1 ayda 8 kilo almam gerek lütfen yardım.

İyi günler arkadaşlar lütfen ciddi cevaplar verin yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olmayacaksanız boşuna yazmayın lütfen :( Boyum 178 cm ve kilom 51 ve yaşım 18. Çok zayıfım.

Araştırdım ben günlük yediğim yemeklerle şu an kilo bile vermem gerekiyor ve kilo verecek kadar bile et yok o derece, düşünün yani.

Acilen kilo almam lazım artık milletin dalga geçmesinden beni ezmesinden bıktım. Zaten güce de ihtiyacım var çok güçsüzüm kollarımda 1 gr. et yok bir görseniz... Üst kolum ip incecik alt taraf neyse de... Altla aynı kalınlıkta. Çok acayibim :(

Okulum sabahtan akşam üzeri saat 4e kadar, o yüzden günde yalnızca 2 öğün yemek yiyebiliyorum. Nadiren gece de yiyorum 3 öğün oluyor. Ama çok dengesiz bir beslenme tarzım var okul yüzünden. Evdekiler de (annem babam dahil) zamanında dalga geçiyorlardı kırıyorlardı beni...

Şimdi de umursadıklarını pek düşünmüyorum ama sadece gösteriş için pek nadiren nasihat ediyorlar... Anlık umursuyorlar yani.

Ne yapmam lazım kilo alabilmem için, yaz tatilinde köye gideceğiz millet her defasında zayıflamışsın diyor halbusem kaç senedir aynı kilodayım sadece boyum uzuyor... Milleti de anlamış değilim çok kırılıyorum bilmiyorlar... Belki de biliyorlardır. Psikolojim çok bozuk ama.

Köye gidene kadar yani şu 1 ay içerisinde 8-10 kilo alsam gerisi köyde gelir diye düşünüyorum. Ayrıca misal açım ama sofrada bir terslik oldu iki gündür yemek yemiyor olsam da o sofradan kalkar giderim gözüm bişeyi görmez. Böyle bir huyum var ama napalım dayanıcaz artık şu bir ay.

Herkes kilo vermek ister ben ise almak. Şu an 24 kiloya ihtiyacım varmış internetten edindiğim bilgilere göre. Off bunun 3te 1ini yerine getirsem şimdilik yeter :( bir başlangıç olsun diyorum yaş geçiyo artık ilerde hiç alamam alırsam da göbek çıkar :(

Hiç kilo almayı başarabilen var mı varsa veya bu işten anlayan birileri varsa lütfen bana yardım etsin ama mantıksız şeyler yazmayın arkadaşlar :(

Herkese sayısız teşekkürler şimdiden.

Saygılar.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen somut şeyler söyleyin ama. Çok ihtiyacım var :( Yağlı karbonhidartlı şeyler yemem gerektiğini vs biliyorum baya araştırma yaptım zaten ama daha detay lütfen mesela somut şeyler olsun uzman varsa lütfen yardım çok çaresizim :(
1 ayda 8 kilo almam gerek lütfen yardım.