Güzellik takıntısını yenemiyorum?

Merhaba öncelikle ben 19 yaşında genç bir kızım yıllardır çok büyük yaşadığım bir sorun var güzellik takıntısı yaklaşık 14 yaşımdan beri yüzümdeki vücudumdaki her yerden takıntılı derecede nefret ettim. Burnumu 18 yaşımda yaptırdım onu yaptırınca geçecek sandım ama geçmedi aksine daha da arttı dudak dolgusu yaptırdım bu seferde ama yine de beni tatmin etmiyor etmedi etmeyecek de. Üniversiteye bile gitmedim ki güzel kızları görmeyeyim diye çevremdeki herkes ama herkes bana sormadığımda bile çok güzelsin maşallah sana diyor ama yemin ederim ben her aynaya baktığımda dünyanın en iğrenç yaratığını görüyorum artık yaşamak istemiyorum onlarca psikoloğa gittim ve psikiyatriste sağ olsunlar hiç biri işe yaramadı. Anoreksiyayla 3 yıl cebelleştim ve anlayacağınız artık yaşamak istemiyorum erkek arkadaşımı da çok yordum yine de benden vazgeçmedi ama ben artık nefes almak istemiyorum. Benim gibileri var mı oralarda bir yerlerde…Ama öyle iltifat ilgi için değil gerçekten benim gibi birisi…Çok çaresizim artık.
Güzellik takıntısını yenemiyorum?