bu erkeklerden olur mu yoksa param var havasından gotu kalkıkmı oluyor sızce , bu erkeklerın genel ozellığı nedır gomlegını cok acık gıyıyor bırde
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Parası olsun ya da olmasın sen acaba oto galerici emlakçı ya da benzeri işleri yapanların hiç düzgün bir sevgili arkadaş ya da evlilikleri olduğunu hiç gördün mü
walla benım bu konuda fıkrım yok sence kötumu
Ben sana söyledim Sen hiç adam gibi adam olan oto galerici gördün mü Ben hiç görmedim hiç de denk gelmedi bu tür meslekleri yapan insanlar doğası gereği sahtekarların yalancılığı gayet iyi bilmek zorundalar ve bu sahtekarlıklarını da hayatlarının her alanında uygularlar ikili ilişkilerde olsun evliliklerinde olsun arkadaşlıklarında olsun tamamında bu alavere dalaver işlerine giderler
belkı o farklıdır amannnnn hepsının ya bıktım be adam akıllı ınsna yok pıyasada
Işte kadınların en büyük hatası bu yani bu onlar gibi değil bu farklı Aslında davranışı tipi duruşu onlara benziyor ama onlardan farklı düşüncesi var Genelde sizde Ya da ben onu değiştiririm ben onun düşüncelerini değiştirebilirim Ben kendime güveniyorum kafası kadınlardaki en büyük saflık bu işte kendilerinde çok üstün bir yetenek olduğunu düşünüp erkekleri değiştirebileceklerine inanıyorlar ve bu sadece saçmalıktan ibaret
Sen bir turk kizi olarak onu mu elestiriyon
benımde param var ama asko arabam var
evlenilir tabiki (iyi biriyse yani) gömlek konusunu onunla konuşabilirsin. rahatsız olduğunu söylersen anlayış gösterir bence
Evet benim oto galerisi olan erkek 😂
cok güzel kardeşim duruyor bu tarz erkekler nedır acılacagım bırıne sonradan husran olmak ısteemm güzel kardeşim gıbı gıyınıyor sence
p gomlegı gıyıyor guzel kardesım dıye duzeltmıs KS platfromu
Hicbirsey anlamadım ki 😂
sımdı asko p gomlegı nedır güzel kardeşim gomlegı bu tur erkeklerın gorunusu bana cok guven vermıyor ama hoslanıyorum acılamk ıstıyorum lakın sonradan ben uzulurum dıye korkuyorum bu tarz erkekler nasıl oluyor
Güven vermiyorsa konuşma o zaman. Hatta yazma bile ne olursa olsun o şüphen hep devam eder
oto galerisi olan zenginmi oluyor anlamadım
Altin zinciride var mı boynunda
altın deıl ona benzer zıncır var gumus neden sordun
Aman uzak dur
amacları tam olark ney cınsel ılıskı yasayıp gıtmekmı
Yaz bana
burdan anlat
Basina bela olur
Bu kadar diyim. sana
ne konuda bela telegramın varsa verrırmısın konusalım
Sen ver yazim
Ben nasil veeilir bilmiyorum
benım kullancı adım yok profıl duzenleme yerınde kullancı adı yazıor ordan at dırek
@Fatih3346
Buldunmu
Nere kayboldun
Dene gör
Önyargılı olma
onyargılı degılım soruyorum ınsan gıbı
crayz bey fgyuhıopğ
Ne bu sinir ya
Hakaret etmedim
Sadece fikir verdim
Önyargılı olmasaydın bu soruyu sormazdın saygılı konuş
tm crayz saın ol fghjkıko