Fenerli olan erkekler gsli olan kizlari severmi fenerliler cvp yazsin:-)
Cevabın nedir?
+1 yılBizzat fenerli kiz bulcam feneri sikerm. s. s djdjddhdhddbbddbdbdbdbdhddnnddbdjdbdbjddbdjdnddndndjdbdhdbddhdb tamam sustum.
07 Yorumla- +1 yıl
ultrAslan !!!1!1
- +1 yıl
Ama ya oyle :(
- +1 yıl
Kimi seviyon :(
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılseviyorlar galatasaraylıyım 😂 biri imzalı formasını yakmıştı benim için halbuki ben yak demedim yani 😂
11 Yorumla
Abim fenerbahçe sevmiyor ayni şekilde gslilerde fenerlileri sevmez 😶
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
tabiki sever benim eşim gs li ben fenerliyim ona deli gibi aşıqım :)
11 YorumlaBen severim arada atisiriz derbi de mesela kim yenerse onun istediğini yapsin gibi bir fikir atardim ortaya
038 Yorumla- +1 yıl
Gsliyim ben gs li kizim ondan soruyom fenerli bir erkegi çok seviyorum oda fanatik fenerli cok konusuyo zaten o. Ben kendimi beyenmiyom :-) ama haberi yok onu sevdihimden soleyemiyom soylesem acaba ne olur tepkisi sence. bide sana bisey diyeyimmi herkesi kabul edio facesine tanimadi bile olsa ama beni etmiyo. sadece beni. bana garezi mi war sence. ama haberi yok da soylemedim onu sevdimi. capkin biri pek guvenemiyorum ona acilamadim bu yuzden ama gercekten cok seviyom o fenerli erkehi bende gsliyim.:(
- +1 yıl
Cumlenin basinda neden o kadar kizmis gibi yazdin ya sakin ol😄 bilmem seni begenmeme ihtimali var mi diyecem ama kiz istek atmia her türlü kabul eder ama. Capkin olmasi falan birsey değiştirmiyor guveneceksin biraz inanacaksin biraz takip falan anladin sen girdigi ciktigi yer arkadaslari bem mi soyleyem bir erkek olarak erkekleri desifre edecem az daha 😄
- +1 yıl
tamam yok herfbli begenmem ben basakim bu balik burcu ve asik oldum bir de fenerli benkim sedennkolay etkilenmem. zit burcum balik zit tida basak sence zit burclar severlermi birbirini. haberi yok ama onu sevdihimdenn. ama oda herkesi kabul edio tanidik tanimadik facesine. bir beni etmiyo. ama Sinifta hep laf atiyo. bunun bana garezimi var sence. nie beni eklemiyo herkesi ekliyo. ama onu sevdimi daha solemedim ona
- +1 yıl
bir kere istek attim instagramada faceyede baaya aylar gecti cevap gelmedi sonra kabul etmemis sanirsam. ama herkesi kabul ediyo beni neden kabul etmiyo. bana garezimi var. bu kisi fenerli ben gs liyim sen nedennbole bise yaparsin o kizi neden kabul etmessin ama hep laf atiyo sinifta evet. dershanede dusun. ayni siniftayiz ayni dershanede. seviyom konusamiyom. cok cappkin birine benziyo bu yuzden konusamadim ama cok seviyom haberi yok:(
- +1 yıl
Kpss dershanesi. bak ben 1.75 boylarinda 60kiloda sarisin bakimli guzel eli yuzu duzgun kizim guzelimmde. bu 1.80boylarinda kalipli uzun boylu zayif demeyim normal kiloda sismanda değil . ben 25im bu24 93lu istenbenden hoslanirmi. bana laf atiyo genelde bide o fenerli ben gs:-)
Sever niye sevmesin hatta bunu fantezi bile yapabilir 😃
016 Yorumla- +1 yıl
Sana gsli bir kiz seni sevdihini solese tepkin nolurdu. bende fenerli bir erkehi coj swviyorum. ama haberi yok oda yakisikli biri bende gsliyim beni begenirmi sence. bide facesine herkesi ekliyo beni eklemio. tanimadihi kisileri ekliyo. bana garezimi war sence bunun. ama da haberi yok onu sevdihimden
- +1 yıl
Ama bana laf atiyo derste sinifta tefuslerde bana kalirsa istiyo ben basakim bu arada o balik burcu ben 25im o 23ya sinifta en son ben cikiyorum oda enson benle cikiyo. bikere ona bakiyodum gordu guldu sonra. hosuna gitti herhalde. acaba ondan hoslandimimi anladida beni kabul etmiyo. o bana kast yapiyo bence. bana niye laf atiyo ozaman hep.
+1 yılNe hikmetse bütün sevgililerim hep galatsaraylıydı artık Galatsaray forması parçalamaktan bıkmıştım
010 Yorumla- +1 yıl
Oys yazık kıyamam
- +1 yıl
Tabııı de FB
- +1 yıl
Valla genelde gs lı oluolar memnunum bn
- +1 yıl
Onu yapanın garezı vardır ben fb kullanmıorm
Bn fbliyim gsli birini sevebilirim
13 Yorumla
+1 yılBen GS erkegim fenerli kızları seve seve GS lı yapıyorum senide GS lı yapimi?
00 Yorumla
+1 yılBen gs liyim takım farketmiyor. şu an hoslandıgım kız bjk li :D
00 Yorumla
+1 yılaşkın takım tanımaz :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ya boşversene aşk varken takım kim
- +1 yıl
Balık erkeği ile olacak bişey yok suyun üstüne bina yapmak gibi Zaman'la çürüyo
- +1 yıl
Valla bilemem burçlara o yönden pek inanmam ama egoist ve yalancı oluyor geneli bende Nasıl bir şans varsa biçok arkadaşım ver akramalarım balık burcu çok sıkıntılı insanlar
+1 yılbenim için fenerli olacaksa neden olmasın
023 Yorumla- +1 yıl
eş kriterlerine bir de tuttuğu takımı mı ekliyorsun abi :D
- +1 yıl
@şapşikcadı_ olmuşken tam olsun ama bak gs li olabilir sonradan fenerli olmak şartı ile :D
- +1 yıl
Bir GS li takım değiştirmez hele fenerli asla olmaz 😎
- +1 yıl
@şapşikcadı_ olur benim sevgimden değişir o pıtırcık olu verir
- +1 yıl
Her ne kadar fenerli de olsa abiye kahrolsun denmez 😊
- +1 yıl
@şapşikcadı_ afferin kardes boyle olur bak onure oldum
- +1 yıl
Bakya
- +1 yıl
ben onu anlarım sen merak etme ona öyle güzel aşılarım ki gs denilince töve 3 harfli görmüş gibi olur bulun bana gs li bir kız :D
- +1 yıl
Hahahhaha 😂😂😂
- +1 yıl
32 doldurduk maaşllah
- +1 yıl
Bilmem gorecegiz
- +1 yıl
Bize insan lazim tuttugu takim nasil olsa er ya da gec fb li olur😆😆😆
- +1 yıl
Seviyoruz 6s li kizlari
- +1 yıl
Guzel seviyorum ben sarisin esmer fark etmez 😁 ama sarisinlar bir tik onde tabi 😁😁
- +1 yıl
Takip etsene beni
- +1 yıl
Sevgili soran bence soruları özelden sor korkma abimden zarar gelmez hemde bana bilidirim gelmez :)))
- +1 yıl
@şapşikcadı_ mantıklı :D
+1 yıltuttuğu takım benim için farketmez holigan olmasın
00 Yorumla
+1 yılSever. Sevdiği olmuştur da
09 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçe
- +1 yıl
Canın sağolsun. Sevdiğin kişiye isyanın olmasın da bize olsa da olur.
- +1 yıl
Ama oda fenerli bikere sinifta hocaya soru soruyodu tenefuste. bende siraya kafami koydum. ona bakiyom dalmisim bole hayran hayran bakiyom oda biran bana baktti farkettim sonra bu bana bakinca ben kafamk sitadan kaldirdim. anlamistir belki. gulmeye basladi. benimde yanaklarim kizardi
- +1 yıl
Seviyorsan konuşmayı dene.
Gönül işi bu taraftarlığın bir önemi yok - +1 yıl
Bilemem anlayıp anlamadığının öğrenmenin en kolay yolu gidip konuşmak. Bunu yalvarmak olarak algılıyorsan o senin bileceğin iş ablacım. Sonradan konuşmadığna pişman olmayacaksan boşver gitsin öyleyse.
- +1 yıl
Ben demem. Capkin biri gorduhum. kadariylan pek guvenmiyorum. sahsen. yani. o da deli dolu ben sakin kaliyorum onun onunde. bide zit burcum. ben basak o balik ben 25yasim onun 23 . bole iste ben haberi yok ama hala onu sevdihimden. bigun kafami siraya koyup ona bakmistim daldim ole tenefuste oda hocaya soru soruyodu. sonra anladi ona baktimi oda bana bakti ben kafami kaldirsim siradan iste yerine oturmaya giderken cok guldu. anladi galiba sanirsam.
+1 yılfenerliler erkek mi? çok ilginç
13 Yorumla- +1 yıl
beşiktaşk <3
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılben gsli erkeğim ne yazayım 😂
02 Yorumla- +1 yıl
yok öyle kötü konuşamam 😐
+1 yılGS li erkek mi kalmadı?
04 Yorumla- +1 yıl
o zaman GS li ile çık :)
- +1 yıl
çok şükür Galatasaray :) ama evliyim :)
Sever
111 Yorumla- +1 yıl
Sen ne burcusun bide o fenerli ben gs. bide benim zit burcum. ben basak o balik. ya haberi yok. ama instagrama kabul etmedi beni istek attim. hala herkesi kabul ediyo bir beni etmiyo niyeki. ama. facebukta arkadaslik istegi hala gonderildi diye uzun zamandir ne red etmis ne de kabul kabul ole duruyo iste. bana bisey hissedermi ssence bide ben 25yasindayim o23.:(
En iyisi Beşiktaş o yüzden sıkıntı yok
00 Yorumlasevmezler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanmam.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman 🙄
Cevap sahibi+1 yılFenerbahçe
Cevap sahibi+1 yılHayır esmer 😎
Cevap sahibi+1 yılEsmerler başkadır. 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın kaç 11 mi?
01 Yorumla Alayına fener
017 Yorumla
+1 yılSevmez
00 YorumlaBen sevmem
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi