Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. bence 2side biseyi değistirmez bak gecenlerde görgüsüzün tekinde bi teklif aldım aynen söyle bi cümle kurdu
-3 tane arabam var 2 tane evim var hemde bu yasta.. benim tek ihtiyacım maneviyat ve sana ihtiyacım var.senin icin herseyi yaparım her sıkntında yanında olrm vs vs
he yani diyoki cok param var beni alırsan yasarsın.
-aa ozaman olur dedim (ciddym bak smdi )
-nasıl olur?
-e ev araba diye hani kendini iyi pazarlıyosun valla 1 araba 1 ev üzerime gecircen heralde? :D
- :S ?
- yoh cık olmaz hadi canım hadi bas gaza sen o evine git..
para herseyin cözümü olmuyo valla ya da araba .iste hatta 1tane olmaması da görgüsüzlük yaratıyo demekki.. duygu olmalı bence duygu05 Yorumla- +1 yıl
Harbi kro ve para ondaymis yazik ki adam degilmis
- +1 yıl
Sende kendini yoluncak kaz gibi goruyorsan git baskasi yolsun deseydin:)
- +1 yıl
Ya senin karina kizina yan gozle bakmalarini istemiyorsan sende bakmicaksin adama yapistirsaydin bu cvbi
En İyi Cevaplar
ya altınıza araba aldınız mı her kızn size baktığını mı sanıyorsunuz siz
hele o arabalarına salak saçma modifiyler yapan arka camlarına mal mal yazılar yazan son ses bangır bangır müzikle giden korna çalıp camdan laf atan erkeklerden nefret ediyorum
adamın tipi bana hitap etmiyorsa isterse messerati kullansn napayım arabasılamı sevgili olcam
geçin artık şu arabalara sığınarak egonuzu şişirmeleri
er kişi yakışıklıysa karakteri de düzgünse asgari ücretli bi yerde çalışsın arabası evi olmasın ben severim.28 Yorumla- +1 yıl
meserati de yeni marka.. Candır meserati... :)
- +1 yıl
Modifiyeyi severim ve asla bi kiz icin yapmam cogu arkadasmda ole zewk icin yapariz fakat buna kapilipta dusen kizda cok oluyor inkar etmemek lazm bu bizim sucumz degil
- +1 yıl
Aklimiz basiyor bize ne niyetle yaklasildigina fakat modifiyeyi sirf kendi zevki icin yapan insanlar var
- +1 yıl
yine de arabaya zevksizlik katıyor düşüncesindeyim
tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz
madem sana ne niyetle yaklaştıklarını biliosun o zman bu soruyu nie sordun
karaktersiz olan para yiyici olan her kız arabası olan erkekle çıkabilir
ama bnce erkeğin parasından önce kişiliği ve tipi önemlidr
zengin olsa ama yanıma yakşmıcak kadar çirkn olsa bn ne diye o erkei taşıyaym ki yanımda. - +1 yıl
Amacim kmseyle tartsmak değil herks bolemi diye merak ettim cunku karsima cok cikior ole olmayanlarida gorunce sevndm bu kadar... Bide modifiyeye gelince bnde arada goruyrm cok abartli greksiz oluyr ben onlardan bahsetmiorm profesynl manada olandan motor modfyesi body kit vs
dün buna örnek olabilecek bir olay yaşadım. Dün oldukça lux bir cafede etilerde arkadaşlarla oturuyodum. İki yan masamda da benim yaşlarımda ama gerçekten önünde şapka çıkarabileceğin güzellikte iki kız oturuyodu. Abimizin biri kalkıp hatunların yanına geldi ve tanışabilir miyiz oturabiir miyim dedi tabi kızların cevabı lütfen rahatsız etmeyin oldu. Sonra dedim ulan burada da oluyosa yuhh dedim ya böyle elit bi mekana da crocodile ler gelebiliyo vayy be dedim sonra abimiz son model porsche carrera sına binip gitti mekandan. Yani araba ile para ile herkesi kaldıramazsın herkes sende diye bir kural yok. Kendini bilen ne istediğini bilen bir kızı hayatta kaldıramazsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede arabayi gormemislerdir
Yorumlar zıt lık üzerine ama böyle bir şey var ne yazıkki kızlar kendilerine tokat atmalı ve ne oluyor sorusuna cevap vermeli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yıladam olsun bence araba zaten çalışan alır biz çok fakirdik çalıştık çok zengin olduk sonra babamın hayatınına yabancı kadınlar ve sekreterler yüzünden herşeyimiz gitti kaç tane araba villa arsa altımızdaki ev bile gitti askerden geldim 2005 kasım ayında hiç birşey yoktu çalıştım kazandım 8 gece 11 kadar çalıştıgım günler oldu şimdi jeep aldım evde aldım villa aldım allah şükürler en önce inaç olacak allah allah çalışana verir tabiki 5 vakit namazı ibadatlerimizi unutmayacağız dünya malı dünyada kalır kızlar evet 100 kızda 90 ev araba peşinde tipe bile bakmıyorlar bu devirde ama çalışan insan araba alır yeterki istek olsun birazda kafayı çaloştırsın asgari üçretle auncak yada başka birinin yanında çalışarak bir adım ileri gidemezsin kendi işinde ticaret yapmalı kendi patronun ol
10 Yorumlayapmaz. yakışıklılık da araba da zamanla eskiyebilecek şeyler. o zaman onlar yaşlandıkça adamı değiştirelim aahaha. olmaz. kişilik, karakter önemli. bunlar ebediyyen bizimle olacak şeyler.
artık kadınlarımız aklı başında. yaşasııın. burdaki her kişilik vs. cevabı beni çok mutlu etti valla. hepsinin gözünden öperim. :)11 Yorumla- +1 yıl
Bence biz gaslandikca sizi degstren taraf oluyoruz uzulerek soylesemde bu gercek buda su zihniyete cikiyor kizlar yeri geliyor yasa bile bakmiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. benim için önemli olan sorumluluk duygusudur.
eğer arabası olan çalışıp hakedip kendi zevki için almışsa ve diğer örnek çalışmayan avare sorumsuz bir tipse arabası olan terch edilir.
ya da avare sorumsuz ve babasınn kendisne aldığı arabayla sabah akşam mekan mekan gezen birindense çalışıp kazanan kendine yeten ama arabası da olmayan tercih edilir.22 Yorumla- +1 yıl
mantıklı olan o fakat sen ne düşünüyorsun yani :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendilerine şoför arayan bayanların tercihi bu senin istediğin eğer kızlar beni olduğum gibi neden kabul etmiyorda arabayı görünce dikkatleri benim üzerime oluyor sorusu olsaydı daha iyi olurdu sen düzgün bir insan arıyorsan kendine önce arabasız insanların dikkatini çekmeye çalışmalısın diğer türlü kızlar sırf araban için yanında olacaksa hiç olmasın daha iyi zaten.Şunuda söyleyim her bayan bir değil ama çoğunluk böyl olunca zıt düşünceyi savunanlar görünmüyor ne yazıkki.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin soruyu biraz daha aciklayici sorabilirdim ama yinede cogunluk anlamis soruyu... Dusuncelerili uygulamaya calisiorum ama kim sahte kim gercek bu devirde hic anlasilmiyor iliskiler hep cikar uzerine
+1 yılŞimdi bizim gördüğümüzle burada kızlar tarafından verilen cevaplar ters orantılı..
Ya bizim gözlemlerimiz sağlıklı değil, gözlerimizi, kulaklarımızı doktora göstermeliyiz yada buradaki kızlar işkembe-i kübradan atıyorlar..
Bir ferrari, bir lamborghini, bir porshe vb. arabalarından birine sahipsen, kaputun üstünde yatan çok olur..01 Yorumla- +1 yıl
Iste budur bunu kabul etmeyip bunu yapanlar cok
arabası olması ne ya. bu bi ozellk mi. maddi durumu iyiyse diye sor bari.
arabası varsa direk maddi durumla bi iliskilendirme yaparsın zaten.
aclıktan olup bmw ye bincek degil.
ama iyi bi araba cekici yapar bi erkegi benm gozumde.
ama adam zeki cevik ve ahlaklı degilse isterse dunyalar onun olsun bi anlam ifade etmıyo gozumde.10 Yorumlabirkaç yorumu okuduktan sonra şöyle bir cevap vereyim.
şöyleki hatun kısmısı ne kadar yok arabası var diye seçmem derse de inanma. aynı elemanı 2 kere görseler , birincisinde yaya olsa ikinciside arabayla görseler emin ol 2. sinde akıllarında daha cok yer eder.
yani burda yok kişilik yok kalbimin sahibi cart curt yalan bunlar. sanal bir ortamda bunu kabul edemeyecek kadar güvensiz hatunlarımız varmış. Ben bugun bunu gördüm.
Lan biriniz de dürüst olun ya ?! neyse sinirlendim.03 Yorumla- +1 yıl
Bende hergun orneklerini goruyorum ama buradakilir farkliyms baksana dostum nyse :)
+1 yılSöyleyeceklerimi saygısızlık olarak almayın ama ben çoğu kızın güzel bir arabadan da etkileneceğini düşünüyorum. Sana katılıyorum. Artı puan olacaktır ki bunu yaşadım. Üniversite yıllarında hatırı sayılır bir arabam olduğunda -Ucuz düşürmüştüm. Hava basmıyorum yani (markasına gerek yok şimdi) benim de popülerliğim bir anda artmıştı. Bunu yaşadım. Bir erkeğe derece sağlıyor. Karakter özellikleri ve yakışıklılığının yanında bir karizma unsuru oluyor.
00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha harika. Bastım artıyı.
+1 yılAraba ozlellikle 25 yas alti kizlarda buyuk faktor oynuyor.O yasin uzerinde artik mesele sadece arabaya dayanmiyor; kariyer,para durumu,ev,mulk hersey devreye giriyor artik.
20 Yorumlatabi arabası olanlardan hoşlanan hatunlar pek fazla.. yürümeyi sevmedikleri içinmidir, adama değil de arabasına sevdalanıp peşinden gittiği içinmidir bilmem. ben olmayanı yeğlerim. mülk ne ki, beni mutlu etsin olduğu gibi onunla gurur duyarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Tuttum bunu
sevdiğim erkeği seçerim. zenginlik fakirlik, araba falan önemli değil önemli olan mutlu olmak ve sevdiğinle hayatı paylaşmaktır.
10 Yorumlaaraba? erkek? ne alaka yaaa bence motoru olmalı offff olsa var yaaa öyle bi adam.. düşün bi de harleyy amann yareppiiimmm tipini s*kimm motora bişi olmasın modunda takılırım yaaa
03 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha :))
- +1 yıl
Yazdiklarindan bir tek argo olan kismi anladim her nedense bir tek onu duzgun yazmissin nyse yorum istedim kufur degl saygilar hanimlar siz ne zaman dogrulari solemeyi konusmayi ogrenceksiniz cvb veriyorum hic bi zaman
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. arabası olanı seçerdim çünkü çok yakışıklı olmasını istemem sevgilimin, kızlar peşini bırakmaz filan, hiçç çekemem, öbürü de hem zenginmiş hem de tipsizmiş, ohh ne güzel:D
15 Yorumla- +1 yıl
Bir de guzel bir arabasi var dedim durumuda iyidir yani
- +1 yıl
zaten piyasadaki kızların hepsi senin gibi düşündükleri için eğer cevabında samimiysen kızlar senin seçtiğin erkek tipinin peşini bırakmaz, arabalı ve zengin olanın :))
Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. arabam var evim de var kızlar benle çıkın... :))))))
11 Yorumlabir erkeğin arabası olması onu çıkılır yapar...ama markete ama alışveriş merkezine:)
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri salakmi saniyorsunuz isi gucu yok sfrlugunumu yapcak
arabası olmayanı seçerim çünkü benm için malın mülkün önemi olmaz erkek dediğin kendisiyle hersekllde gurur duymalı.özenti olmamalı.
04 Yorumla- +1 yıl
Nie arabasi olan ezikmi oluyor adamin arabasi varsa sucu ne otobusle taksiylemi gezsin. Bnde bundan nefret ediyorum daha yasi 20 arabasina bak bunla urasilmaz iyyy zihniyetine karsiyim
- +1 yıl
@i-rot rot ayarlarinmi kayik Anlayamadim?EVELALLAH ekmegimizi tastan cikartir yine riskimizi cikartiriz bizi bilen bilir lafini baba parasini ezenlere yolla buradan geri al
arabasi olani soförüm, yakisikli olani da askim yaparim.
47 Yorumla- +1 yıl
Sence arabasi olan etrafinda o kadar kiz varken senin soforun olmayi kabul edermiydi?
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Iyi bakalim ole olsun
Banane arabasından. Adam olsun ilk önce.
