İnsanlara göre mi yaşarsınız?
Bence bu resim çok anlamlı. Naparşak yapalım insanlar yinede konuşacaklar o yüzden millet ne der diye yasamicaksin.

sadece yakın çevreye, ailene yaransan yeter :D milletin ne dediğine bakmaya gerek :D milletin ağzı torba değil ki büzelim :D :D
sen sıcacık dört duvar evimizi düşün :D :D yer yatağımızı düşün :D :D bunlara kafa yorma :D :D akşam ne yemek yapacaksın onu düşün :D :D
merhaba beni hatırladın mı (._.) iki gün önce evlenmeye karar vermiştik hani (._.)
:D :D :D
Yemeklik alacak param yok. Bayat ekmek var yersen :D gözlüklerin den hatırladım:D
bak yaaa :D demek gözlükleri çıkarsak eve almayacaksın... kim bu yabancı deyip polisi ararsan bak işe :D :D
kuru ekmek pasta gibi gelir senin elinden bana ^_^ ^_^ ^_^
su ise şerbet ^_^ ^_^
:D :D :D ah bir zengin olsaydın çok mutlu olur da :/ neyse :( :(
Gönlümüz zengin dedim yeter dedin işte şimdi söyleniyormusun
yok söyleniyorum yaa :/ yanlış anladın :(
bir bak yazdığına yanlışmı anlamışım;/
e öyle kolay değişmemi de bekleme benden :D :D 2 gün öncesine kadar zengin garı diye aranıyordum :D :D birden vazgeçemem :D ağzımdan birden yok olmaz o kelime :D ama zamanla sen gönül zenginliğinle unutturursun bana onu 8)
Allah ın suçu yok. kulları kardeşim..
Allah ın suçu yok. Kulları yvşak.. yazacaktım :)
Bencede çok anlamlı bir resim. En iyisi takılacak insanları takmak gerisi boş :)
Cevap
9Cevap
Foto 1: amca eşşeğe dayıyor
Foto 2: teyze vibratörle eşşeğe dayıyor
Foto3: zevkini alamayan teyze bir daha yükleniyor
Foto4: keyiflenen aile fertleri yollarına gidiyor
😀
#inciheryerde
1. kısıma light erkek diyen adam hayvandır o yüzden onun ne dediği önemli değildir o yüzden ona yaranmaya gerekte yoktur.
İnsanlar benim için önemli degil ben yaptıgım işin dogruluguna bakarım Bitti
Aynen 😄 sülalem raad be
İnsanlara göre yaşamam
İnsanlara yaranmak için yaşama zaten
Aynen resim cuk olmuş
İnsanlara yaranamazsınız
Aynen dediklerini bile yapsan yaranamazsın
Çok haklısın
Hayır aslaa
Kesinlikle :D
ön yargı
Güldüm haklsin