Güzellik takıntısından kurtulabilir miyim?

Merhaba.. Güzellik takıntısı ile cebelleşiyorum. Yenemiyorum yeniliyorum. Evet kendimi beğenmiyorum. Ama kusursuz olma algısından da kurtulmak istiyorum... Kendimle barışık değilim. Sürekli başka insanlarla kıyaslıyorum kendimi ve yataga hapsediyorum. Psikolaga gittim kendisine hayrı yok. Maddi olarakda baya bir ödeme yaptım defalarca.. Dolandırıcı gibiydi sadece!. Estetik düşündüm çoğu kez. Maddi olarak buna karşılık veremem. Versem bile kendiyle barışık olmayan biriyim ben biryerim düzelse başka biryeri takarim.. Insanlar cok güzel olduğumu söylüyorlar. Fakat ben erkek arkadaşım bile daha güzel birini hakediyor diye üzülen biriyim. Kendime mutluluğu çok görüyorum. Vücudum da çatlaklar oluştu zayıfladığım icin. Çenem ve burnumu begenmiyorum. Ve buralari takıntı etmekten bazen o bölge de ağrı bile hissediyorum.. Burada paylaşma sebebim fikirleriniz. Evet hepsini ciddiye alacağım ve bu uğraşı verirken son derece katkısı olacak. Tecrübe fikir her ne olursa bu konuda ışık olacak kadar umut verseniz bana yetecektir. Şimdiden teşekkürler.
Güzellik takıntısından kurtulabilir miyim?