Bir taraftan yoruldum bir taraftan da vazgeçmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

Ne yapçağımı bilmiyorum artık bi tarafdan yoruldum bir tarafdan da vazgeçmek istemiyorum ...

Ben bi kaç ay önce birisiyle görüştüm beni gördü beğendi annesi de beğendi aynı sülaledeniz ... aramızda nasıl bir şey oldu desem hiç buluşmadık yüz yüze konuşamadık uzaktan mesaj falan işte ... her şey yolundayken beni bıraktı ... nedeni de ben hazır değilim buna dedi oysa ben ona dedim adımlarına çok dikkat et biz akrabayız ama yapmadı bana son gün seni istiyorum her şey yoluna gircek kötü günler başta olur güzel günler gelicek söz dedi ve bi gün sonra görüşmek istemediğini söyledi bana ama aklında kalçağımı dedi ... peşinden çok koştum bana kaç kere küfür etti ama ben onları geçtim sanki dememiş gibi ... bırakıcam söz diyorum 3 - 4 gün geçiyor yine dönüyorum ... O bana güveniyordu ama sevmiyordu ... ben çok seviyorum onu ... dayanamıyorum o bana küfür etse de ben güçlü olduğumu gösteriyorum ona içim parçalansa da ... bana yazdığında başta sinirleniyor ama sonra ben iyi konuşunca oda yumuşuyor iyi davranıyor bana ... onun yaptığını hak etmediğimi de çok iyi biliyor ... unutamam ben onu unutsam da tam unuttuğum zamanda yine karşıma çıkçak... neyapmalıyım ?
Bir taraftan yoruldum bir taraftan da vazgeçmek istemiyorum, ne yapmalıyım?