Babam bağırdı çağırdı, arabamın jantlarını eğmişim, arabanın önü kaymış ne demek bunlar? Lüks araba aldı sürekli tafra?

3.5 ay falan oldu bana bu arabayı alalı çok bekletti yalvar yakar kavga ile sıfır bir Mercedes A aldırdım. (Ailemi zora sokacak bir istek değil.) İlk aldığımızda babam kullandı benim yanımda sonra hiç binmedi fırsat olmadı bugün binmesi gerekti anahtarı aldı çıktı biraz önce geldi bende odamdayım sanırım yattım sanıyor ama kolidorda bağırıyor anneme anlatıyor arabanın için s'çmış ne biçim kullanmış arabanın önü kaymış, jantları eğmişim falan anlamadım da ne demek bunlar? Çok sinirli odadan çıkamıyorum yatar şimdi. Lüks araba aldı bana diye ilk aldığında 2 hafta aralıksız dikkatli kullan bilmem ne dedi bişey değince araba önemli değil seni düşünüyorum bıp bıp hala araba Hakkı'nda benim Hakkı'm'da konuşuyor kolidorda ben duyayım diye yapıyor heralde. Benim burnum çok büyümüş falan bu ne ya?
Babam bağırdı çağırdı, arabamın jantlarını eğmişim, arabanın önü kaymış ne demek bunlar? Lüks araba aldı sürekli tafra?