Çocuk sahibi olmak için evlenmek istiyorum . ona bunu nasıl söylesem ?

ben 27 yaşında oldukça hoş bir kadınım . işim gücüm var devlet memuruyum . ailemle yaşıyorum rahat bir hayatım var . ailemde hep destek oluyor bana . neyse bir erkek arkadaşım var . sevgilim yakışıklı bir doktor . kadınların çok fazla ilgisi var . karizmatik biri .beni seviyor ama ben nedense ona bir türlü bağlanamıyorum . arkadaşlarım falan hep sen salakmısın ne kadar güzel mesleği kariyeri yakışıklıalan filan diyor ama beni kimse anlamıyor . ondan hoşlanıyorum evet ama aşık değilim . daha önce aşk konusuna kötü bir tecrübem oldu ve kimseye güvenim kalmadı .neyse şimdi konuya gelirsek o bana evlenme teklifi etti . bende kabul ettim ama içimden şöle geçiyor onla evlenip bebek sahibi olduktan sonra boşanmak . kendisi çocuğumun babası olabilcek nitelikte biri . iyi bir karekteri var . bu yaştan sonrada ne bileyim bulamam gibime geliyor öyle birini zengin hoş kariyerli . sizce evlenip boşanmak istediğimi söyleyyeim mi yoksa gizli tutup bunu zamanı gelince mi bunu yapayım ?kafam çok karışık.
Çocuk sahibi olmak için evlenmek istiyorum . ona bunu nasıl söylesem ?