Ferrari sürüp adam olmayan biri ise arabası olmayan adam olanı seçerim.20 Yorumla
+1 yılHayır aslaaa yapmaz...En azından benim gibi gözüü Kör olmayan bayanlar için araba iyi bi sebep değil..zeka,sempati,tarz,eğitim,kültür,karakter,meslek, konuşma stili,kıyafet, bunların toplamı bence kriter olmalı ;)
00 Yorumla
+1 yılYapar. Ancak erkek hangi kızın araba için, hangi kızın kendisi için geldiğini ayırt edebilmelidir. Yoksa servis şöförüne dönersin valla.
Güzel bir araba dikkat çeker.01 Yorumla- +1 yıl
Ben bu isi cozdugumde gec olmustu ama cozdum:)
Bu kızlara bağlı bence kimi kız para için gider markasına bakar bu zengin der brlkte olur sevmeden hemde çıkar ılışkisi hesabı kimi insanda ki bu doğru olanıdır araba olsun olmasın sever araba ev tapu mal mulk fani dünyada kalacak şeyler bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılaraban varsa 1-0 ondesın
guzel bır araban varsa 2-0 ondesın
spor bır araban varsa 3-0 ondesın31 Yorumla- +1 yıl
aynennn
+1 yılCok guzel bmw arabasi vardi, kendide cok yakisikliydi, ama karakteri SIFIR'di...
011 Yorumla- +1 yıl
Sonuc?
- +1 yıl
Ayrilik :D
- +1 yıl
Yazikkkk:( ;)
- +1 yıl
ama akillandim, neymis...: fazla yakisikli olmasina gerek yok, ara dersen guzel olabilir, ama yinede hersey erkekte bitiyo :) yakisikli basa bela oluyo, bir suru kiz oluyo pesinde..
- +1 yıl
araba dersen*
- +1 yıl
Ya bende suna karsiyim altinda iyi araba var yasida genc diye o erkege serseri gozyle bakilp sadce kasarlarin yanina yaklasmsna karsiyim
- +1 yıl
genelde hep zibidi tipler oyle oluyo aslinda, yakisikliysa araba varsa altinda, havalaniyor ve sapik oluyo, gozu kizlarda oluyo.. ama beyfendilerde var tabi..
- +1 yıl
Genelde sapik olmuyor aslinda bence ole zannediliyorlar...
- +1 yıl
hmm havali olanlardan bahsediyorum.. hepsi degil.. ama altinda guzel araba varsa ister istemez havalaniyorlar. benimde bmw var, bende cok havaliyimdir :)) ama saga sola bakmam, yinede bi hava oluyor :D
- +1 yıl
Saga sola bakmadigindada suc olur okul korosundan sesler duyarsin kendini bi halt zannediyor vs vs die
- +1 yıl
hahah :D ya genelde benim fark ettigim erkekler, altinda guzel arabalari oluyor, ama hep kizlara bakan tip oluyolar.. yani kizlari kolay tavliyacaklarini zanediyorlar.. kizlara cekici gelebiliyo o tipler cunku
+1 yılbir arabaya göre çıkılacak veya cıkılmayack kişi belirlenmez karakter önemlidr.
10 Yorumla
+1 yılCok faktor var bu ikisyle kisitlayamazsin cikilacak yada cikilmayacak bir erkegi
10 Yorumla
+1 yılarabası olmayıp yakışıklı olan
zaten ömrüm otobüslerde geçmiş birazda yakışıklı biri taşıyım yanımda :D11 Yorumla- +1 yıl
Koptum:))
arabanın buradaki etken faktör olduğunu anlamış değilim, karakter analizi lazım önce.
22 Yorumla- +1 yıl
Anlamis olmaman karsisinda hayretlere dustum
Çok Karaktersizce bir soru bu maddesel bağlılıklarınız hat safhada
01 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma usta ya daha karakterli bi yere takil
yapmaz bu ne ya siz kızları nasıl görüyorsunuz öyle cık cık cık
01 Yorumla- +1 yıl
Kizlar kendini bole gosteriyor
Bir Erkek Olarak Benim Arabam Var. Bu Yüzden bazı kızların bana yakınlaştıkları oluyor. sonuççta 93 şahin değil bir hondaya biniyorum.
00 Yorumlamodeline göre değişir. Ferrarin warsa hepsi cıkar :D şahinin warsa hepsi kaçar
10 Yorumla
+1 yılHangisi adam gibi adamsa o olur.
Arabayı ne yapayım onunla sarılıp uyuyamam ki yada ona asık olamam ki.
Beni mutlu etmez. Dünya malı hersey gelip geçiciiii..00 Yorumlahangisine karşı hislerim varsa onu seçerim.arabasının olması hislerimi değiştirmez :D
00 Yorumlaçıkılır yapar mı ne demek anlamadım ama bence çekici yapmaz.İKiside olmazz :)
00 Yorumla
+1 yılİkisinin de kişiliğe bakarım.Ona göre de karar veririm.
10 YorumlaArabası var diye kimse gözümde büyümez de küçülmez de arabası var sa var banane ? İsterse koçun torunu olsun kalbime hükmedemiyorsa tııınnnnnn
04 Yorumla- +1 yıl
Kocun torunu bence hukmeder kalbine:))
- +1 yıl
Supersin o zaman helal olsun sana ya :))
o erkeği çıkılır yapmaz . bir araba sadece o erkeğin güvenini yükseltir. tercih yapıcak olsam arabasız olanı seçerim biz otobüsle heryere gideriz :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Tek kriter araba mı...Kimse tek bir özellik için kimseyi tercih etmez...
00 Yorumla1...
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9. arabası olması
... !05 Yorumla
+1 yılYapar elbette herkes daha iyisinin peşinde değil mi zaten her yönden kendimizi kandırmayalım
10 YorumlaAraba çok büyük bir faktör tecrübeyle sabit kızların çoğu arabası olan erkeklerden hoşlanır.
20 Yorumlatabi arabası olck ya ön koltukda kasıla kasıla oturcaksnz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayan olsaydım Kişilerin karakter özelliklerine göre karar verebilirdim. %50 %50 : )
01 Yorumla- +1 yıl
Abi bu kiz olsam sana verrdim gibi bisey oldu:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim arabam var yakışıklı olanı tercih ederim sıkıntı yok :D
15 Yorumla- +1 yıl
Tuttumbunu:)
Cevap sahibi+1 yılHep erkekten beklemek olmaz ki :)
- +1 yıl
Varmi etrafta senin gibilerden:)
- +1 yıl
Video supermis
+1 yılbenım ıcın br erkegın arabası olması bseyı degştrmez bna deger verenle cıkarım sadece..
07 Yorumla- +1 yıl
akpil olsa yeter diyorsun yani :)
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
degere bak.. erkeklerın anladgı bu mu degerden ? atla arabama bır gece takılalım mı deger vermk ?
- +1 yıl
deger vermekden anladıgın bu demek kı .tanımadgım bırı gelr de takılalım derse den bahsedyruz ama biz . senın söyldgın farklı ama öyle olsa bile sevglım olmayan bryle takılmam bır adı olması lazım onunla br gece basbasa cıkmam ıcın
Arabası olmayan yakışıklı erkeği seçerim. Arabası beni alakadar etmiyo.
00 Yorumlakişilik felan demişlerde bırakın bunları ya :D
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabikide arabali,guzel arabali tipini istedigi kadar iyi yapar giyimle,cunku parasi vardir :)
10 Yorumla
+1 yıltercihim sen olmayan olurdu
01 Yorumla- +1 yıl
Cok uzuldum:((
arabam için benle olacak birini istemem zaten...
10 YorumlaErkekleri motorlu tasit olarak siniflandirmiyorum.
33 Yorumla- +1 yıl
Butun kizlara ders vermeni istiyoruz:)
Bayanlar ikisini de seçmezler :))
00 Yorumlahem yakışıklı hem arabalı isterim ben:D
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen buluyorum sana bi tane:)
Arabalı olan.
714 Yorumla- +1 yıl
Açıksözlülüğün için +1
- +1 yıl
+1 :D
- +1 yıl
Bu kadar acik sozluluk beni tahrik etmezde arabasi olan diger arkadaslarimi edebilir:)
- +1 yıl
Harbi ne alaka usta
+1 yılErgenler için arabası olan erkek...
10 Yorumla
+1 yılCikilir? Arabasi var diye mi ''cikilir'' oluyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Bu manada sormadm arabanin bir etkisi varmi diye sordum
- +1 yıl
Yok
+1 yılarabasına göre değil kişiliğine göre insan seçerim
00 Yorumlaikisi de uçuruma atlamak gibi.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle kızlar ilk arabaya bakar
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler