Güncellemeler
+1 yıl
Eski esimle seneler sonra tekrar görüştük 1 ay kadar gezdik gerek cocukla gerek 2 miz beraber olduk bi gun ben dedim ki sen bende birini buluncaya kadarsin birini bul anında ona gidersin dedim hayir deyip o da inkar ederdi ben seni cok seviyorum derdi. sonra biz bunla tekrar olmicaginii anladik bitirdik daha 1 hafta gecmeden gidip gerçekten birini buldu ona neler neler msjlar üstüne msjlar attim..
Güncellemeler
+1 yıl
Allah belani versin dedim. kendime bunu yediremiyorum kullanılmış gibi hissediyorum dediğimin doğru çıkması zoruma gitti nolur yardım edin napmam gerekiyor? Cocuk var diye adam olur sanmıştım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah affetsin mesajları okurken hafif bir gülmedim değil bakın kızlar bakın bir hataya düşmeyin işte erkeklerin hepsi olmasa da çoğu böyle
Üzüntüm üzerinden tavsiye vermeyin komik bisi yok
İnsana ne gelirse kendinden geliyor yaşanan kötü bir tecrübe üzerinden tavsiye verdim bunda garipsenecek bir şey yok umarım kendini toparlarsın ileri de bu konuya takıntı yapmayan biri çıkar karşına ve dünyanın sonu değil kendini bu kadar paralama
Çocuk için tavsiyeniz nedir napiyim görüş zamanlarında ben veriyorum
Sizin çocuğunuz mu var? Buna şaşırdım ve baya iğrenç biriymiş dava açabilirsin
Evet var ama açmam uğraşmam
Oyle bi babayı bilmez inşallah çocuğuma baktıkça içim aciyo
Ya bende çok üzüldüm :((((( kaç yaşında?
2 bucuk
Yaaaaa aşağılık adam çok üzüldüm çocuk için resmen suçsuz günahsız bol bol dua edicem
Çok sagolun Allah razı olsun güzel kalbinden
Rica ederim Allah yardımcın olsun :((((((
Sağol canim
Adam olmaz şans vermişsin ama yine olmamış. Geçmiş olsun en iyisi uzak durmak bu insandan.
Çocuk için tavsiyeniz nedir napiyim görüş zamanlarında ben veriyorum Çocuk la ilgili yazarsa
Ya bence direk engelle hayat devam ediyor iyi ya da kötü bence çok gereksiz biri ondan kurtulman senin için çok daha iyi olmuş
Çocuk için tavsiyeniz nedir napiyim görüş zamanlarında ben veriyorum Çocuk için bisi derse falan nasıl oliyim
Bence çocuk konusu çok önemli çocuğunuzu babası ile gorusturun ama çocuğunuz görüşüyor diye sizde görüşmek zorunda değilsiniz görüş günleri gelip evden alıp bittiğinde geri getiriyorsa hiç bir şekilde muhattap olmayın hatta görüş günlerinde aile ferdi biri aracı olsa senin için daha iyi olur ama çocuğun babası ile görüşmesi önemli onu ihmal etmeyin
Oyle bi babayı bilmez inşallah çocuğuma baktıkça içim aciyo
Uygulamayı dün kullanmaya başladım ve mesaj atamıyorum konu ile ilgili sizinle uzun uzun konuşabilirim sosyal hizmet mezunuyum mesaj atma şansınız varsa atın nasıl oluyor bilmiyorum ama ben atamıyorum
Olan olmuş onun için üzülmeye değmez
Takılma ona hayat devam ediyor
Üffff gına geldi valla senin bu eski eşinle yazışmalarından haa
Mesaj atma artık kullanmış seni
Çocuk için tavsiyeniz nedir napiyim görüş zamanlarında ben veriyorum
Ya bence artık bırak ya
Daha çok ifşa et tam anlamadım
Konu ne
Guncelledim simdi
İyi yapmış sana