Hayır dış görünüş bir kaç sene sonra geçecek yaşlanacağız. Düşünsene çok yakışıklı ama kalbi kalbi pis kötü birisi sen dış görünüşe mi bakarsın yoksa kalbine mi? Eğer dış görünüşe bakarsan evlenirsin zamanla yaşlanırsınız ve güzellik yakışıklılık geçer ama o insanın kötü huyu geçmez kalbinin kötülüğü geçmez... iyi ve temiz kalpli birini seversin ve ömür boyu mutlu yaşarsın ve o kişiyi kaybedersen üzülürsün... çünkü kimse onun kadar iyi olmaz dersin. Tipler bulunur yakışıklı çok bulunur ama kalbi iyi ve temiz olan bir başkası daha bulmanız hiç ama hiç kolay değildir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeğin güzeliği dilindedir 😊ağzın iyi laf yapar az giyimine kuşamına ozen gösterirsen tavlanmayacak kız yoktur...
Ey çirkin arkadaşım bu benceye bir göz at😀
27 Yıllık Bir Çirkinden Çirkin Erkeklere Aşk Tavsiyeleri ↗50 Yorumla
+1 yılBence yakışıklı değil de karizmatik erkekler daha çekici oluyor. Ne tipsiz erkekler görüyorum bir davranışı konuşması haraketleri hemen ona karşı bakış açısını değiştiriyor insanın. Ne de yakışıklı erkekler gördüm kendilerinden o kadar eminlerki çok itici gözüküyorlar
00 Yorumla
+1 yılTip sadece insanın ambalajidir. Eğer zekası yoksa karakteri yoksa yüzde yetmiş beşi hava dolu cips gibidir. Ne bileyim yüzde 5 i meyve içeren meyve suyu gibidir. Yani insanına göre değişir tabi ama bana göre bu böyle önce karakter ve zeka.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil :) kalbi yakışıklı olanların şansı daha yüksektir.
66 Yorumla- +1 yıl
Yaniliyorsun
- +1 yıl
Bu devirde tam tersi
- +1 yıl
@Psikopattruh Senin gibi düşünmeyen insanlar da var... 😊
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Ama şu var, eger dunyanin en yakisikli insani olsa bile eger içi guzel degilse yine istemem, benim icin bir hictir.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tabi ki karizma sahibi olmak ilk etapta ilk çekmek için önemlidir. Ama karizma kadını tatmin etmez.
Kadınların dilini anlamak ve onları mutlu etmek için beyin gerekir.
Herkül gibi bedenler, beyinleri yoksa ancak beyni olmayan kadınların ihtiyaçlarını karşılar.10 Yorumla
+1 yılŞart değil tabi ki , olmamalı da. Kadınlar erkeklerin parasına ve tipine bakmaya son vermeli. Erkekler birer robot değildir, erkekler birer atm ve robot olarak görmeyi bıraksın kızlar. Erkekler birer insandır, duyguları ve hisleri vardır, erkekleri atm ve robot gibi değil birer birey olarak görmeye başladığınız zaman erkek-kadın ilişkileri çok daha iyi olacak emin olun.
00 Yorumla
+1 yılDeğil sanırsam , Evlilik öncesi , uzun süreli ilişkilerim oldu , ve genelde kızlardan çıkma teklifi alan ben oldum , kendimi öyle yakışıklı bulmam,
oturmasını , kalkmasını konuşmasını bilmek, tabi birde kadının zevkleri etki ediyor sanırsam , mesela kimileri zeki insanlardan kimileri espirili insanlardan... vb işte00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olmanın artıları azımsanmayacak kadar fazla ama bu demek değil ki her yakışıklı kız tavlayabilir. Öyle yakışıklılar gördüm ki yanında durasın gelmez, adam iki lafı bir araya getiremiyor, temizliğine gerekli özeni göstermiyor. Sen olsan sever misin böyle bir yakışıklıyı? Çoğunlukla sevmezler. Soruna dönecek olursak, her kör satıcının bir kör alıcısı vardır yani yanına yakışan birisini mutlaka bulabilirsin. Kız tavlamak için yakışıklı olman gerekmiyor, erkek tavlamak içinde güzel olman.
00 Yorumla
+1 yılAmacın o gün için cinsel birliktelik ise evet yakışıklı erkek daha kolay tavlar. Ya da çok güzel cümleler seçip, akıllı bir şekilde kıza yaklaşıp ufakta şansın yaver giderse bu da bir etkendir. Ama nolursa olsun yakışıklı olmak 1-0 öndedir her zaman.
00 Yorumla
+1 yılyakışıklılık kendine yakışanı yapmaksa eğer bakımına dikkat eden bireyler oluşması daha sağlıklı sonrası tabikide bugüne kadar öğrendiklerin ve ilgi alanların karşı tarafı ilginç kılabilir öğrenebilir ve tanıyabilir. Yakışıklılık bu minimalde ise evet daha bir ayrıcalıklıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBununla ilgili birçok test yaptım. Dış görünüşe önem vermiyorum diyen kızlar bile yakışıklı erkeğin mesajına cevap verirken, tipsiz erkeğin mesajına karşılık vermiyorlar. Dolayısıyla sevgililik konusunda yakışıklı erkek 3-0 önde başlar.
Çok dengesiz bazı kızlar. Sanırım ağızlarından çıkanları kulakları duymuyor olacak ki dış görünüşe önem vermem yalanını ortaya atıyorlar.00 Yorumla artık şart olmaya doğru gidiyor.. eskiden paran varsa ağzın laf yapıyosa çevren genişse tavlardın.. yakışıklılık en son geliyordu.. artık kadınlarda paralandı.. onlarda erkeklerle aynı seviyede hatta erkeklerden daha fazla kazananlarda var.. o yüzden artık yakışıklığa bakıyolar , çevreye ve ağzının laf yapmasına
00 YorumlaKesinlikle şart değil.
Tamam belki ilk buluşma da pek dikkatini çekmeyebilir görüntüsü fakat konuşma tarzıyla, zekasıyla da sempatikliğiyle de etkileyebilir.20 YorumlaSart degil 😃 yakisikli degildir ama cekicidir ya da ozguvenli ya da komik daha bir suru ozellik sayabilirim😀😀
32 Yorumla- +1 yıl
Özele gelsene sen bir
Kız tavlamak için yakışıklı olmana gerek yok cebindeki paraylada tavlayabilirdin kızları hepsi hemen hemen paraya baktıkları için tip. sıfat ikinci planda kalıyo artık yani ilyas salman gibi bir tipin olsun yeterki. zengin ol. farketmez yani o derece ağzında güzel laf yaparsa tamamdır çoğu fit olur ))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olmak için avon almak gibi..
Yakışıklılık kız tavlamaz göz boyar.
Avon da öyle güzellestirmez sadece ört pas eder.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormalde hayır. kız tavlamak için çenebaz olmak yeterli. biraz da vücut olursa bu erkek için avantaj. ama işte yakışıklı olmayanlar öz güvensiz oluyor. öz güven olmayınca konuşkanlık ve girişimcilik olmuyor. haliyle sevgili de olmuyor. kızlara göre ne itici ne çekici geliyor.
yakışıklılarda böyle değil. hangi kıza baksam tavlarım öz güvenine sahip oldukları için gönül işleri yolunda gider hep :D00 Yorumla
+1 yılheralde şarttır. hangi erkek çirkin kıza bakar hangi kız çirkin erkeğe bakar. düşünsenize ağzında dişler çarpık çurpuk temizliğine önem vermez ama kalbi çok temiz. bırakın bu işleri. Yakışıklı olacak ilk sınavı geçecek sonra diğerlerine bakacaksın.
10 YorumlaYakışıklılık ilk intibada +1 puan katar ama sonrasında o puanları yükseltmek onun karakterine bağlıdır.
Diğer türlü yarışa 0 puanla başlarsın. Sonrasında yine karakter ve tavır girer devreye.. Yolun sonu hep aynı yere çıkar.10 Yorumla
+1 yılKarizma gerek, konusma becerisi gerek.. Daha bircok sey olmali.. Ama birini tavlamak istiyorsan o kadinin hazir bulunusluk seviyesi de onemli.. Kadin istemezse dunyanin en yakisikli erkegi dahi onu tavlayamaz..
12 Yorumla- +1 yıl
Eig lik laf
- +1 yıl
Tesekkur ederim..
+1 yılYakışıklı erkekten sevgili karakterli erkekten koca olur😉
20 YorumlaHerhalde yakışıklı olmak şart. Tipsiz bir insanda kız tavlayabilir ama yakışıklı birinin hızına yetişemez.
Tipsiz adam aylarca kızın peşinde koşar tavlar ama yakışıklı adamın tavlamak birkaç gününü hatta birkaç dakikasını alır.00 YorumlaEşek ve altın semer hikâyesi.. ama kızlar asla o eşeğin essek olduğunu anlamaz onlar için semer önemli olan.. e birazda esprili ve girişken olmak her kapıyı açar.. istemesini bilirsen vermeyecek kız yoktur.. he ben yapamıyorum o ayrı...
00 Yorumla
+1 yılOlsa tabiki bir artırır ancak bu işin yüze 60 i şans ve birazda şefersiz ve yalancı olmak. Yapısı itibarıyla dürüst ve sağlam duruşu olan erkek kolay kız bulamaz-tavlayamaz.
İlk altın kural: p... çlik ve şeref... sizlik ve iyi bir yalancı olmaktir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çirkinle konuşmazlar bile selam werse almazlar ama lafta ya dış görünüşle alakasi yook derler ha guzel kizi çirkin erkekle gorunce nasıl ya filan demeyi hiç eksiltmezler insanlar degilmiyiz alayımız tuhafiz
00 Yorumla
+1 yılŞart değil çene oldu mu kazanıyolar.. Eyy sevgili pembeliler ağzı iyi laf yapan mavililere kanmayınız !!!😁😁
21 Yorumla- +1 yıl
Lütfen pembelilerin aklını çelmeyin 😂
Hayır merhamet beni en çok etkileyen şey düşünceli bir insansa bana değer veriyorsa ve ağır başlı ise de yani olgunsaolur bu iş😊
210 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kızları nerelerde bulabiliriz hanımefendi 😊 söyleyin de oraya gidelim
- +1 yıl
Varız ya her yerde sen bulmaya bak😊 ben çok yakışıklı ve uzun boylu tipleri çok beğenirim ama bir şey hissetmem yanımda o kadar iyi biri olsun istemem öyle tipler bende asla güven oluşturmaz. Sadece bir beğeni oluşur ama aşk sevgi falan olmaz.. Sadece bana değer veren birine karşı olur. Çunku olgunlaştım artık.
- +1 yıl
Yakışıklı insanı tanımak için daha istekli olursun yanlız Dışını beğenmezsen zaten o sana çekici gelmez ve adam merhametli olsa bile onu tanımak için adım atmayacağın için adamın merhameti kendinde kalır 😅
- +1 yıl
Yo asla öyle değil yakışıklı olmasın standart olsun ben yakışıklı istemem boy kriteri hiç yok benim ama sana bir şey diyim mi eğer çok güzel kızlara ilgi duyuyorsan sadece o zaman çok yakışıklı isterler tabiki ama benim için beden bir et parçası sadece.. Çok gördük taş dediğimiz halde kafamıza taş yağdıranı.. Herkes aynı değil ben güzel bir kız değilim yani çirkin de değilim sen beklentiyi düşür normal kızlara bak.. Muhakkak beğenen çıkar😊
- +1 yıl
Haklısın doğru bir düşünce. Yanlız çirkin kız kalmadı ki artık 😊 Biliyorsun günümüz makyaj teknolojisi komodini bile insana çevirebiliyor. Anlayacağın makyajla güzelleşen kızlar da egosunu makyaj sayesinde yükselttiği için şansını daha yakışıklılarda arıyor. Ha sonunda üzülen kendisi oluyor da...
Elbette farklı düşünenler var ama karşımıza çıkmıyor eminim - +1 yıl
Evet sen de haklısın bu konuda. Günümuzde insan değeri battı. Elimizde olmayan şeylerden ötürü siniflandiriliyoruz hayatta aşktan yana şansımız gülmüyor. Ama düşünsene beni sırf dış görünüşüm için seven bir insanın sevgisi bana ne katabilir ki? Böyle bir sevgiye ihtiyacım yok. Daha iyisini bulunca gitmeyecek mi? Sen kriteri düşür kardeş illaki bulursun birini ve her şey karşılıklı ilk adımı sen at mutlaka.
- +1 yıl
Benim kriterim genel itibariyle güzellik değil aslında, sadece tanışma veya herhangi bir sohbet esnasında onun gülüşünden, bakışından veya bir hareketinden, yanagındaki gamzesinden, sevimliliginden vs. Gibi şeylerin 1 tanesinden etkilenmek 😌 Sadece o 1 şeyi yakalamak bile beni o kıza yakınlaştıyor. Tabiki tek tarafın yakınlaşması yetmiyor karşı taraf ne düşünüyor bilemiyoruz :)
- +1 yıl
İnşallah buluruz çok geç olmadan. Allah iyilerle karsılastırsın.
Bu arada bu yaşta erken olgunlaşmışsın helal olsun. Gelecek adına daha iyi kararlar alabilirsin böylece.
Vay be kızlarımız yine döktürmüş kibar olsun kültürlü olsun karşısındaki kişiyi iyi dinlesin vay be biz bunları yapıyoruz sonuç: seni arkadaş olarak görüyorum olmaz...
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılık bir etken olabilir belki; ama sadece bu değil. Uyum, çekim önemli. Dış görünüş bir yere kadar. Zamanla solacak olan dış güzelliktir, iç güzellik ölene kadar devam eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılValla hayat bana bir şey öğrettiyse yakışıklılığını kullanamayan erkeklerde var ve bu teoriyi çürütüyor. Dilbaz olacan abi, nerde ne konuşulacağını kadının ne istediğini bileceksin.
00 Yorumla
+1 yılVallaha ben azme inanmam , gayrete inanmam ben işimi şiddetle çözerim Stokholm sendromuna bırakırım sonra ben seviyorsam sende seveceksin lan at kafası 23 yasıma gelmiş sadece senş beklemişim alırım kadın alırım 😅😅😅 ama ne kısmettir hala bulamadım o kızı
00 YorumlaBence forvet olmak gibi tip hizli koşmayı sağlar ama amacin gol atmak yani kolaylastirir ama karakter ve davranislarin isi bitirir
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde bu şart. Çünkü kadınlar dört dörtlük istiyor
18 Yorumla- +1 yıl
Siz sanki aynı şeyleri istemiyosunuz
- +1 yıl
Hayır olmazsa olmazımız değil güzellik. Sizin yakışıklı kavramı vs bir sürü şey bekliyorsunuz.
- +1 yıl
Benim adıma konuşma ve her kadın değil
- +1 yıl
Bence aynı fikrim değişmez
- +1 yıl
Salak
- +1 yıl
İsmini sormadım ki
- +1 yıl
Adımı söylemedim
İsmini okudum
Alnında yazıyor - +1 yıl
@littlesqueal görsel hani 😉 boşa çırpınma boş polemik yapma hadi naş
yakışıklı erkekler daha kolay kız tavlar evet ama en kaliteli ilişkiyi onlar yaşar diye bir kaide yok
10 Yorumla
+1 yılDeğil ama herkes beğendiği insana aşık olur genelde güzellikte_yakışıklılıkta görecelidir biraz yani beğenmek şart oluyor bu noktada...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce adam gibi adam olsun.
Tamam gönül karşıdakine ısınmalı.
Lakin paketi sağlam, içi kof olunca hiçbir işe yaramaz.00 Yorumla
+1 yılBence alakası yok, ne yakışıklı erkekler tanıyorum iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar ☺️ sempatizm çok önemli.
00 YorumlaHayır, zeki olmak ön koşuldur.
50 Yorumla
+1 yılCeteris paribus durumunda yaklaşıklı olan diğerine göre daha kolay kız tavlar. Diğer türlü çok değişken var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Bence %50’lik kısmı yakışıklılık oluşturuyor. Diğer %50’lik kısımda para, kültür ve dil gibi unsurlardan oluşuyor.
00 Yorumlabir tık daha üsteler de zeka eşitler, hem zeka hem tip var ise dile de paraya da gerek yok, kendini tartsın yeter :D
00 Yorumla
+1 yıl"Kızı kazanmak için süper kahraman olmaya gerek yok. Doğru kız içinizdeki kahramanı ortaya çıkarır."
Çok güzel bir Deadpool repliğiydi. :D00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAğız yapmak önemli. Tip falan 1 puan ediyorsa ağız yapmak ona bir sıfır ilave etmek oluyor 10 numara iş çıkıyor ortaya
00 Yorumla Bence deqil kızlar tavır lara bakıyorlar qenelde 😇😒
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum ya bana göre yüreği ruhu yakışıklı olsun yeter ^^
10 Yorumla"Tavlamak" kelimesini kullanınca zaten konu kapanmıştır.
10 YorumlaBence yakışıklılık değilde sosyallik hoş muhabbet daha iyi kız tavlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Sosyalim desem hoş muhabbet i beraber yapariz
+1 yılBence önemli değil eli yüzü düzgün olsun beni sevsin yeter
17 Yorumla- +1 yıl
@Öner34 Ya boraz ama kaşı burnu düzgün olsun kilolu olmasın olur
- +1 yıl
@Öner34 evet o iyi işte
- +1 yıl
@Öner34 Odun olmamak önemli :D
+1 yılSaygılı, sempatik bir de yeteri kadar kültürlü olsa kâfi..
13 Yorumla- +1 yıl
Eksilemişler utanmazlar :)
Değil çünki kadınlar erkeklerin ses tonuna , bakışlarına , kokusuna ve tavırlarına aşık olurlar
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı daha kolay tavlar ama konuşmayı bilen bir çirkin daha çok iş yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Sanalda bilmem ama rerlde tip olcak burada at hirsizlarina verrn pembeler var mesela ben kadin olsam agac kabuklarina surterim yinede onlara vermem..)
00 YorumlaSart tip olmadimi ozguven olmuyo yanina gitmeye cekiniyosun kizlarin
10 Yorumla
+1 yılHer yakışıklının harcı değildir kız tavlamak. Zeka otorite ve kendine güven gerektirir
10 Yorumla
+1 yılYakısıklı olmak önemli ama asıl önemli olan spor yapmak, özgüven, cesaret vs. mesela benim isteyipte tavlayamayacağım kız yok
00 Yorumla
+1 yılAksine güzel bir muhabbeti olan erkekler daha şanslı.
10 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır. Konuşmasını adabını bilirsen insanlar seni samimi bulursa kuz arkadaş edinirsin. Tabi birde kuzın nasıl bir erkek arkadaş aradığıba bağlı. Kız seçenekleri değerlendirir. 😉
00 Yorumla
+1 yılYakışıklıysan 2-0 önde başlarsın ama bu kazanmanı garantilemez
10 Yorumla
+1 yılParan varsa tip önemsiz. Çenen varsa paranda tipindr önemsizdir. Güldür ve mutlu etmeyi başar yeterli 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Hıç tanımadığın kıza Ilk yaklaşma için neredeyse olmaz sa olmaz. Tanıyorsan çene ile gider.
00 YorumlaZorunluluk değil, ancak sosyal medyada bu dediğin geçerlidir, normal hayatta pek bir artısı yok
00 Yorumla
+1 yılHayır gerek yok sözler bakışlar hal ve hareketler bile yetiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle, zeka diyenler ilk tipe gore yakinlasiyor..
Ilk adim icin bu sart.00 Yorumla- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar