Kız tavlamak için yakışıklı olmak şart mı?

- Ağzı iyi laf yapsın yeter dimi kız 😎
#orkide
Kız tavlamak için yakışıklı olmak şart mı?

- Ağzı iyi laf yapsın yeter dimi kız 😎
#orkide
Erkekler gördüklerine , kadınlar duyduklarına gibi bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kadınlar için bu geçerli gerçekten ağzı iyi laf yapan ortalama birisi ayarlayabiliyor. Yücelt , ilgi göster, iltifat et, iyi hissetmesini sağla yeterli...
Selamlar,
Ağzı iyi laf yapmasının yeterli olacağını pek düşünmüyorum şahsen. Kadın erkek fark etmeksizin karşı cinste her zaman ilk intiba önemlidir. Buda ancak fiziki görünüş ile olan bir şeydir. Misal bir mekana girdiğiniz zaman ağzı laf yapan mı ilk dikkati çeker yoksa 180/190 boyunda yunan tanrısı gibi adamlar mı? Kadınlar olarak bunun cevabını en iyi siz bilirsiniz tabi ki.
İsterse Kıvanç Tatlıtuğ olsun, ağzı iyi laf yapmıyorsa kadını bağlayamaz. Bunun çok örneği var at hırsızı gibi adamların yaninda taş gibi kadınlar boşuna yok. 😂
Bir erkeğin 2 gözü var, bir kadının 100. Nasıl kontrolden geçiriyorsa artık, saniyesinde sayı doğrusu gibi pozitif ve negatif diye ayrıştırıyor her şeyini.
Sadece yakışıklılığa bakan kadın sığdır. Elbette göze hitap etmeli, baktıkça yine bakmak isteyeceğin biri olmalı. Fakat tek başına yeterli bir kriter olamaz. Zeka, mizah, anlayış, güven bunların yanında olursa tadından yenmez
Cevap
81Cevap
Zeki ve komik erkek daha çok kızı etkiler
Tabi ki şart bunun yanında para da gerekiyor
Selam gadası 🙃
Bu devirde ağzının iyi laf yapması gerekiyor. ya da paranın olması da iş görür.
Bazı kızlar zeki erkeklerden hoşlanır kendini güvende hisseder zaten kadının doğasında vardır kendini güvende hissetme güdüsü çünkü o bir anne adayı hormanel yapısından kaynaklanan bir iç güdü buda direkt olarak karakterine yansır dolayısıyla her kadın kendini güvende hissetme ve güven kaynaklı ilgiye odaklar.
Fakat bu durum 20 li yaş kızlarda zaman zaman değişiklik gösterebilir mesela bazıları kaslı erkekler bazıları renkli gözlü ve ggötü sütlaç kokan erkeklere tav olur bazılarıda hafif göbekli zeka seviyesi 36 yani moron ve oosuruklu bok çuvalı erkeklere tav olur bazılarıda sadece kendince planladığı kurgusal eylemlerin sır olarak kalacağı kanatiyle ne üdü farketmeksizin bir erkeğe tav olur amaç sadece ihtiyaç gidermek ama doğru tercih zeki erkeklerden hoşlanan kadınların tercihidir
Kadınlar detaylı inceler. Tip yeterli kalmaz. Kılık kıyafetten, kişisel ve kıyafet bakıma, dişlerden konuşma ve ses tonuna kadar dikkat ederler. İlk izlenim önemli olduğu için bunları halletmeden bir erkek zor kız tavlar.
Bayağı bilgiliyiz bakıyorum.
İnanmış gibi yapalım hadi.
Yakışıklı olup olmama konusunda fazla önem veremesem de, bir sosyal medyada "Kızlar tipe bakarlar" sözüne inancım fazla. Özellikle son 4,5 aydır tipten çok arabamı değiştirme isteğim tavan! Gri renkli Renault Clio Symbol'le 10 seneye yakındır tek kız tavlayamadım. Farklı renklerden Fiat Uno, Fiat Tipo ve Renault 11'den birini alırsam, bunlardan birisiyle tavlama isteğim aşırı derecede baskın hale geldi. Böyle istek hiç kimsede yok!
Tabi ki hayır. Kadinlar evet tipe şekle vs bakar ancak tipten cok guven ve sadakate onem verir. Eger bir erkek seksi onceliyor bunu kadina hissettirirse kadin o erkekten uzaklasir.
Kadinlar kendini gulduren erkekleri sever ve hoslanirlar. Erkekler ise dogrudan tipe sekle bakar ancak sempatik kizlarida cok sever.
Zeki bir adam yakışıklı bir adamdan çok daha hızlı kız tavlar
bence.. yakışıklı olmak bir yere kadar..
sonrası önemli.
İnsan beğendiği ile konuşmak ister. Asıl mesele beğenildikten sonra yapılan sohbet.
Zeki meki diyenler olacak ama ilk önemli olan tiptir
kimse tanımadığı bir insanın zeki ya da aptal olmasını önemsemez
Tanımak için de ilk tip önemlidir gerisi sonradan geliyor
Bence değil her kız yakışıklı olana düşmez bazı ince detaylar vardır
Yakışıklılık olmasa da olur. Bazı erkeklerde öyle bir pozitif enerji vardır ki yanında kendinizi çok iyi hissedersiniz. Gözlerinizin içine öyle bir bakar ki o gözlere tutulur kalırsınız. Kendinizi dünyanın en değerli kadını hissettirir. Yani kadınların daha çok duygusal olduğunu düşünüyorum. Bütün kadınlar için geçerli olmasa da bir çoğu için paran varsa tipe, enerjiye hiç birşeye gerek yok 😅
Kişilikli ve kültürlü bir kızı tavlamak için erkek gibi erkek olmak gerekiyor yakışıklılık şart değil.. Ancak kuzlar nedense tipsiz ve kıro tiplere daha çok ilgi duyuyor.
Değil akıllarını düzgün çalıştırsalar yakışıklılık şart değil
Çalışıyor çok şükür
Yakışıklılık artı puan, kısa vadede belki yeterli olur, ancak fazlasıyla kısa surer. Biraz cene, biraz zeka şart.
Aslında soru öbeğinde bile yakışıklı olmadan da tavlanır iması yatıyor. Kesinlikle tip her şey değil, yeter ki tipitip olmasın kişi 😇
Yakışıklı olmanın hiçbir alakası yok
1-para
2-zeka
3-mizah IQ su
4-özgüven
yakışıklı olmak şart değil.
hatta genç olmak da şart değil.
para ve çene her kapıyı açar.
Paran Varsa Tavlamak çok kolay vay arkadaş hayat para olmuş
Yakışıklı
Paralı
Dilli
İyi seks yapan
Vs.
hocte degil, bol bol iltifat yalama, kendini guclu zengin goster, yuzde doksan duser
Şeytan tüyü lazım ne yakışıklılık, ne laf oda bizde yok :)
Uyum en onemlisi, karizma olmam en guzeli ben gibi 😉
Yakışıklı olmakla bitmiyor kabiliyetide olucak
Hayır zengin olması yeterli
O da önemli ama cüzdanın dolgun olması daha fazla önem taşıyor.
Yakışıklı olmak avantaj tabi ama başka şeyler yoksa kurtarmaz.
Para veya tip, ama para daha ağır basıyor, kimse yok vs demesin, lüks hayatı olan bir erkeğe yok diyecek kız sayısı çok az
Asil bir duruşu, güzel gülüşü ve elleri... Bir de adam gibi adam olmalı. Yakışıklılık fasa fiso...
Evet şart. Kızlar yakışıklı, en az 1.85 boyunda, esmer veya kumral, fındık burunlu, kaslı, büyük penisli, geniş omuzlu, vb. özelliklere sahip erkek istiyor. Böyle olmayan erkekleri erkek yerine hatta insan yerine koymuyor.
Ben bu kız tavlama deyimini pek sevmiyorum. Ama kastedilen olay için tatlı dilli olmak ağzın laf yapması yakışıklılıkdan daha önemli...
Belli başlı kuralları var
Tip muhteşem olmasına gerek yok. Ortalama bile başarılabilir
Kol kası ve güzel dudakları olsun yoksa olmaz 🥲
Bu sınıfı geçerim 😂😂
Yakışıklılığıda karakteride maddi durumu da iyi olucak ben kendimce istediklerimi beni mutlu edemeyen biriyle yapamam şahsen …
Sen kendini güzel mi saniyor sun? güzel misinde yakisikli arıyorsun hahaha
Bence gerek yok kendimden biliyorum şahsen yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama kadınlarla aram iyidir
Ağzı iyi laf yapan her zibidinin yanında kız var şu zamanlar :D Kızların kendisine saygısı kalmamış.
Zeki ve eğlenmeyi bilen erkekler her zmaan tercih edilir sosyal olması lazım
Sanmıyorum şimdi tipe bakanı tipe bakanda e vardır ama bir ihtimal oda amacı evlenmek olmayabilir.
Paran olacak paran paran olursa en çirkin adam bile en yakışıklı görünür
Tip statü para bu ücu iyi degilse biri bilee ekeikse zor
Ağzı iyi laf yapan sempatik biriyse her türlü tavlar
Ağzı iyi laf yapan erkek her zaman daha şanslı ve anantajlıdır.
Bu kızın dış görünüşe ne kadar önem verdiğiyle alakalı değişen bir durum bence.
Yakışıklılık kolay taçlar kızı para varsa bir süre idare eder ama çene yoksa fazla durmaz.
yakışıklı bir adam değilim..
ama hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar :)
Yakışıklılıkda önemli ama beyin daha önemli sanki
yaa burakın bu işleri 2 şey önemli kızlar için
1 tip
2 para
Bence bu tecrübe meselesi
ağzın laf yapsın yeter
Kız dediğin güzel olucak. İçini eriticek
Değil ama bizim ülkede şart
Şart değil tabi ki tavlayan her türlü tavlıyor.
Agzı iyi laf etse yeter
Erkek tavlamak için ne gerek 😀
Yakışıklı ve paralı olmak şart
Bence evet yakışıklı olmak erkek için bir avantaj
Şimdinin kızları laf yapana ve paraya tapıyor
Aynen olursa düşerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?