Sorum ozel harekatci yakinlarina dhaa cok tam olarak sehirde ne is yaparlar nasil insanlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖzel harekatçı eşi olarak yazıyorum. Görev yaptığı yer ve görev düzeni sistemi çok önemli. Herkesin harcı değil başta bunu bilmelisin. Eşinden daha çok senin yorulduğun zamanlar oluyor. Genel olarak çalışan eş istemiyorlar çünkü o kadar sıkıntılı günün ardından eve geldiklerinde kapıyı Güler yüzle açan birini görmek istiyorlar. Şahsen ben evliliğimin 10. gününde eşimi Doğu görevine yolladım. Zor çok zor ama vatan aşkı varsa şayet zorluk yerini aşkla mücadeleye bırakıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzel harekat ülkemizde iki ayrı birimde oluşturulmuştur. Jandarma özel harekat (jöh) ve polis özel harekat (pöh) ikiside irtibatlı şekilde çalışırlar... amaçları şehir içi örgüt yapılanmalarına müdahale etmektir. İkisindede direk sıcak temas vardır. Yani direk çatışma ortamı vardır. Kırsal alanlarda Jandarma Özel Harekat sorumluluğu daha fazladır. Polis özel harekat şehirlerde sorumludur.
28 Yorumla
Soran+1 yılPeki tanidigin var mı
- +1 yıl
Ben girmeyi düşünmüştüm polis özel harekata hala aklımda... polis ve jandarma ikisindede tanıdığım var
Soran+1 yılAile hayatlari nasil ve psykolojik sorunlari oluyor mu saglam insanlar mi yani guvenilir mi
- +1 yıl
Ortalama 25 yıl görev yaparlar 15 yılı doğuda geçer... genelde asosyal kişiler bu tarz görevi seçer... tanıdıklarımın hiçbiri sıkıntılı kişiler değiller ama... bazı durumlarda mesela şuanda yaşanılan doğuda çatışmalardan dolayı geneli ailelerini memleketlerine göndermekte... çünkü görevleri sebebiyle olay yerinde yatıp kalkmak zorundalar... tabi bunlar gecici durumlar
Soran+1 yılPeki neden ailelerini memlekete gonderirldr ki
- +1 yıl
Güvenlik sebebiyle olabilir veya eve gidip gelememe gibi durumlardan dolayı
Soran+1 yılAnladim tskler
- +1 yıl
rica ederim.
Terör örgütlerinin şehir yapılanmasındaki konakladıkları hücre evlerine ve muhtemel çatışma riski olan diğer olaylara destek kuvvet olarak katılırlar.. Rehine durumlarında da aktiflerdir...
07 Yorumla
Soran+1 yılTskler ben herseyi bilmek istiyorum
Aile hayatlarini evlilik hayatlari nasil genelde karakter olarak nasilar guvenilirlermi saglam insanlar mi- +1 yıl
Anladığım kadarıyla sen bir özel harekatçıdan hoşlanıyon. Her ne kadar kutsal bir görev yapsalarda onların da kişilik farkı olabiliyor. Çok nadir olsa da bozuk kişilikli olanı çıkabiliyor. Gecesi gündüzü belli olmayan her an operasyona gidip ertesi gün gelmesini beklerken 1 hafta operasyonda kalabilen kişilerdir. Aile kurarlar fakat görev vaktinde süreyi önemsemeden operasyona giderler. Eş ve çocuklarının özlemini çekerler. Aile desteği ve aileden aldıkları moralle ayakta durabilirler. Bazen yaşadıkları zor şartlar nedeniyle psikolojik travmalar yaşarlar. En önemlisi ise sabah evden sağ çıkıp akşam cenazesinin geleceği belli olmayanlardır. Eğer bir asker ya da polis eşiysen bunlara hazırlık olmak lazım..
Soran+1 yılYorumun icin tskler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılŞehirde oprs yoksa çoğu günlerini kantinde ıturup ya da eğitim yaparak geçirirler asıl görevleri terör oprs leri olduğu içşn
00 Yorumla
+1 yıl8 polis memurunun 60 kilo adama kelepçe takamadığını ancak 2 özel harekatçı abimizin 30 saniye içinde adamı etkisiz hale getirdiğini biliyorum. Sağlam abiler :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılırlar. :D
Genelde cinayet, intihar, kaçakçılık gibi mevzularla ilgilenirler. Ama özel harekatçılar hep doğuda terör ile mücadele eder.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sehirde gorev yapanlar ve ek soru olarak tanidin var mı
Cevap sahibi+1 yılyok maalesef.
+1 yılYapmak istediğin nedir ki niye aile hayatlarını sorguluyorsun evleneceğin insan özel harekatçı mı. Benim meslekteki bir çok arkadaşım özel harekatta..
027 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen bildin o sebebten aile hayati ve saire merak ediyorum
- +1 yıl
Bunu burdan sormanın hiç bir anlamı yok. Tamam bilen de vardır ama herkes kulaktan kuşağa gelen sözleri aktarır sana. Zaten çocuğun kendisi sana anlatacaktır emin ol. Benim durumlarım böyle diye. Bende o meslek içindeyim. Ama seni kimse anlamaz ve sana kimse burdan çok sağlıklı bilgiler veremez. Yeri geldiğinde çok çalışır evini unut çünkü onlardan beklenen çok şey vardır. Ama sevdikten sonra Egerki seviyorsan senin için sorun olmayacaktır bunlar..
Soran+1 yılHaklisin ama bizim is cidiye binio ama isiyle ilgili hic konusmuyor
- +1 yıl
Bunu onunla konuşman gerekiyor burda herkesle degil. Veya bilen birini bul ve sana anlatsın.
Soran+1 yılIste tanidigim baska da kimse yok malesef
- +1 yıl
En kötü ihtimalle yaşadığın şehirde pöh jöh yerleri vardır. Git konuş. Polis mi asker mi ne iş yapıyor?
Soran+1 yılPolis ozel harekat
Soran+1 yılGidemem ayni sehirdeyiz haberi olur gidersem
- +1 yıl
Ooo sen de evlilikten bahsediyorsun ve gidip çocukla bunu açıkça konuşamıyorsun. Git kendine sor o halde. Beni ne gibi durumlar beklicek diye..
Soran+1 yılcok detayli anlatan biri değil yani hep kisadan anlatan biri boyle oluncada epk sormak istemiorum ki cevabini da biliorum bana bir deisiklik olmaz diecek tamam yogun calisiorum ama isim boyle dicek yani fazla detaya girmez
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun ki
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılNeden sordun
Soran+1 yılPeki sen ne hangi bolumdesin polisin anladim kadariylada hangi bolum
- +1 yıl
Hiç merak ettim göreve başladı mı başlıcak mı
Soran+1 yılSehirle ne alakasi var
Soran+1 yılYani yasadigi sehire gore biliormusun
- +1 yıl
Çevikteyim ben
Soran+1 yılYanlis okudum pardon gorevde kendisi dogu gorevlerini bitirdi bir kac senedir ankarada
- +1 yıl
Doğu'ya gittiği Zaman'lar sıkıntı olur genelde batıdayken sorun olmaz fazla..
Soran+1 yılPeki sen hangi sehirdesin
- +1 yıl
Antalya da
Soran+1 yılSon bir soru nasil oluyor da bir polis boyle bir siteye takiliyor
- +1 yıl
Can sıkıntısı işte Zaman geçsin diye. Sanırım polis olmadığımı düşündüğün için böyle bir soru sordun :)
Soran+1 yılHayir ondan değil genelde polisler boyle bos sitelerde gorulmez falan dedikleri icin
- +1 yıl
Evet boş ama öyle Zaman geçmesi için işte. Daha çok yardımcı olmayı isterdim aklına takılan yer olursa konuşmak istersen yazabilirsin..
Soran+1 yılCok tesekur ederim aklima gelirsd sorarim
Biz senle daha önce konusmamismiydik bu konu hakkında?
03 Yorumla
Soran+1 yılZanetmiyorum yeniyim
Soran+1 yılHmm peki bana ozel harekatcilar hakinda bildiklerini soylermisin belli ki fazla bilgilisin bu konuda
+1 yılBilemem. Bilemezsin. Bilemeyiz. Belkide biliyorumdur. Burda yoklardır. Belki de varlardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklıma gelecek riskli isleri yaparlar adam. kaçırma , rehin alma , uçak kaçırma , terör eylemlerinde görev alırlar
00 Yorumla
+1 yılÖzel harekatlara çıkar..
013 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama biraz detay versen
- +1 yıl
Çetelere yönelik baskınlar.. (Narkotik, silah kaçakçılığı, Provokatör eylemler) başka da bir iş yapmazlar merkezi yerlerde.. Bkz.. Gezi parkı olayları..
- +1 yıl
Sebep?
Soran+1 yılSoru soracam o sebebten
- +1 yıl
Sor bakalım..
Soran+1 yılPsykolojik sorunlari varmidir ve aile hayatlari nasil
- +1 yıl
O sorunları yaşayabilecek kişiler zaten psikoterapist sınavlarında belli oluyor ve başka bölümlere yönlendiriliyor..
Soran+1 yılPeki aile hayatlari nasil
- +1 yıl
Doğal, filmlerdeki gibi çalkantılı değil..
Soran+1 yılO zaman iymis
- +1 yıl
Güzel meslek..
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSehir icinde baskinlar felan yapiyolar iste
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece baskin mi
Cevap sahibi+1 yılÇatışma
Soran+1 yılHmm
+1 yılOzrl harekat yaparlar ama ozek bak kimse bilmez
00 Yorumla
+1 yılSeks ve fantazi hastaları PRENSES
06 Yorumla
Soran+1 yılCidimisin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHepsi bir deildir
- +1 yıl
Onlarla askerlik yaptım ordan biliyorum hepsi hasta
Soran+1 yılHmm sana oyle denk gelmis olamazmi :))
- +1 yıl
Olabilir PRENSES sim
+1 yılözel harekatçılık :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden guldun tanidigin var mı
Onlar 2,4 metre yemez icmez ucarlqr 😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılozel hareketler yaparlar
00 Yorumla
+1 yılKeklik avlar
03 Yorumla
Soran+1 yılCidi cvp vermiceksen neden yaziyorsun insan gibi bir soru sordum