Bir kızdan dayak yedim kendimi çok kötü hissediyorum nasıl kurtulcam bu piskolojiden yardım??

Merhaba arkadaşlar öncelikle olayı anlatayım sizlere perşembe okulda bir bir kız arkadaş ile kavga ettim derste ara vermiştik sonra bir geldim sınıfta benim yerime oturmuş benimde ogün biraz moralim bozulmuştu kalk oradan dedim biraz sert söledim galiba oda kalkmıycam dedi bende kolunda ittirdim hafif ama bir baktımki o bana girişti resmen ne olduğunu bile anlayamadım karşılık vermeye çalıştım ama başaramadım açıkçası güç yetiremedim öyle erkek fatma gibide bir kız değildi gayet kokoş bişey şaşırdım burnumdan çok az kan geldi birde yüzüm çizildi morluklar var birde çünkü yere düştüm vururken arkdaşlar ayırdı sonra kızdan beni ama baya patakladı bunlar hiç önemli değil nslsa 2-3 günde geçer ama ne bileyim ben bir erkek olrak bir kızdan dayak yemekten çok utandım ve kötü hisaediyorum kendimi tamam bende öyle çok erkeksi bir tip değilim 165 boylarında falan sarışınım birde ama.. erkekim neticede gururum gitti gibi geliyo zaten cuma okula gitmedim yarında gidermiyim bilmem sizce nsl kurtulurum bu piskolojiden
Bir kızdan dayak yedim kendimi çok kötü hissediyorum nasıl kurtulcam bu piskolojiden yardım??