En İyi Kız Görüşü
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Öyle birine ihriyacım var ki..
Hem dost, hem eş hem yoldaş olacak birine..
Ses olmalı, nefes olmalı..
Yanında küçücük bir kız çocuğu gibi kendimi güvende hissedebileceğim biri olmalı..
Biraz ağır oldu duygusal bir erkek olarak üzüldüm teşekkür ederim yinede hanfendi yargısız infaz yapmayın hayatda basarilar dilerim
@Onurdogan34
Yargısız infaz değil!
Başka bir soruda başka bir bayan üyeye askıntı olmuşsunuz!
Kusura bakmayın!
Tanimak istedim ama zaten o hanfendi geri donmedi bir kac gundur bu sitedeyim su da bir gerçek bir bayanla tanisirsam zaten bu sitede olmam ozur dilerim ama niyetim de yalnis bir şey yok
Senin görüşün var mı?
herkesin gercek bir dosta ihtiyaci var ama o dostu bulunca sonra ihtiyaci bittiginde terk eden yüreksiz insanlarda var
Gerçek dost bulmak, samanlıkta iğne aramaktan zor. Bulursan bir tane banada haber ver bro 😊
senin gibi insanların bana ihtiyacı var :)
ay pardon biraz ukalalık ve kendimi beğenmiş gibi oldum kb :D
evet ihtiyacım vardı fakat en çok ihtiyaç duyduğum zaman kimse yapmadı o görevi artık pek umursamıyorum
Çok şükür ki oyle koca yürekli bir tanecik dostum var 😊 Hatta bu kisi internetten tanıştığım bir kız arkadaşım Allahtan isteyince her sekilde karsina çıkartıyor guzel insanları 😊😊
Var öyle birileri çevremde ama onlardan uzak duruyorum kimseyi derdimle sıkmayım diye :( :(
Elinin altında bir iki tane bulundururum.. ama kızlardan dost olmuyor hormonlar mi bilmem ama hemen aşk oluyor sıkıntı..
Koca bir yürek arıyorsan ve bir dost olacak ve karşı bir cins olacaksa Kesinlikle Annem Olurdu.
artık çoğu dostluklar karşılıklı çıkar ilişkisine dönmüş bide işin şurası var menfaat i olmadan bulunan dostluklar çok zor artık..
Hem de nasıl ama istedin mi olmuyor işte
3 özel görüşSadece soran ve görüş paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Bende istiyorum