Hiç konuşmadiginiz bir kız yüzünüze karşı seni seviyorum dese ne söylerdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılHiç bir kalbi kırmadım kırmam. Durumlar ve şsrtlar ne olursa olsun. Önce onun dünyasını öğrenmek isterim. Asla birilerinin kalbini kırma. Belki de sahip olduğu en önemli ve tek şey O'dur. Felsefesindeyim.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru dusunuyosun saygı duyulacak adamsın vesselam
- +1 yıl
teşekkür ederim
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
- +1 yıl
EIG için de teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılçok odunum haha :D img04.blogcu.com/.../...ekfenomen_138712693656.jpg galeri2.uludagsozluk.com/.../...anitlar_355937.jpg
26 Yorumla
Soran+1 yılBencede :D
- +1 yıl
herzaman değiim bee :D
Soran+1 yılDoğal halin ama :)
- +1 yıl
yani haberim yoksa bende şok olurum oan başka ne dicem bende sanamı aşığım diyip sarılayımmı :D
Soran+1 yılSen teşekkür et :D
- +1 yıl
yapılacak en iyi şey o :D
+1 yılBence bir insan bir insani tanimadan sevemez en fazla hoşlanır.
04 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum bu konuda sana yok öyle ilk görüşte aşk falan
- +1 yıl
Aynen. Begenirsin sonra tanidikca aşık olursun falan bişi diyemem ama ilk etapta ben seviyorum demek kendini kandirmaca olur. Hayirdir neyini seviyorsun ne kadar taniyorsun ki derler adama
Soran+1 yılHaklısınız ama onun hakkında bilgi sahibi olmuştur uzaktan tanımistir belki
- +1 yıl
Yakindan tanimadigun sürece bilemezsin ki yakindaan tanisanda insanlari görmek istedigimix gibi goruruz
+1 yılAhahah knka bana soylese bisi olmaz bende seni derim:))
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke o kadar kolay Olsa :)
- +1 yıl
Kiz mi dedisana
Soran+1 yılBen bir erkeğe söylemeyi düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
284Cevap
+1 yılsevmediğim halde bana o cesareti toplayıp seni seviyorum demmis se
onun o gururunu haysiyetini dik durusunu kırmamamk için elimden gelen her şeyi yaparım belki zamanlada severim (tabi başkası yoksa hayatımda )
zaten varsada güzel bir şekilde konusur kendime küstürmem21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru. Teşekkürler
Kulak verin sözlerime iyice,
Herkes öldürebilir sevdiğini
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle,
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle!
Kimi gençken öldürür sevdiğini
Kimileri yaşlı iken öldürür;
şehvetli ellerle öldürür kimi
Kimi altından ellerle öldürür;
Merhametli kişi bıçak kullanır
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur...
Kimi aşk kısadır, kimi uzundur,
Kimi satar kimi de satın alır;
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan öldürür;
Herkes öldürebilir sevdiğini
Ama herkes öldürdü diye ölmez... Tuncel KURTİZ11 Yorumla
Soran+1 yılOkumadim kanka
+1 yılBenim hangi davranisima , Neyime baglandida sevdi onu sorardim Biraz muhabbet ederdim eger bende sevebilirsem daha cok sohbet ederdim ama sevemezsem duygulariyla oynamayip umitlenmemesi icin ondan hoslanmadigimi soylerdim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Ne demek :))
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ben de seni seviyorum derim.. Ama kızın durumuna göre de sevgimin ne çeşit bir sevgi olduğunu açıklamam da gerekebilir.. Ama prensip olarak "sev seni seveni "ilkesine uyarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı evet
+1 yıldestur had bil derim deensizce derse...
ama ortam ve vaktini kolladıysa benim haberim de olmadan... ölçer biçer gelişini hele o kadar kolay değil seninki hoşlantı tanımadan sevde tene oolur kalbi gören göz gönle tutulur der 2. defa gönlüne oku saplarım :) ama zordur sevmek bilmez misin die sorarım sanada :)02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
ne demek :)
+1 yılMesela bugün whatsapp'dan birisi yazdı " Seni seviyorum biliyorsun " diye. ve hiçbir hissetmedim daha doğrusu hissedemedim. Aslında o kadar hoş olmayan bir durum ki. Tabiki tecrübesiz ya da ilişkilere doymamış insanlar daha ılımlı yaklaşır bu tepkilere, bu tamamen o kişinin hayatı ne kadar dolu, tecrübeli yaşamış olduğuna bağlı
00 YorumlaBana 9. sınıfta demişti biri allah için güzel kızdıda o sıralar full ders çalışan biri oldugumdan ona fazla ilgi göstermeyeceğimi düşündüm oda beni sonradan ilgisiz biri olarak tanımasın diye ona arkadaş kalmamız gerektiğini söyledim şimdi olsa tabi kabul ederdimde o yok busefer :D
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha olgun düşüneceginden yanii.
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılTebessüm ve teşekkür ederim tanışmak isterim sevgilim yoksa varsa eğer kırmadan incitmeden durumu anlatır Özür dilerim kadınlar cicektir kırmanın anlamı yok.
32 Yorumla
Soran+1 yılBence de Sağol
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılTanışmak isterdim hatta buluşmak bunun gibi bir şey başıma geldi aslında tanımadığım değil hatta çok iyi tanıdığım biri dedi * ben p içlik yaptım bir kkız vardı işte ben buna çıkma teklifi ettim hayır dedi filan baya uğraştırdı sonunda bıraktım bir süre sonra teklifin hayla geçerlimi dedi tabi okul başımıza toplandı kızı öptüm hayır dedim ve gittim orda mal gibi kaldı :D
013 Yorumla
Soran+1 yılYuh çok kötüsün :)
- +1 yıl
:D Kız şansını çok zorladıydı artık sevmiyodumda
Soran+1 yıl:) yine de yapmamaliydin
- +1 yıl
:D yoo zevkliydi gerisi hikaye 2 yıl peşinde süründürcek onun için o kadar şeye katlancam kavga etçem apmadığım şeyi bırakmıycam bütün kızları kendime küstrücem oda insan gibi konuşmak yerine bana ukalalık yapçak öyle kalır :D
Soran+1 yılÇok iyi yapmışsın tebrik ederiim bravo 👏 :)
- +1 yıl
:D Dimi ama çok havalı olmuştum kendimi holywood filmindeki kahraman gibi hissetim
Soran+1 yıl:D Ne zaman olmuştu bu olay?
- +1 yıl
2-3 ay önce :D
Soran+1 yılYaptığınla övunmen için yeterli bir süre evet :D
- +1 yıl
:D Ne pişman mı olcam bence baya iyidi vallaha ama hocaya demediler Allahtan :D
Soran+1 yılOkulun önünde kızı öpen ve böyle bir hainlik düşünen kişinin hocayı takacagini düşünmezdim :D
- +1 yıl
:)))) ahahaha düşünmedim ki o anda içimden geldi bide aynı sınıftayız her gün böyle gerüşüyoz filan bu gün bana laf sokmaya çalıştı filanda yüz vermiyom onun bir arkisi var bu aralar onla takılıyom ama onu öpüp kaçmam çünki çok güzel herhalde o olsa kuşkusuz evet derdim
Soran+1 yılArkadasi da nasıl bu arkadasmis anlamadım ikisinin sana karşı ittifak kurması lazımdi. Sana oyun oynuyor olabilirler diyim :)
+1 yılKardes de hiç korkma özgüven çok önemlidir hatta bu davranışından etkilenir emin ol. Ve niye diye sorarsa sevilmeyecek bir yanın yoktu bende sevdim de ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu tuttum teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılhayat bu bende cok sevmistim derim madem seviyorsun gel bir konusalim der cesareetinden dolayida tebrik ederdim :)
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBende yerinde olsam bende severim kendimi sahi sen kimsin? Şu tipe bak Allah Aşkın'a sen aynaya en son ne zaman baktın? Baktım ki susuyor. Bu kız beni hak ediyor demek ki direkt sarılırım çünkü kırmadan içinde ne OLDUĞUNU bilemem :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir Manyaksin
- +1 yıl
Beni tanıyor gibisin teşekkür ederim :))
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
- +1 yıl
Hayır ben ederim dedim kes sesini 🐣
Soran+1 yılBende ettim işte uzatma 👽
Ha anladım ben seni :)) bence hiç o işe bulasma rwzil olursun :D sana " Sen kimsin kızım" derse hiç sasırma :D kabul edersede yokluktadır zaten ben tanımadığım biri bana oyLe paatt diye dese dalga gecerim :)) Bakısmayla sima olarak tanımayla olmuyo bu işler 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılEn acımasız görüş 😐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİçimden geçen neyse onu söylerim ama öncelikle dürüstlüğü için teşekkür ederim ve saygımı kazanır.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
+1 yılBune hız tanimadigin birine nasil asik oldun cici kiz elektirk mi carpti :) (ilk goruste aska inanmam )
Oyle bise yapcaksan senden hoslaniyorim dogru bir kelime :D01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum ben
+1 yılEğer bunu söyletecek kadar umut ve cesaret vermişsem ki vermesem demezdi, demekki bende istemişimdir. Sadece benden önce davranmış olacağından sorun yok. Bende derim 😄😄😄
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece kendi cesaretiyle senden hiç yüz bulmadan geldiyse?
- +1 yıl
Karşıma alır otur derim. O an yüzünde tedirginlik başlar zaten. Anlar beklemediğimi. Sevmenin ne olduğunu bildiğim için ve eğer başka biride yoksa hayatımda, elbette eli yüzü benim kadar olmasa bile düzgünse, güzel çirkin demiyorum kiminin çirkin dediğine de gönül verdim ben önemli olan sevmektir çünkü, lafı uzatmayayım, bunu beklemiyordum ama çok sevindim biri tarafından sevildiğimi duyduğum için derim. Sen şöyle iyi ya da güzel bir insansın diye lafı uzatırım. Zaman kazanıp düşünmek için. Eğer kafamda netlik kazanmazsa artık o an ya düşünmek için zaman isterim ya da peki istersen birbirimizi tanımak için birbirimize fırsat verelim. Belki ben sana senin bana olan sevginden daha fazlasını hissederim. Takdir edersin ki daha birbirimizi çok tanımıyoruz. Bak derim telefon numaram bu. Seninkini de ben yazayım. Şimdi bir yere yetişmem gerek ben seni akşam 9da arasam olur mu biraz konuşur muhabbet ederiz derim. Artık ne yapayım kırmakta istemem ama uyumsuz bir işe başlamamak herkes için iyidir
+1 yılO an donup kalırdım her halde. Çok çirkin olsa bile reddedici veya kırıcı konuşmazdım.
11 Yorumla
Soran+1 yılen iyisini yapardin
+1 yılinandirici olabilir mi, hangi ara gordu de benimsedi bu kadar.. sadece bakarim, yuz ifademden cevabini alir. birsey diyemem o an...
03 Yorumla
Soran+1 yılO senden bir cevap bekliyor olacak?
- +1 yıl
verilebilecek cevap ne olabilir ki.. hic cevap bulamam herhalde..
Soran+1 yılPeki teşekkur ederim
+1 yılMindfuck olurum
assets.shitbrix.com/.../MIND_FUCK_X2.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılHııım
- +1 yıl
Ama sonra bir beynim kendine geldiği zaman heralde yemeğe davet ederdim bilemedim. kanımca biriyle çıkmadan tanımadan hop diye seni seviyorum demek böyle bir etki yapar
Soran+1 yılPekii teşekkürler
Tanışıyor muyuz derim.. O da siz beni tanımıyorsunuz ama ben seni çok iyi tanıyorum o Yüzden seni seviyorum der herhalde 🙈
04 Yorumla
Soran+1 yılSende dersin nerden tanıyosun
Soran+1 yılBegendim bunu. Teşekkurler
beynimden vurulmuşa dönerim onun psikolojisini düşünerek
bir çay içmeye davet eder ve havadan sudan konuşmaya başlarım03 Yorumla
Soran+1 yılHavadan sudan. Tamam
Soran+1 yılPeki Sağol
Kendi numaram diye, Kız arkadaşımın numarasını verirdim. Onlar birbirinin dilinden anlar. Netice itibariyle ikisi Aynı kişiyi seviyor De mi? :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını seviyorum diyebilirsin
Soran+1 yılPeki anladim. Teşekkürler
sürekli konuştuğum bir kız değilse ayda bir konuşuyorsak falan ilk cümlem ''sen ciddimisin? '' olurdu
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç konuşmadıgin bir kızsa?
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim
Kıza bakarım. Dış görünüşünü incelerim. Bu ilan-ı aşk sırasında yaptığı el-kol hareketlerine; diksiyonuna bakarım. Ona göre yargılarım
05 Yorumla
Soran+1 yılDis görünüşünü beğenmezsen?
Soran+1 yılBaşkasını seviyorsan?
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim
Tanismaya calisir bende onu sevebilirmiyim diye vakit gecirirdim heralde tabi bunda birazda kizin gorselliginin payi olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım Sağol.
Teşekkür eder, ne anlamda sevdiğini sorardım. Ona göre hareket ederdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılne anlamda sevdiği de ne demek
Soran+1 yılTabikide sevgili olarak.
Soran+1 yılPekii teşekkur ederim
duymamazliktan gelirim. Nasilsa banq soylemiyordur :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSana söylüyor
Soran+1 yılÖyle farzett
Soran+1 yılPekala teşekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. İlk başta şaşırırım inanmam ama daha sonra bir şans veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sen başkasını seviyosan
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. bende sevip hoşlanıyorsam neden olmasın bende karşılık veririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını seviyosan
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Seni seviyorum" bu kadar güzel ve anlamlı iki kelimenin değerini bilir ve ona göre davranırım ve bu kelimeli bana söyleyen kişiye saygı duyarım. Gayet hoş karşılar onu tanımak ve kendisini tanıtması açısından bir şans veririm şahsen.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin sevdiğin başka biri varsa?
Cevap sahibi+1 yılŞu anda olursa bu eğer; zaten sevdiğim bu iki kelimenin bence olmaması gereken cezasını çok ağır bir şekilde kesti bana. Resmen sürünüyom hatta psikologa gitmeyi planlıyorum. Normal bir durumda ise eğer kızı üzmemek için herşeyi yaparım onun bu durumu atlatmasına yardımcı olurum. Onun sevgisine karşılık vermesemde o kıza değer veririm yani onun için birşeyler yaparım sevgi, sevilmek güzel şeydir değerini bilmeli. Sorsan sevmek mi sevilmek mi diye herkes sevilmek der eğer bunu diyorsak insanlar olarak bunun değerini de bilmeliyiz ve ona göre davranmalıyız bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani eğer onu daha önce gördüysem ve begendiysem yani bir çekici tarafı varsa vaktin varsa bir kahve içelim seni tanımak istiyorum derim :D
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce gördüysen ve begenmediysen? :)
- +1 yıl
begenmediğinden eminmisin ya da haberin var mı eğer eminsen ne diye gidip sevdiğini söylersin ki
Soran+1 yılHakkımda ne düşündugune dair en ufak bir fikrim yok
- +1 yıl
ozaman üstüne git ve söyle olursa olur olmazsada bos veririsin :D
Soran+1 yıldimi evet haklısın teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Allahim bütün manyaklada beni buluyo diye fisildarim cins cins suratina bakarim :D
10 Yorumla
+1 yılSevebilir normaldir söylediği ortama göre değişir diyeceğim şey..
04 Yorumla
Soran+1 yılSokakta?
- +1 yıl
beni kenara çekip söylerse konuşuruz sorun yok ama herkes içinde söylerse olmaz
Soran+1 yılAnladım Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ediyorum..
Ne diyeceğimi şaşırırım ilk sevgilimde böyle olmuştu mala bağlamıştım.
05 Yorumla
Soran+1 yılO mu geldi ilk
Soran+1 yılO nasıl iş
Soran+1 yılPeki
+1 yılarkama bakarım sonra önümü döner bana mı diyon derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet sana diyorum derse?
- +1 yıl
niye? derim.
Soran+1 yılbir sebebi yok derse
- +1 yıl
ne demek bir sebebi yok, her şeyin bir nedeni vardır, emin misin bir nedenin olmadığına.
Soran+1 yılEvet. Onu görünce için içine sığmaz sürekli onu düşünürsun falan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılteşekkür ederim duygularını paylaştığı için sonrasında tanışırım sohbet falan derken gelişir işte belki bende onu severim falan
16 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını seviyosan
- +1 yıl
hemen sevgili olurum demedim ki ben ayrıca başkasını seviyorum diye bir kızla arkadaş olamıcam diye bişey yok sevgim eğer karşılıksızsa bana değer vereni sevmeye çalışırım acı çekerek nereye kadar
Soran+1 yılDimi yani mantıklı olanı da bu
- +1 yıl
evet öyle ama işte bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Diyeceğim budur.
https://www.youtube.com/watch?v=3VT3uRlu3oA00 Yorumla
+1 yılÖnce bir tanışalım derim tanımadan saçma sapan bir ilişkiye başlanılmaz
Çok yapay olur bu durum önce Birşeyler hissetmek gerek01 Yorumla
+1 yılBana diyen oldu okulda gelip yanima oturdu yuzume bakti ne oldu ne bakiyon dedim seni seviyorum dedi bende dedim gozlerinde problem falan yok demi :D reddettim sonunda kizi fazla detaya grk yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHey allahim
- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılAlla alla derim nerden gördüğünü falan sorarim tatmin olursam devam ederim ve güzel gelirse lay laylom birseyse eglenirim düzgünse ciddi olarak devam eder. Yalan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki Sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=7GZIQSqIukg
bende seniii sevgilimmmm :) ahahaha01 Yorumla
Soran+1 yılhahahh
Bişey demem sadece önce birbirimizi tanıyalım derim bende onu severim belki :)
01 Yorumla
Mutlu olurum l*n :D ilk defa bir kiz bana seni seviyorum der bende mutlulukdan ucarim yihuuuuuuuuuvv :D
00 YorumlaBeğendiysem Birseyler icelim mi? diye bir yerlere goturur tanisirim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım Sağol
Seni anlıyor ve söylediklerini anlayışla bakıcam der ve sadece şimdilik arkadaş olalım derdim...
08 Yorumla
Soran+1 yılYani tanimadan etmeden hemen bende diyecek hali yok
Soran+1 yılaynen ve güvenini nasıl kazanırim bilmiyorum
Soran+1 yılHakikaten ya inanmazsa ne yaparım ben
Soran+1 yılSağol
+1 yılyüz yüze görüşmeden bir kızın size sevi seviyorum demesine inanmayın pesinede takılmayın pişmam olursunuz yalan..
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevenlerde var herkes aynı değil
- +1 yıl
bende gerçekten sevdim bırakıp gitti.
Soran+1 yılO senin şanssizligin
fakat ben bu cümleyi başka birinden duymayı bekliyorum. senin sesinden bu cümle benim için gereksiz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcı be
+1 yılYüzüne doğru bougfkururum sonra benim sevgilim var derim :)
00 Yorumla
+1 yılbende seni seviyorum der işi makaraya vururum ciddiye alıp g. te gelmekte var bu işin sonunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılGurur verici
Beni gururlandirmis birinin gururunu kiracak degilim.
Oturur konusurum01 Yorumla
neden bn antlsna biraz. s o kdr erkk içnde neden bn. s. s Derim :D :D
07 Yorumla
Soran+1 yıl:D demezsin
Soran+1 yılAman yaaa
Soran+1 yılHofff
Soran+1 yıllütfen . ss
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beğenirsem tanımak isterim beğenmezsem kırmadan reddederim
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii teşekkürler
+1 yılDeme boşver, değer bilmezler sadece totosunu kaldırmış olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılBirdaha görmem olsun
- +1 yıl
Birine "seni seviyorum" diyebilmek bu kadar kolay mı? Ya da sevmek?
Soran+1 yılDeğil
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılrüyadan uyanır ve '' cok ilginc bir kabus gördüm'' derim
15 Yorumla
Soran+1 yılGercekten böyle birşey olduğunu Dusun
- +1 yıl
5. sınıfta en yakın arkadasım demisti (cok güzeldi) cok şok olmustum... ama o benim en yakın arkadasımdı... cıkmadık :D (hala onu arkadasım olarak görüyorum)
Soran+1 yılAma ya 5. sinif diyosun :) şimdi diyorum ben
- +1 yıl
yine şok olurdum :D 50 yıl geçse yine şok olurdum :D cevrem beni :plancı ve taktikçi olarak görür... bir kız bunu dese bana kendimi hicligin ortasında bulurdum (0 düsünce 0 taktik) :D
Soran+1 yılÖyle mi :D peki teşekkür ederim :)
Yaa bir s... tir git kafami buluon bu tipimi sevion derim
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi seven birileri ıllaki olur
Soran+1 yılBakmadım ama Olur tabiki
Soran+1 yılEvett
isterse dünyanın en çirkin kızı olsun hayatımı ona feda eder hizmetkar olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım sende. O niye?
+1 yılBir yerde oturup birşeyler içelim. Birbirimizi tanıyalım derim...
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılOturur bir cafeye kahve ısmarlarım, onu tanımak ve duygularını öğrenmek için. İlk şaşırırım tabi 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılZamanin yoksa?
- +1 yıl
Zamanım yoksa, zaman yaratırım. Yaratamıyorsamda uygun bir zaman söylerdim, gelirse gelir gelmezse kendi bilir :)
Soran+1 yılYani peşinde koşacak halin yok tabi
+1 yılHayatimda birinyoksa ve kizi begemip elektirik aldiysam konusirim
013 Yorumla
Soran+1 yılya tam tersiyse?
- +1 yıl
Saol bacim hayatimda biri var derim
Soran+1 yılAnladım öyle birşey olursa bacim deme bence
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılSeni seven bir kıza bacim demek hoş olmaz
- +1 yıl
Tamam tamam o lafin gelişi dedim demem zaten :)
Soran+1 yılPeki :) teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu gizli mutevazi bayan kim merak ettim valla :)
Soran+1 yılAslında özelden birsey soracaktım ama puanım yetmedi
- +1 yıl
2 dakka cik gizliden ben sana atayim ama sen buraya tamam yaz bende tamam yazdiktan sonra ac gizliligi ondan sonra ben mesj atiyim gizlen
- +1 yıl
Bekliyorim hala ama?
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Tamam cik hadi bekliyorim
Yüzüm kizarir utanirim kalbim gumleye gumleye şişer ve boom
020 Yorumla
Soran+1 yılBirsey soylemez misin
Soran+1 yılinanman için ne gerekiyosa yapacağını söylerse
Soran+1 yılAzıcık da olsa güvenmez misin ya
Soran+1 yılBen öyle değilim ki ama ya çok samimiyim bu konuda
Soran+1 yılInşallah senin gibi düşünmez yani ne diyim. bak benim gibiler de var hani böyle bir şey yasarsan tak derim
Soran+1 yılŞimdilik böyle dusunuyosun
Soran+1 yılIlk önce kız dese daha inandırıcı olur bencede mantığın acayip :)
Soran+1 yılInanmis gibi yaparsın o zaman
Soran+1 yılOfff tamam ömrümü yedin illa haklı cikcaksın :D
Soran+1 yılOnlarda size güvenmiyor ama güvenmek istiyor
- Devamını Gör (259)
Devamını Gör(304)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?