Böyle kızları nasıl tavlayabiliriz :) ?
Güzel bir kızla çıkmak için yakışıklı olmak önemli mi?
Böyle kızları nasıl tavlayabiliriz :) ?
Yakışıklılıktan ziyade; efendi ve ağırbaşlı, olgun, kendine güvenen, kararlı, istikrarlı ve doğal bir kişiliğe sahip olman önemli.. Yakışıklılık tek başına bir anlam ifade etmeyebilir karşındaki insan için.. Bayanlar genelde umursamayan ve esrarengiz olarak nitelendirdikleri erkeğe karşı ilgi duyarlar.. tabi yukarıda saydıklarımın yanında bütün bunlar..
Paran yoksa çirkin, para varsa yakışıklı olay bundan ibaret a. q örnek:Dan bilzerian
Dan Bilzerian gibi bütün kızları etrafına toplayabilen ama bu kadar çirkin bir adam görmedim hepsi george washington sayesinde :D
Ermeni asıllı, silah kaçakçısı zaten, lamborghini aventador tarlaya süren adam
PARA DEĞERLİ BİR ŞEY SANILAN SANILAN BENİM İÇİN KAĞITTAN ÖTEYE GİTMEYENDİR.
ORMANDA YAŞAMAK VARDI ŞİMDİ. ŞİMDİLERDE PARA HER ŞEY OLMUŞ,
Adam gece gece aforizmanın dibine vurdu ya süpersin kardeş ;)
Orman çözüm olsaydı ben ordaydım zaten :)
KUSURA BAKMA BİRAZ MACERAPEREST'İM ORMANDA FİLEN YATMIŞLIĞIM VARDA ONDAN YAZDIM. DOĞA ANLATILAYAMACAK KADAR GÜZEL
Biliyorum abi o duyguyu dağ evimiz var süper oluyor valla ya
yaş kaç? BU ARADA BEN TEK YATTIM :):):)
18 Abicim
BİLDİĞİN HAYVANLARLA UYUDUM, UYUYAMADIM DOĞRUSU, TİLKİ'SİNDEN, DOMUZUNA BİRİ GİTSE BİRİ GELİYOR
Zaman geçirseydin abi her zaman gelmezler :)
KARDEŞ ABİ DEME BİR TUHAF OLDUM 17 BENDE, BAZEN DOMUZUN ANNELERİ FİLEN OLUYOR YAVRULARINI KORUMAK İÇİN ÇOK PİS SALDIRIYORLAR ONDAN.
Maceran büyük Abicim saygı duyuyorum :)
Saol dostum. Dağ eviniz nerde?
Hatay'da
güzel geçersem ordan misafir edersi
n artık oranın insanları sıcakkanlıdır. BENDE KARADENİZ ORMANLARINDA GEÇİRMİŞ'DİM SENİ BEKLERİM
Amanos dağları Abicim araştır şartları uygunsa gel beklerim
KEYİFLİ SOHBETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HAYIRLI GECELER KAPTAN :):):)
Ne demek Abicim sanada hayırlı geceler ;)
Valla ilk başta aşk geliyor ki bunu kimse seçemiyor aşk bu otada konar bokada ama etkilemek, ve hoşlanmasını sağlamak için ilk başta ilgili ve düşünceli olmak gerekir kızların kalbine giden, yol ilgiden alakadan geçer sürprizler yapıp komik olup onunla ilgilenirsen olur bu, iş
Sempati , zeka , genel kültür , kişilik , espri anlayışı , duruş biçimi ( karıizmatik , ağır , efendi gibisinde ) veya bazı kızlarda bulunduğu konuma bakar ki kişiliksiz kızlar bunlar for example: popüleritesine bakanlar var
Cevap
19Cevap
Karakterin güzel olursa, çevren varsa olabilir yani:)
Tabiki tipe bakarlar ilk başta herkes tipe bakar, ama o tipten kişiliksiz, sönük biri çıktığını farzet ne kadar durur o güzellik o erkeğin yanında?
Tanışman, muhabbet içinde olman gerek. Sonrası zaten kendini göstermen gerek, hem karakterini, hem çevrendeki saygınlığını, hem de az çok kültürünü.. bir şekilde herşeyinle tanıtman lazım kendini ama bunu biraz da gözüne gözüne sokmadan yapman gerek:) işin kolay değil, Allah yolunu bahtını açık etsin :)
Rica ederim:)
Güzel kızlar genelde kendi karakterine yakın kişileri tercih ettiği için, yani yakışıklı olaydık iyiydi :D
:D :D :D
Hayir degil hic bir zamanda olmicak en buyuk ornek dışarı veya tvdeki programlara bak, ciftler cok mutlu bir bakiyorum adam cok tipsiz kiz tas gibi melek gibi bir bakiyorum adam cok yakisikli kiz çürük..
eic şimdiden
Tesekkur ederim @biancoanimale
Yoo cafede de goruyorum buyuk kucuk farketmez :D ya takma bu kadar sanki asik olmayi bizmi istiyoruz :D ask tipe bakmiyoya :D
Genel konuşma bence :))
Benden cirkinini bulamazsin emin ol o konuda :Dddd
Ayrica insan sevdigi adami yakisikli bulur yakisikli adami sevmez yani bence
Sende kendini kucuk goruyosun once kendine de onu :)
hayır yakısıklı olması önemli degil bni sevsin yeter mesela benim eşim o kdr yakısıklı sayılmaz ama onu çok seviyorum :) ama tabi çok da çirkin oldugunda bir karar degişir :D
Karizmatik, başarılı, saygı duyulan, paraşı bir erkek olmalısın. Böyle olduğun zaman kızlar "Beni seç beni beni!!" modunda oluyorlar.
Tecrübeyle sabittir.
Çevreye ve çeneye bakar genelde ama asosya sevende vardır utangaç sevende vardır her malın bir alıcısı vardır o yüzden kimse için kendini değiştirme emin ol sende güzel bir kız bulursun :)
Güzel kızlarla çıkman için öküz, odun, hıyar gibi tabir ettiğimiz erkeklerden biri olman yeterli. Malum güzel kızlar hiç bir zaman yakışıklılığa bakmıyor :)
Değil ama her kız içinde geçerli olduğunu sanmıyorum ben
Güzel kızlar arasında hepsi değil demek istedim zaten :D
karakterin olacak, ya da kendini karakterli göstericek kadar zeki olacan kenks, başka yolu yok.
bir ortama kız ayarlayım diyosan yanındaki erkek arkdasları hiç düşünmeden b0k var gibi konuşacan hic susmayacan kıza biraz da güzel söz söylecen kız senindir ama arkadasın senden soğur
kendini begenmis tavırla konusmazsın :D
Yakışıklı bir erkekle çıkmak için güzel olmak önemli mi?
Gerekli değil güzel kızlar çirkin erkeklerle, yakışıklı erkeklerde çirkin kızlarla çıkarlar s af affa
Kellere sor en iyi cevabı onlar verecektir sana ;))
bir kere çenen dusuk olcn sosyal cevren genisse fayda olblr bu kadari bile yetebilir
O kizin beyninin ne kadarini kullandigina bagli bnce o;-)
Gidiceksin konusucaksin tip onemlimi yoksa insanlikmi diyiceksin eger tip derse hic bakma bile derim;-)
Yalan soylerse guven bittimi iliskide biter yine olmaz disinin kavuguna gore bakmak en iyisi yda zenginsn onun icin sevebilir ama oyle sevcekse hic sevmesin;-)
Yok ya taktik bil ağzın iyi laf yapsın ayarlarsın ;)
İlk görüşte evet tanınıyorsa bir ortam paylaşıyorsa karakter önemli diyebilirim
Ben yapı olarak bir kızın peşine düşmeyi sevmem emmolu ne onlarda insan sırf güzel diye benden hiç üstün tarafı yok zaten şımarık cool derler ya o tip kızlardan nefret ederim
Ne adamlar gordum manitasi yok, ne keller gordum sadece saci yok
Aslinda manitasi yok yerine parasi yok deseymisim daha iyi olutmus :))
iyi konuşman gerekir aynı zamanda. Mantıklı konuşmalar yapmak önemli bence
önce dış ama sonra iç önemli dış bozulsada iç sağlamsa zaten sorun yok
Önemli tabi biraz tipin varsa ağzında laf yapıyorsa kızı güldürebiliyorsan tamamdır
:) onun çaresini bende bulamadım dostum
O kiza gore degisir bazilari tipe bakmaz karaktere bakar.
Tipe bakmam diyen,
Açık Ve Net yalan söyler.
Saolasın
Aşık olmak önemli bence ^-^
Ben olmuştum kanka pek ilk görüşte sayılmaz ama
Pek güzel olduğum söylenemez ama aşık olduğum adam benden çirkindi :D
Böyle konuşması falan çok güzeldi, espri anlayışı çok iyiydi ve yazım kurallarına dikkat ediyordu asjfdsgl
Pekii ^-^
Yakışıklı değilsen paran, vücudun ya da güzel iletişim kurman gerek birine yöneliver :)
Karakter diyecegim yine çünkü yaslaninca ne o güzel olacak ne sen yakisikli.
değil ama aldatılmayı terkedilmeyi kabullenmek lazım
Hayir onemli olan bibi
Hatır
Hayır, gerek yok yakışıklı olmaya
Önemli olan tip değil ki... Tabi tip önemli bir şey ama bu elinde olan bir şey değil. Elinde olan şeylere bakarım ben. Komik olur. Romantik olur... Öyle...
Neden konuşamıyorsun? Aslında biz kızlar aslında direk ben erkeklerle konuşmayı çok severim. Alınganlık falan olmayınca... Bence kızlardan daha komikler. Erkeklerle takılmayı tercih ederim.
Efendi ol biraz küfür etme ona... Arada iltifat et tam kafası karışırken yine güldür gece aklına gelir. Ama iltifatına cevap vermesini izin verme hemen lafı değiştir. Ve orijinal iltifatlar et. Eski sevgilin hakkında sakın konuşma. Yüz yüze konuşurken mesela tam gülerken çok güzelsin ya falan de.. Utanırken yine güldür başka bir şey diyerek. Ona her iltifat ettiğinde tebessümü eksik etme. Eğer ona anlayabileceği iltifatlar edersen o an gelir gider. Ama değişik bir şey söylersen. Onu sürekli düşünür. Gözlerine gülmek çok yakışıyor. Cennet fıragmanı gibisin. Falan fistan işte kesin bir zaman sonra aşık olur. Ama hatunum kadınım falan deme ilerki zamanlarda erkekler güzel zannediyor ama çok salakça bence...
Çok orijinal ve kafa karıştırıcı. Ne söylediğini anlayamasın salak. Ama hoşuna gitsin.
Ortam romantikliğe doğru giderken. Elini tut. Ellerimiz ne kadar yakışıyor falan de... Muhtemelen elini çekip utanır. Sonra iltifat etmek için mmmmmmm, şey de... Bazen durup seni seviyorum diyesim geliyor. Sonra söyleyemiyorum beni yanlış anlarsın diye. Yanlış anlamandan kastım sadece sevdiğimi zannedersin. Sonra sana seni ne kadar sevdiğimi anlatmak için kelimeler arıyorum. İçim içimi yiyor bir yandan. Hiçbir kelime hak etmiyor ki o büyüleyici sevgimi... Güzel kelimeleri sen yokken sana söylüyorum. Sen olunca hepsi sönük kalıyor. Nesin sen? Başka bir gezegen başka bir dil başka bir hayat mı? Seninle her şey başka gidiyor. Kelimeler çok yetersiz. Neyse ben çok acıktım yemek yiyelim mi? De
Oha çok iyi var mı başka böyle :D benim hoşlandığım bir kız var onunla 4 sene önce konuşmayı kestik yani iletişim sıfır :D çünkü ben farklı bir şehre taşındım ve asla eskisi gibi olmadı ve kızı o zaman sadece arkadaş olarak görüyorudum çok etkilendim yani onun yanında mutluydum şimdi onun eksikliğini hissediyorum ve onu sevdiğimi anlıyorum ve onunla nasıl çıkaibliirm sence? 4 sene önce ayrılmadan önce 1. sınıftan beri arkadaşımdı ben şuanda lise 3'üm
Bilmem ki böyle bir mesajla veya böyle bir konuşmayla hemen olmaz. Önce sıradan normal konuş. Sonradan bu tip şeylere geç. Bir mesajla tavlamana yardım edebilirim.
Çok zor böyle hem biraz diyaloğa bağlı
Bilmem konuşmanızı görmem lazım.
Eski konuşmalar değil canım. Sen ona mesaj attığında sana ne cevap verdiğini görmem lazım.
Dil ile başarıyorlar.
hayir. genelde cirkin erkekleri secerler
bir tutam yakışıklılık büyük bir tutam dil
büyük bir tutamın asıl olayı utangaçlık ve özgüven. ikisini de hallettikten sonra büyük bir tutam senin elinde büyük bir koz olur
Aruzla siir yaz benimki beni öyle tavladi
Popüler kızlar da aynı şeylerden hoşlanır. Ne kadar havalı olursa olsun. Kızın kafası aynı çalışır karşıdan gelen bir söze... Kezbanlar hariç. Onlar selam, veren erkeği aşık zannediyor.
Yakışıklılıktn çok serserilik önemli..
kısmet kimse o oluyo..
Bende önemli. Çirkin bir adamla çıkmam.
Evet :D O güzel sorularında adı geçen 3-5 kişiden biriyim, tip önemli.
BENCE SENİN KAFANDA OLUŞTURDUĞUN TİP ÖNEMLİ, İSTEDİĞİN ARZU ETTİĞİN TİP, ÜNLÜ BİR SÖZ VARDIR , RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ DİYE
Degil. İnsan olsun yeter
Ben yakisikliyim ama hi. sevgilim olmadi bro :)
Onemli biraz.
Money talks..
kalp hisseder. MAVİ GÖZLÜ BEBEK HEYECANLA BANA BAKTI. bu anı parayla satın alabilirsen sendenim
Saka saka :) aklima geldi yazdim.. parayla isim olmaz benim gercekten
kızlar duygusal kafaya bakar
insan cirkin olmaz kendine baktigi surece
bence önemli yanına yakışmıyor be
valla onu bende anlayamıyorum kızın kişiliğiyle alakalı
orda kişiliği önemli belki kendimi bana iyi hissetirioyrdur güven veriyrdur
biraz tanımak lazım
Oldu tabi ki
hyr önmli değil ^^
1 oda sözlüm oldu zaten ^^:D çirkin şey o:))
çirkin değil be şaka yaptım. d tavlamak değil uzun süredir hoşlanıoduk bir anda söledi felan öyle oldu ^
buraya atmam özele gel -_-
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar