165 boyunda 63 kiloyum en fazla 55 kilo olmam gerekiyor kendimden nefret ediyorum her taraftan herkes bir şey söylüyor biri nerdeyse hiçbir şey yeme çok spor yap diyo biri yemek yememek olur mu sonra vücudun yediklerini yağ olarak depolar daha kilolu olursun diyor bıktım ben böyle olmak istemiyorum fiziğimden nefret ediyorum elbise giyememekten nefret ediyorum biri kilomla alay eder diye başkalarının yanında kendim olamamaktan, testlerim yüzünden spora vaktim olmamasından, diyet yapıp kilo verememekten, ailemin sürekli bana şişman demesinden, diyetle kilo verilmez demesinden ve tabiki de kendimden NEFRET EDİYORUM :((((((( Benim hemen kilo vermem lazım çok ince olmak istiyorum 55 kiloya sonra 50 kiloya sonrada 45e düşmek istiyorum o kadar ince olayımki kimse bana kilolu diyemesin istiyorum :(( kilo vermek için farklı şeyler yaptım şu an kafam çok karışık diyetisyene de gittim bıraktım ama çünkü kilo veremiyorum artık ölmek istiyorum kimse beni anlamıyo internette birsürü diyet araştırdım okulda uygulayamayacağım için ağlıyorum kilo veremeyeceğim için kendimden nefret ediyorum en büyük derdim içimi birisine dökmem lazım ama öyle biri yok
Güncellemeler
+1 yıl
Saat öğlen 3ten sonra hiçbir şey yemesem kilo verir miyim? Lütfen doğru bilgi yazın günlerce aç kalmaya razıyım yeterki kilo vereyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer