ben 27 yaşında oldukça hoş bir kadınım . işim gücüm var devlet memuruyum . ailemle yaşıyorum rahat bir hayatım var . ailemde hep destek oluyor bana . neyse bir erkek arkadaşım var . sevgilim yakışıklı bir doktor . kadınların çok fazla ilgisi var . karizmatik biri .beni seviyor ama ben nedense ona bir türlü bağlanamıyorum . arkadaşlarım falan hep sen salakmısın ne kadar güzel mesleği kariyeri yakışıklıalan filan diyor ama beni kimse anlamıyor . ondan hoşlanıyorum evet ama aşık değilim . daha önce aşk konusuna kötü bir tecrübem oldu ve kimseye güvenim kalmadı .neyse şimdi konuya gelirsek o bana evlenme teklifi etti . bende kabul ettim ama içimden şöle geçiyor onla evlenip bebek sahibi olduktan sonra boşanmak . kendisi çocuğumun babası olabilcek nitelikte biri . iyi bir karekteri var . bu yaştan sonrada ne bileyim bulamam gibime geliyor öyle birini zengin hoş kariyerli . sizce evlenip boşanmak istediğimi söyleyyeim mi yoksa gizli tutup bunu zamanı gelince mi bunu yapayım ?kafam çok karışık.
Cevabın nedir?
Çok saçma İşte hayatın kendısıne verdikleriyle dişiliğini unutmuş ve yaratılışa aykırı bir düşüncede k adın yapısı.
Demek ki Tanrı gerçekten adil . Yani herşeyi yerli yerline düzenleyici
Erkeğin AÇısından bakarsak Zekisin Yakışıklsın Ve Zekana az emek katıp tıp kazandın. Kitaplarınbaşında uğraştın doktor oldun. Kariyer yatpıntoplumun gözıunde yukseldın. Sonra Eş sahibi olmak istedin Tanrı onda da sana en iyisini verdi. HErşey yolunda gidiyor gibi gözükürken En iyisini değil en sahtelrini vermişsana. Sevgisisiz makamına parana tipine bakan eş
Herşeyin en iyisini verirsin ona para yakışıklılık kariyer düzgün türkçe kibarlık vs vs O herşeye rağmen hiçbiriyle mutlu olamaz. Hiç üzmezsin onu ama o gitmeyibaşta kafasına koymuştur.
Asgari Ücretle fabrikada çalışan ve görece tipsiz birerkeğin hiç bişe veremdiği üstüne üstlük sürekli sorun çıkardığı ama tüm bunlara katalanan ve yuvayı devam ettiren eşi bir arada düşünmek beynimin mastürbasyon yapması gibi beni rahatlatıyor. Adalet vardır. İnsanlar görmesede yok etmeye çalışsada :-D017 Yorumla
Soran+1 yılben kötü kadınım yani sana göre . evet mükemmel biri ben kabul ediyorum . ona kötülğüm yok ki . sadece çocuğumun babası olabilcek krititerde biri ama hayatımın sonuna kadar onla yaşlanmak isstemiyorum farklı planlarım var
- +1 yıl
Yo kötü değilsin sen dünyadaki adaleti sağlayacak unsursun. Hem doktor hem yakışıklı ol hem zengın ol enseksı kadını al ph cennett yaşar gibi yaşa diğerleri de çek babam çek. :-D Allah herşeyi yerli yerine bırakır. Sende kendi cezanı dezavantajını kendın çızıyorsun. Sende senı mutsuz edecek bır kapı açacaksın . Böylebir yol çizeceksin. Yaratıcı sana verdiklerine karşılık bazı sıkıntılar verecek ve diğerlerine verdiğinden az olmayacak. Planların bir gün birden çökecek :-D
Soran+1 yılsen öyle san şimdiye kadar tıkıt tıkır işledi valla . gözüme kestirdim tavladım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler tanıştı . neden çöksün ki umarım çökmez
- +1 yıl
herşey yolunda gidemez.Gitsede nereye kadar. :-D Ayrıca sakat bir çocuk getirirsen görürümben seni . Senı ençok istediğinle sınar ya da en çok sevdiğini elindenalırsa şımarmaının cezasını ağır ödersin. Kimseye zulmetme edersende ettiğin zulmun tazminatını bu dünyada ödetirler. (Türk Adalet sistemi değil ) Sakın böbürlenme . İstersen böbürlen . :-D
Soran+1 yılbeddua mı bu ne şimdi ?sakat bir çocuğum olmaz inşş ama yaptığım tamam belki doğru bir davranış değil ama kendimce nedenlerim var benim anne olmaya hakkım var çocuğumunda güçlü iyi bir babaya
- +1 yıl
Niye beddua edeyim. Sendenbir kötülük görmedim aksine iyilik bile yapıyorsun. Kendisine sınırsız nımetler sunulan birine sahte bir eş olacağını gördüğüm için mutlu bile oldum. Yani bir başkasının sahip olduklarına sahip olamadığım içinüzülmeme gerek yok .Teorim tıkır tıkır işliyor. Herşeyin bir dezavantajı ve avantajı vardır. Kuranı kerimde her zorluktabir kolaylık her kolaylık ta bir zorluk vardır diyor. Ordan türettim zaten teorimi . :-D
Soran+1 yılamann ne olucak ona ben giderim başkasını şıp diye bulur üzülceğini sanmam yani üzülsede teselli edicekler çıkar . evet herşey vermiş allah cidden ama bunlar ona aşık olamam neden değil .ben tek birine aşık oldum hayatımda ölene kadarda onu seveceğim
Soran+1 yılgidemem imkansız . o beni sevmiyor . neyse uzun hikaye . onla asla olmaz keşke olsa ama olmaz .insanları genelleme ben böle düşünüorum diye
- +1 yıl
ok ama iyi oldu gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü kımse o kadar uzun yazman gerçekten dertlı olmasa. PĞerspektifimi genişlettin saol . Başaka aykırı düşüncen var mı ? Erkeğe sadece baba gözüyle bakıyorsun . Samsun un Amazon kadınlarına benzıyorsun . Onlarda çiftleşip erkeği öldürürmüş sonra. Çoksavaşçı kadınlar mış Ok atmakiçin göğüslerini keserler miş. :-D
Sanrım erkeği bu benle yattı diye hava atmasındıyeölduruyorlar :-D
Soran+1 yılolabilir ben öldürmeyeceğim ama :)tabikide gerçek evet bende böle birşeyi okusaydım bir kaç sene önce tuhafgelirdi ama işte hayat bu .
Soran+1 yılyoo ruhu duymaz onun saf biri
Soran+1 yılseni ne yapayım ya
En İyi Cevaplar
+1 yılBana sorarsan bu soruyu kendin cevabini bulman lazim cunku buradaki bir insanin aklina uyarsan ya sen cok dogru karar goturur ya da seni coktu karara goturur omur boyu pisman olmani saglar ama sana tek bir sey soylicem evlendikten sonra insani seversin eger hoslaniyosan cunku yakinimda tanidigim gorucu usulu ile evlenmis cok insan var bunlar ilk goruste hoslanmis sonra evlenmis ve hos hayatlari olan insanlar sen eger o sana evlenme teklifi eden kisinin dogru oldugundan eminsen ve cocugunda olmasini istiyosan kendini kaptirma ve evlenmeden oncede yanlis bir sey yapma derim hersey evlendikten sonra duzelicektir,Yeni insanlara kalbide yer acki cunku onlar eskilerin yerini doldura bilsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum aşık olucağımı sanmam çünkü başka birini seviyorum zaten . ama onla imkansız ve çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden evlenicem
- +1 yıl
sacmalama be biraz olgun ileriye donuk dusun illaha cocuk sahibi olucak diye sevmedigi biriyle hayatmi surucen ilk o doktora bir kalbini ack hoslanabiliyomusun as1k olabiliyomusun benim anladigim sen baktin iyi zengin hos biri benide rahat ttirir ileriye donuk sikintimda olmaz diye dusunuyosun ama hala sen askin acisini tam olarak tatmamissin demek doktoru sevmeye calis bana sorarsan oburu ile imkansizsa sevemiyosan bir turlu yeniden dusun.
Soran+1 yılevet imkansız haber bile alamıyorum kendisinden belkide evlendi hiç bilmiyorum . yok doktoru sevmeyeceğimi biliorum insan olarak seviyorum tabi hoş biri ama aşk sanmam olucağını olsa olurdu şimdiye kadar
- +1 yıl
kendini kandiracagina burda doktorun ona as1k olacagin noktalarini bulur sevebilirsin yeniden bu imkansiz degil ama inanman lazim
Soran+1 yılişte denemeedim mi sanıyorsun çok denedim sevmeyi ama diğer adam bende takıntı gibi birşey atlatamıyorum onu
- +1 yıl
vallaha ne dicem bilmiyorum boyle bir sey yasassaydim fikrim olurdu ama onu sevmeye calistirmadan baska fikir veremiyorum cunku neden dicen o insanla bir omur geciricen cocuk sahibi olmak icin bir insanla yasamak anlamadigim bir sey anca sana bu kadar akil verebilcem denemye devam et sevmeye calis hala zaman var.
Soran+1 yılbilmiorum sevemem çünkü kalbim başkasına ait ve hep öyle olucak . hoş oda geri gelse onlada olmaz . ben yalnız olmayı seviyorum bir insanla ömür boyu yaşama fikri beni deli ediyor
Cocuk sahibi olduktan sonra bosanırım diyorsunda dogacak olan sabinın psikolojisini bir dûşûn her ne kadar görûşecek olsalarda o yavruya yazık zaten simdi böyle diyorsun ama fikrin bir evlenin degişir bir laf vardır bizde bekara karı boşamak kolay diye
44 Yorumla
Soran+1 yılyok değişmez .benim hep hayalim çocuğumu tek başına yetiştirmekti zaten .
- +1 yıl
bosver hacı bu laftan anlamaz bunun gibileri yüzüstü bırakcan öyle kalakalacak
Soran+1 yılinşş
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. eğer öyle birşey yaparsan bunun adına şerefsizlik denir. sakın böyle birşey yapma. o adamın ne günahı var ona böyle birşey yaşatacaksın? o adamın ne günahı var onu çocuğundan mahrum bırakacaksın. o çocuğun ne günahı var babasız bırakacaksın. sakın böyle birşey yapma. allah affetmez seni asla.
118 Yorumla
Soran+1 yılnie şerefsizlik olsun ne saçma ya . kardeşim haddinizi aşmayın yorum yaparken .babasız bırakıcaksın diyorsun istediği zaman görüşürler ne var bunda
- +1 yıl
ben sana şerefsizsin demedim yanlış anlama. ancak bu yapılan davranış bir şerefsizliktir. daha yapmadın. o yüzden üstüne alınma. haddimide aşmıyorum ben. düşüncelerimi söylüyorum. kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok. sen önce ailesi boşanmış çocuklardaki psikolojik bozukluk ve tramvaları araştır, yaşamları nasıl oluyor onu araştır. sonra kadın başına çocuk büyütmenin zorluklarını araştır. sen bence mantıklı düşünemiyorsun. böyle birşey yaparsan inşallah çocuğu babasına verir mahkeme tek dileğim.
Soran+1 yılveremez ben onuda kılfına uydurucam sen merak etme . illa ki bir yerden açık vericektir .
Soran+1 yılya ona ne olucak allahaşkına . benden sonrada geyet devem eder hayatına . istediği her kadınla evlenebilir bu güce sahip biri .
Soran+1 yıliyide zaten çocğunu görür . sorumlu biri o yüzden onu seçtim . iyi bir geleceği olması için maddi anlamda destek olur bana onda sıkıntı yok . anne olmak benimde hakkım yaşım geçiyor beklemek istemiyorum artık
Soran+1 yılyok anlatmam . anlatırsam vazgeçer o zaman . demek beni sevmiyor diye düşünür . gerçi sürekli soruyor sevmiyormusun falan doğuk davranıyormuşum bilmem ne .
Soran+1 yılyok onlara söylemem ama ailem için sorun olmaz . yani üzülürler belki ama sonuçta medeni bir ailem var . ama boşandıktan sonra onlarla yaşamak istemiyorum yeni bir hayatkurarım kendime
Soran+1 yıletik olmadığını farkındayım . ama mağdur olmayacak o . ya istese bir sürü kızı tavlar .benden daha güzel daha genç ne bileyim yani
- +1 yıl
kız tavlamak istediğini nereden biliyorsun? belki mutlu bir yuva istiyordur. akşam eve gittiğinde kapıyı açacak güleryüzlü bir eş istiyordur. bir an önce akşam olsunda eve gidim diye düşünmek istiyordur. ( başına gelecek şeylerin farkında olmadan ). yakışıklı olmak kız tavlamayı gerektirmez. böyle bir adam olmak zorunda değil.
Soran+1 yılbilmiorum gerçekçi olursak kendi istemesede bir sürü kadın var peşinde biliorum . bizim ilişkimiz başladığından beri hepsi tırnaklarını yiyor . hiç kıskanmaıyorken kıskanır gibi yapmakda çok komik .
Soran+1 yılsevmiyorum tabi sevsem boşanmayı mı düşünürüm daha evlenmeden . benim düşüncem çocuğumun babasının iyi bir işi olması .ona güzel bir hayat sunması .
Gizli Üye(36-45)+1 yılmahdem illa çocuk isitiyorsun git yetimhaneden evlat edin maden halin vaktin yerinde
Haaa ben illa doğuracam diyorsan
Niye evleniyorsun ki yoldan gecen bir adamdan peydahla olsun böyle düşen bir kadın için babasının kim oldu belli olması şart değil o adamında hayatını yakacan adama yazık06 Yorumla
Soran+1 yılalla alla neden yoldan geçenden yapayım çocuğumun paralı babası olucak yoakir fukara mı bulayım güldürme beni
Cevap sahibi+1 yılsen kalıp adamı kapının önüne koyacam diyorsun hamile kalana kadar lazım diyorsun
sen fikiri fukarıyı hor görme adam yerine koymuyorsun ama dünyanın bin türlü halivar neye uğradığını şaşırsın o fakir fukara diye aciz gördüğün insanlardan beterolursun
ben neyim demiyeceksin ne olcam deyeceksin tabi bu anlattıklarıma anlıyabiliyorsan
Soran+1 yılbende fakirlik yaşadım sen merak etme . ben herşeyi yaşadım hayatta benim çocuğum yaşamasın diye uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılkendinle çelişiyorsun vatandaş :)
ben kılllık yaratmaya veya aksş olmaya çalışmıyorum
benim halim vakti yerimde diyorsun paraya ihitiyacım yok diyorsun
zengin koca bulmalıyımki çocuğumun hayatı kurtulsun diyorsun
zaten paran var çocuğuna bakabilirsin daha fazlası ?
Soran+1 yılya kardeşim kıtmısn anlamadım . fakirlik yaşadım diyorum geçmişte şimdi değil . evet imkanlarım güzel şu an açalışıyorum ama eskiden işim bile yoktu . öğrenciykenfalan fakirlik çektim . ben çocuğumun böle çekmesini istemiyorum . geçmiş için konuştum şimdi çok şükür iyi bir işim var paramı kazanıyorum nerde çelişiyorum söle bakıyım
Cevap sahibi+1 yıltamam :) güzel kardeşim ben anlatamdın sana
açıkçası param var diye benle evlenecek param var diye benden çocuk yapacak sonra beni terketecek kadınla
hayyat işim olmaz allah korusun (adamın hayatını nasıl karatacağının farkında değilsin para için ) helal olsun yapabiliyorsan
Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Evlilik için aşkı bekliyorsan bence bekleme. Evlilikten sonra aşk kalmıyor.
Evlenip boşanmak... Sen evliliği ve çocuk sahibi olmayı çocuk oyuncağı sanıyorsun sanırım. :)10 Yorumla
+1 yıloldu olacak evlenmeden cocuk yap hem diosun cocugumun babası olacak bir adam hemde cocuk yapıp bosicam diosun sora o cocugun psikolojisi ne olacak devlet memuruymus bide sövecem o olacak şimdi o çocuk oyuncak degil senden anne manne hiç bir bok olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılmalmısın sen memurum nikahsız çocuk nasıl yapayım . ne sinirleniorsun neden anne olmazmış çokda güzel olur
- +1 yıl
belli daha yapmayı dusundugun cocugu kendin kadar dusunemiyorsun süper anne olursun belki ama baba olamazsın bunuda kafana sok
Soran+1 yıltamam babası olucak zaten embesilmisin okumadın mı ?
- +1 yıl
hay Allahım boyle gerizekalıları dünya üzerine neden yollarsın anlamıyorumki babası olacak dogru bir hafta babasında kalır bir hafta sende
Soran+1 yılüff anlamıyorsun bare sus be
- +1 yıl
dogru bütün cevaplara bir bak bakalım bir sen anlıosun bu insanların hiç biri anlamıyor tamam şampiyon sensin
+1 yılyazdıklarını birebir yaşadım...umarım sen benim gibi hata yapmazsın :( sadece şunu söyleyebilirim, gerçekten aşık değilsen asla evlenme...
08 Yorumla
Soran+1 yıliyide yaşda geçiyor . bir kere aşık oldum feleğim şaştı . bu erkek milletide bir tuhaf bu adama aşık olsaydım yüzüme bakmazdı kesin aşık olmayınca peşimde . aşık olduklarım kaçar gider . nasıl iş anlamadım ben
- +1 yıl
bu klasik bir ironi :) ben ancak kendimden örnek verebilirim, hiç aşık olmadım ama yukarıda bahsettiğin birçok ortak nedenden dolayı evlendim...sonuç mu ? KS üyesi oldum :)
Soran+1 yılsen kaç yaşında evlendin?
- +1 yıl
39 yasında...ama cok daha once evlenmis olmayı tercih ederdim...
Soran+1 yıl39 yaşında mantık evliliğimi yaptın peki eşini neden sevmiyorsun?
- +1 yıl
butun ozel hayatımı burda anlatmamı beklemiyorsun herhalde :)
Soran+1 yılşu anda 39 olduğuna göre yeni evlisin ve pişmasın .
- +1 yıl
sayılır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi söyle bakalım evlenip boşanmak istediğini ne diyor. Önce ki soruna da cevap vermiştim de bu defa gizliyim hiç polemiğe giremeyecem.
00 Yorumla
+1 yılPiskolaga görün bence
25 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi kezbanların beni anlamaması normal hatta sevindirici
- +1 yıl
Hahahayyyy kezban olan asil sensin. Senden daha seviyeli oldugum belli :) ve karyerde bile üstünüm yaniiii.. Asiri tepki verdin ama kotu niyetle dememisdim sadece düsünce normal degil.
Soran+1 yılsus kızım ya . neren üstün güdlürme beni mahalle kızı
Insan ayrilmak icin evlenmez ki...
111 Yorumla
Soran+1 yılişte ben evleniyorum
Soran+1 yılniye yazık olsun ki istese bin tane kız bulur çok kolay. bebek içinde zor olmaz ikimizde ilgilendikten sonra
Soran+1 yılama ben başka birini seviyorum zaten .ama onla imkansız birleşmemiz zaten ondan evlenicem bu adamla
Soran+1 yılçok düşündüm zaten halada düşünüyorum bilmiorum bebek sahibi olmayı çok istiyorum
Soran+1 yılsanmıyorum canım yaş 27 yani hani 20 falan olsam asla evlenmezdim
Soran+1 yılteşekkür
+1 yılSöyle tabi ya. ama düzgün cumlelerle. evlen yani
04 Yorumla
Soran+1 yılama söylersem vazgeçebilir bence en iyisi söylememek . malum bu erkek milletine dürüstlük yaramaz
- +1 yıl
sacmalama. amacınız evlenmek degilse sevgililigin bir amacı olamaz. yok yani. 10 sene berabersin. ee evlenmedin. kapılar acık ceker gider insan. sorumluluk sahipligi evlenince daha agır basar. ama evlenmeyince nasılsa imza yok bir taraf istedigi zaman kacar gider.
Soran+1 yılamacım evlenmek diyorum okumuyorsun galiba evlenip boşanmak
- +1 yıl
sen söylememek dedigin icin bunu yazdım ben.
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. güzel senaryo nerden uyduruyorsunuz bunları :/
00 YorumlaNe kadar karaktersiz mişssin.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaba benzer
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinş anlar senin nasıl bir kadın olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatsız
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çocuk sahibi olmak için evlenmek istiyorum . ona bunu nasıl söylesem ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler