Eğer birine yüzüne karşı seni seviyorum gibi [ilk önce kendini tanıtıp]
konuşma yapacak olsaaydınız ne derdiniz aklıma birşey gelmiyor lütfen yardm ednn
konuşma yapacak olsaaydınız ne derdiniz aklıma birşey gelmiyor lütfen yardm ednn
dünyaya geldiğim anda sesszilk sardı beni ağlamaya başladım
sesszliğin dünyasın bi yerlerde nefes aldığın umudu bi nebze olsun yaşamamı sağladı
elbet bi gün gözlerindeki huzuru bulacaktım
sevgi neydiii sevgii senin bi gülüşüne ömrümü sermekti sevgi karşında aciz çaresz olmaktıı
şimdi karşımdasınn
seni bi daha kaybtmek istemiyorumm
öülrsemde seni seviyorum diyerek ölücek
SENİ SEVİYORUMM:)
önce tanışta sonra seni seviyoruma geç.
ne bu damdan düşer gibi.
tanıttım zaten coktn
mantıklı olanı yap senin için..ya bu konularda içinedene gelen neyse odur mantık biliyormusun..sonuda alcağın cevabı biliyor olsan yapmalısın tekrardan..yap gel söyle bize ne oldu..ama kendine kötuyede alıştır..: ;)
tanımadığın birine sevmek..zor
zaten ben her olaya kötü bakıyorum ayy ne diycek ay kesn kötü bsey falan herseye negatif bakıyorum umudum yokki benim o konuda zaten yüzüne konussam ne olcakki gidermsn lütfen konusmak istmyrm diycek :S
ona hissettiklerim çok farklı :(
yarın olmasa bile cuma günü. tek bulursam tabii.
ya bende refleks oluyo onabaktığım anda ağlıyorum yok böyle bişey ya içim içime sığmıyor. O kadar saplantı haline geldi ki hayallerimde kurduklarımı sanki ondan ayrılmışımda onla yaşadığım şeyler vrmışda bende acı çekiyomuşum gibi geliyor rüyamda hep onu görüyorum. =(...
ya onunda beni sevmesi lazım zorunda ! ben bukadar cı çekiyorum o bilmiyor,bilmesi lazım ağladığım anda beni görmesi lazım onun bildigi sadece şu''Bİ KIZ BENDEN HOŞLANIYO ÇOCUKÇA DAVRANIYO DUR YA ADINI DA UNUTTUM NEYDİ ADI ACABA? '' merak bile etmez ya bana dediki arkadaslarn gelmesn konusmaya dedi cocukluk yapıosn dedi yazma bana bdaha dedi ben glp konuscam senle bulcam sni dedi ama unttu konusmadı.
he anladım platonik aşıksın sen
yazıııkk
hmm bana durduk yere seni seviyorum dese hoş değil
bence önce kendine çıkma teklifi ettir daha mantıklı :)
Cevap
7Cevap
cafede bi çocuğa gidip merhaba karşıdan baktım seni çok sevdim yanından da bakmaya geldim .. gibi birşey değildir umarım :) birisine seni seviyorum diye bi itirafta bulunman gerekiyorsa bence ilkönce ona seni seviyorum dedirtmelisin .. sevgiline seni seviyorum demekten çekinmezsin sanırım ..
hayır öyle bişey değil zaten aynı okuldayız biz onla ben svyrm.
söyledim face'ten ama o okulda beni görüo sürekli bende onu ama o benim konustugu kız oldugumu blmio ya nası ckcam karsısına
sevgilime demekten tabiki çekinmem o benim sevgilim olsa dha ne isterimkiii <3 =(
seni seviyorum demek yerine seni farketmesini sağlaman daha mantıklı konuştuğu kızlarla arkadaş ol ya da erkek arkadaşlarıyla arkadaş ol ama onlara çocuktan hoşlandığını belli etme sonra onunla da arkadaş olursun bu senin taş çatlasın 2 gününü alır ..arkadaş olduktan sonra hayatında biri var mı nasıl birisini istiyo gibi soruların cevabını aldıktan sonra hareket et bence ..
ya bende özgüven yok nası gitcem ben arkadaşlarının yanına benden 2 yaş büyükler pek hoş karşılanmaya bilir. çünkü facete bana çok çok kçksn daha falan dedi.
Heyecandan saçmalasam bile o raddeye ve cesarete gelmişsem Aklıma ne geliyorsa içimden ne geliyorsa söylerim...
o cümleyi kurabilmen icin onu taniyor olman gerekmiyor muydu? neden tanimadigin birine sevdigini söyleceksin ki?
Ama onu 2 senedir seviyorum hic aklımdan cıkmıyor hergün görüyorum onu konustum kac defa sevdiğimi söyledim o beni hiç görmedigi için reddetti gel yüzüme söyle dedi sonra senle konuscam dedi konusmadı bosverdi beni ama onu unutamıyorum hergün görünceona olan sevgim tekrarlanıyor unutmam zor :(
faceten tanıo bni
aynı okuldayız hergün görüyorum onu oda beni görüyo ama faceden konustugu kız olduğumu bilmiyo.
bilse ben oldugumu farklı seyler olck ama işte..bilmiyorumm bana seni okulda bulcam konuscam dedi konusmadı
araştırablrdi sınıfımı felan.
git söyle ne kadar hoşlandığını ya da sevdiğini..aklına bir şey gelmesine gerek yok..en fazla hayır der ceker gidersin..en azından içinde kalmamış olur ;)
ben birine söyliycem. ama ona öncedn dmiştm oda hayır demişti sildi beni bende yüz yüze konuşmak istiyorum tekrar ne yapiym ?
Afrikalı bir çocuk için bir damla su neyse sende benim için o'sun .Seni seviyorum ... denebilir :)
Sen ne dersin bilemem de bana tanımadığım biri gelip seni seviyorum dese ben böle derdim
https://www.youtube.com/watch?v=vbMNIMm6QzIbi de seviyom dedi vah vah vah :))
:)
Kendimi tanıtacağım biriyse böyle bir konuşma asla olmaz...
kurma fazla içinden o an ne gelecekse onları kullanman senin için en iyis olur ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur diye.
ben yapmazdım.o yapmalı o yapmadıysa sen bir kız olarak yaparsan baştan 1-0 kaybedersin.
Bir insana hemen seni seviyorum konuşması yapmam herkese seni seviyorum diyemem.
söle açık açık kendini rahat bırak ki kelimeler anlamlı çıksın
... burda yazılanları ezberleyip mi gideceksin?
hayır sadece aklıma birşeyler gelmesi için fikir almak içn yazdım. Aklıma hiçbirşey gelmiyor ..
Maymunun muzu sevdiği gibi seni seviyorum.
hahahaahha =) :D
tanımadığınz birini sevebilirmisinizki :S
Tanıyorum ama konuşmuşluğum yok.
Ilk kez sen mi soliceksin. Eger ilkse dememelisin
hayır söyledim face'ten ama o okulda beni görüo sürekli bende onu ama o benim konustugu kız oldugumu blmio ya nası ckcam karsısına
özgüven yokki bnde :S
Seviyorum seni.. Ekmeği tuza banıp yer gibi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar