi orası. Bak kızlar karakter daha önemli diyorlar ki buna çok defa şahit oldum. kendine de hakaret etme
02 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olduğum kadar karaktersiz biriyim. Çirkin erkekler karaktersizdir
Ne insanlar var tip yok yanında model geziyor bence giyimine dikkat et diğer alanlara yönel.
Cool olma kul ol gibi.😊03 Yorumla- +1 yıl
Giyimime dikkat ediyorum ama yanımızdaki diğer şirket yönetimindeki arkadaşlar var çok yakışıklı adamlar. Benim hiç şansım yok yani
- +1 yıl
Hayır yani bizim kıyafet sabittir. Takım elbise kravat ceket. Bu yani. Başka yerden bulamam çok denedim de olmadı
Esek kadar cirkin olmasın tabi ama :D onenli olan sol tarafının atması bence
14 Yorumla- +1 yıl
Nefes alsın yeter diyon ha? .
- +1 yıl
Helal olsun kız sana. Çirkin erkekleri sevmeyin. Bana bak mesela en ufak bir sevilecek zerre görüyor musun? Diğer çirkinler de aynı işte.
+1 yılVardır müdür ben ne kızlar gördüm yanlarındaki itleri gör intihar edersin mk
00 Yorumla
+1 yılkarakterimiz bozuk çok şükür, tipimiz değil afsdgasd
00 YorumlaParası varsa birak eşeği tazmanya canavarina benzese bile goturur her türlü
02 Yorumla- +1 yıl
Benim param var ama olmuyor. Demek ki herşey tip.
+1 yılİlla yakışıklı olman lazım
22 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kardeşim doğru söylemekten asla vazgeçmeyin
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBence çirkin erkek ya da çirkin kız diye bir şey yoktur bakımsız diye birşey vardır bu sadece fızıksellıkte degıl insanın içiylede alakalı olan bir şey güzellik
011 Yorumla- +1 yıl
Ama benim karakterim de bakımsız suratım da bakımsız. Ne yapıcaz?
- +1 yıl
Tek başına hayatı yaşa ozaman
- +1 yıl
Tek başına hayat geçmez ki. Helal döl emmiş bir kız arıyorum.
- +1 yıl
Bakımlılık kriterlerini ayrıntılarıyla öğrenebilir miyim? Bodytr'de şu 10 tanesi var:
1- Cilt bakımı
2- Sigara kullanmamak
3- Düzgün beslenme
4- Düzenli uyku
5- Su içmek
6- Kilolu olmamak, kilo vermek (fit olmak)
7- Antioksidan almak
8- Kardiyo yapmak
9- Fazla alkol tüketmemek
10- Dik durmak.
Bunların haricinde ne yapılmalı. Bunlar fazlasıyla olduğu halde sokaktayken çoğu zamanlarda kendimi epey bir çapulcu hissediyorum. - +1 yıl
@ben10um giyinişin önemli pahalı gıyın demıyorum duzgun tertıplı gıyın her zaman temız ol saygılı ol ve guvenılır ol
- +1 yıl
Ortak mı arıyoz sevgili mi arıyoz? Güvenilir ol saygılı ol. Tanımaya fırsat vermiyorlar ki çirkin olunca.
- +1 yıl
evet canım ortak hayatını paylasabılıcegı bır eş arıyorlar ortak kelımesıde kullanılabılır ;)
- +1 yıl
Çirkin olunca tavsiye veriyorlar. Benim hoşlandığım kız bana kız tavlama taktiği öğretiyordu. Yani benden uzak olsun da ne olursa olsun düşün artık. Anca taktik verirsiniz. Gel birlikte olalım diyince başkasını bul elbet vardır seni de seven dersiniz. Böyle diyecekseniz çirkinlerle konuşmayın hiç boşuna.
- +1 yıl
@ben10um sen salla ya bosver
Hiç bir zaman tipe bakan bir kız olmadım, kesinlikle öyle düşünme kendıne özguvenın olsun herkes güzellik yakışıklılık degil. Karakter ve guven bazen hepsıne 10 basıyor kendıne guven dostum :)
17 Yorumla- +1 yıl
inandırıcımı sanmıyorum
- +1 yıl
Yahu yakışıklı olup özgüveni olan ve aynı zamanda da karakteri düzgün birsürü erkek var. Çirkinlere yüz vermeyin
- +1 yıl
İnanmadım ben de
- +1 yıl
@ben10um Ağzını öpeyim ya
(Eşşek değil o eşek😀)
İç güzelliğin fazlaysa dış görünüşünün önemi yok01 Yorumla- +1 yıl
İç güzelliğim dışımdan daha çirkin.
Aga kendini bilen erkegi her kız sever. Suç tipinde degil sende.
01 Yorumla- +1 yıl
Suç tipimde kesinlikle
+1 yılTek sorunun karı, kız olsun kardeşim,
Ayrıca kaybedecek neyin var ki korkuyorsun kızlara çıkma teklif etmeye.00 Yorumla
+1 yılartık oda yetmio cebindeki cüzdan dolu para gerekior
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye deişir kimi muhabbete bakar kimi paraya tav olur
01 Yorumla- +1 yıl
Tipe bakar, tipini beğenmediğiyle konuşmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen abartıyosun seni gördüğüm her yorumda çirkin olduğundan bahsediyosun
021 Yorumla- +1 yıl
güven yok demekki anapacak cocuk
- +1 yıl
Abartmıyorum. Hiç sevgilim olmadıysa tek nedeni çirkin olmamdır bunun yanında karakterim daha çirkin
Cevap sahibi+1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı çünkü çok çekingen birisiyim ve ayrıca sevgilisi olan kızlar benden çirkin
- +1 yıl
Sen bulursun güzel olmana gerek yok. Ben bulamam. Sana tavsiyem çirkin erkeklere hiçbir şekilde cevap bile verme.
Cevap sahibi+1 yılÖyle karakterde birisi değilim
- +1 yıl
Üzülmesinler diye diyorum sana gelip teklif edecek sen de reddedeceksin bir gıdım özgüveni var zaten onu da sen sömüreceksin
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle bişey yapmam önce karakterine bakarım dünyanın en çirkn erkeği de olsa ben onu sevdiysem bana dünyanın en yakışıklı erkegi gibi gelir zaten
- +1 yıl
Dünyanın en çirkin erkeği olsa sevmezsin zaten. Sevmediğin zaman da karakteri hoşuma gitmedi dersin.
Cevap sahibi+1 yılAlakası yoook.
- +1 yıl
Alakası vaarrrrrr
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyi tipine bakarak aşağılamam
- +1 yıl
Aşağılamana gerek yok. Sevmezsin de.
Cevap sahibi+1 yılSeverim önemli olan karakteri ve karakteri iyiyse o kişi bana göre çok yakışıklıdır
- +1 yıl
Çirkin erkekler karaktersizdir ben kendimden örnek vereyim. Aşırı karaktersizim.
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle düşünüyosun ki
- +1 yıl
Karaktersizim işte düşünmüyorum zaten öyleyim. Erkeklerin yanındaki kızların bacaklarına bakıyorum. Onları düşünerek masturbasyon yapıyorum. Sapıklık kanıma işlemiş. Çirkin erkek en tehlikeli erkektir. İçimde bastırdığım arzularımı hayallerimde yaşıyorum. Seninle onunla bununla şununla. Kafamın içinde sürekli bana çirkin diyen kızların çığlıkları var.
İnanmak parça pinçik , güvenmek yarım adamlık
Tımarlı hastanem tek yataklık son suçum psikopatlık
Haddini aşan alçak yaltaklık bir bakireden beklenmeyecek
Sürpriz kaltaklık.
Cevap sahibi+1 yılSana çirkin diyenler daha beter
- +1 yıl
Valla hepsi güzel kızlardı. Hiçbişey diyemedim sustum. Haklısınız dedim.
Cevap sahibi+1 yılOff tamam ne inatsın ya
- +1 yıl
İnat falan değilim olanı söylüyorum.
- +1 yıl
Özür dilerim. Çirkin erkekler asla haklı olamaz. Sen haklısın.
+1 yılHayır. Dil de önemli.
03 Yorumla- +1 yıl
Dil önemli tabi. Ama çirkin biri konuşunca ilgi çekmiyor dinlemiyorlar.
- +1 yıl
Öyle deme. İlgi çekmesini bilirsen her türlü çekersin o ilgiyi.
- +1 yıl
Ben bilmiyorum ilgi çekmeyi çünkü tecrübem yok bu konuda niye tecrübem yok çünkü çirkinim. Bak döndü dolaştı gene aynı yere geldi
+1 yılAdam olsan asik olurlar duzgun olanlari tabi
01 Yorumla- +1 yıl
Adam değilim kardeşim maalesef ya.
Eşşeğe benzeyen bir kızla birlikte olabilir :D
05 Yorumla- +1 yıl
Olamaz kardeşim çirkin erkeği kimse sevmez
- +1 yıl
Ama çirkinler eşşektir.
- +1 yıl
O ne biçim bir eleştridir ya. Tipime 2 saat sövsünler istiyorum gelip çirkin değilsin diyorlar. Yav çirkinim arkadaşım çirkinim. Hiçbir kız gelip teklif etmedi.
delikanıysa sıkıntı olmaz kardeş.
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkinse sıkıntı olur kardeşşşşş
- +1 yıl
5 yıldır aralıksız spor yapıyorum. Bizim kıyafet sabittir takım elbise kravat siyah gömlek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzını gözünü böyle bükersen kimse bakmaz tabi miğdem bulandı senden akıl olsa öyle yapmazsın ama yok sonrada gelip her soruda çirkinimde çirkinim senin için çirkin
04 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/db1DX7.jpg
https://i.hizliresim.com/Zd8pko.jpg
Normalde böyleyim gene kimse bakmıyor. Ağzımı yüzümü bükmemle ne alakası var? Sokakta böyle mi geziyorum sanki yarım akıllı?
Cevap sahibi+1 yılYa sen tam bir... Sın yüzün gözün güzel her soruda aptalca çirkinim diyip sana çirkinsin deyince güzelliğini ispat etme dedine girmende çelişkili
- +1 yıl
Yoo ben bana doğruların söylenmesini istiyorum. Çirkin değilsin diyince doğru olmuş olmuyor
Cevap sahibi+1 yılTam bir s. Laksın yakışıklısın ve buna rağmen inanmıyosun inanma ulan sana uyuz oldum neden yakışıklı diyim
+1 yılAlbeni şart
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kız sana. Yakışıklı olmayanlara cevap bile vermeyin.
+1 yılKarakter lazım yakışıklılığın lüzumu yok
11 Yorumla- +1 yıl
Çirkin , karakterli , özgüvenli mi?
Yakışıklı , karakterli , özgüvenli mi? Şimdi önemli olan sevmek diyeceksin önünde bu 2 seçenek varken yakışıklı olanı seversin. Doğru olan da odur. Çirkin erkekler adam değildir. Ben mesela acayip karaktersiz biriyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklılıkla alakası olmayan konular
07 Yorumla- +1 yıl
Tamam yok. Abime o yüzden kızlar dolmuşta gelip teklif ediyordu de mi?
Cevap sahibi+1 yılBu erkeklerin güzel bir kızla birlikte olma isteği gibi bişi, böyle kızlarda var tabiki ama olmamaları daha iyi
- +1 yıl
Alakası yok değil sonuçta. Alakası var. Zaten kökü buna bağlı
Cevap sahibi+1 yılEvet senin gibiler yüzünden kökü buna bağlı zannediliyor, sevgi ne bilmiyorsunuz bu gidişle de bilemeyeceksiniz.
- +1 yıl
Sevgi ne biliyorum. Sabahın 6 sında kalkıp bisikletle hoşlandığım kızın evinin önüne gidip ekmek alışını izliyen bendim. Ben sevilmek ne demek bilmiyorum bu gidişle bilemicem orası doğru
Cevap sahibi+1 yılÇok iddialı tamam biliyosun umarım da sevilmeyi de öğrenirsin
- +1 yıl
Sevilmeyi öğrenemem ben bu tiple bir bok olmaz benden
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılCirkin bir kiz bulursan sorun ortadan kalkar.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben vazgeçtim komple zaten
- +1 yıl
söylediğin lafa bak ya çirkin kız bul diyosun adama bu ülkede çirkin kız var mı Allahını seversen
herkes kendini afrodit ilan etmiş. :) :) - +1 yıl
goldenboomer En çirkin kız bile kendi suratına bakmadan yakışklı erkek istiyor sen neden bahsediyorsun
+1 yılAcaba bunu söyleyen David Beckham filan mı
01 Yorumla- +1 yıl
Bunları söyleyen eşşeğe benzeyen bir ezik
+1 yılhayır adam olunmalı once
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkekler adam değildir ki. Ben değilim mesela.
Ne çok kendini paraladın dünden beri
01 Yorumla- +1 yıl
Dünden beri değil 4 yıldır böyleyim kardeşim :D
+1 yılKendine biraz saygın olsun eşeğe benzeyen ne
08 Yorumla- +1 yıl
Beeeeeenn
- +1 yıl
Eşşeğe benzeyen benim.
- +1 yıl
Eşşeğee benziyorummmm adam değilim adam
- +1 yıl
Mal gibi biriyim işte.
- +1 yıl
Eşeğe benzemek ne yazacaktım oraya :/ kısmet belli olmaz
- +1 yıl
Benim fotoğrafıma bak anlarsın ne demek olduğunu.
- +1 yıl
Hahaha değişik durmuşsun biraz :D
- +1 yıl
Çok tipsiz değil mi ya aynaya bakıp bakıp küfür ediyorum kendime
evet yakısıklıılık sart
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru cevap
+1 yılYoktur sansi
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru cevap
+1 yılVicdanlı olsun yeter
04 Yorumla- +1 yıl
Vicdan var da olmadı olmayacak da. Vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Hayırlisini iste herseyin
- +1 yıl
Hayırlısı değil hayırsızını istiyorum gene olmuyor. Artık açlık seviyem farklı bir boyuta ulaştı. Ulan kızlar bakmıyor bakmıyor sonra da Türkiye cinsel açlığın Afrikası diyorlar. Amerikada erkekler herşeyi yaşıyorlar. Ondan bir açlık olmuyor
- +1 yıl
Kanki haklisin Galba bende cok yakisikli degilim orta derece diyim burda kizlarin yazdiklarindan cesaret aldim Hosuma giden bir kiz vardi gittim konustum onla ne dedi bana biliyomusun
Gitde aynada bir tipine bak dedi
Bundan sonrada kimseye teklif etmem
Heralde en iyisi yabanci kizlar RUS ya da ukraynali
Ne istediklerini biliyorlar en ax insan
nice troll
01 Yorumla- +1 yıl
Taşakkur ederim.
+1 yılKac yasindasniz
01 Yorumla- +1 yıl
23 ama 400 gösteriyorum.
+1 yılEvet
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
+1 yılPara olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
05 Yorumla- +1 yıl
Peki ne gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılKişilik , kültür , akıl
- +1 yıl
Kişiliği iyi, kültürlü, akıllı yakışıklı erkekler var o kadar. Çirkin erkeği ne yapacan
Cevap sahibi+1 yılEşşeğe de benzemiyosun , çirkin de değilsin zaten. Gelde biizm komuşuyu gör adamda bu saydıklarımızın hiç biri yok ama karısı afet. Kadınların cilvelisini istiyosunuz değil mi? Evet. Pek uymuyor ama erkeğin de cilvelisi iyidir. negatif enerjili olduğum için beni sevmezler ama çirkin miyim hayır. konular çok karıştığı için beynim koşarak uzaklaştı neyse bay
- +1 yıl
Tabi çirkin değilim canııımmmm. Senin gözün kör A. yav
Estetik ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok zengin ol yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
Zenginim zaten. Ama abim de zengin mesela ben kimden hoşlandıysam abimin altına yattı. Cihanın altına yattı.
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem