Merhabalar öncelikle gerçekten çok yardımınıza ihtiyacim var gören okuyup cevaplarsa çok mutlu olurum. Ben dün eski erkek arkadaşımla karşılaştım. Enerjimin cıvıltılı kendimin de peri kızı gibi olduğum bi anda karşılaştık. Önce bakıştık bi süre arkamdan geldi kendisi yanında arkadaşları da vardı. Bi yol ayrımında yollarımız ayrıldı. Sonrasında benim 1- 2 saat arayla tekrar dışarı çıkmam gerekti yine karşılaştık. Ama mahvolmuş bi halde gördüm bu sefer resmen 2 saatte dağılmış üstü başı kan arka arkaya alkol almış aldıkça kendine zarar vermiş beyaz bi tişörtü vardı bi anda karşıma bi çıktı 2 saat önceki çocuk o değildi sanki heryerinden kanlar akiyor. Bana mesaj atmış ben görmedim sarjim yoktu. Ne yaptın kendine dedim şok oldum kendime gelemedim onu öyle görünce kanlar içinde bizim bi şansımız yok mu dedi kalakaldım arkadaşları bana seni sevdiği için bu halde dedi meğer uzun zamandır aklındaymışım ama cesareti yokmuş bugün beni görüncede mahvoldugunu ilk defa böyle bir şey hissettiğini gülüp oynarken karşısına çıkmamla dağıldığını yıkıldığını ve bi anda kendine zarar vermeyi göze alacak kadar beni sevdiğini söyledi arkadaşları da panikledi ambulansı aramak istiyorlar falan o istemiyor. Bugün ki bakışların benim mahvetmeye yetti dedi. Ve halim ortada dedi. Çok kızdım kendisine çok sinirlendim. Eve götürdü arkadaşları üstünü başını temizlemişler kendisinin kanayan yerlerine pansuman yapıp sarmışlar sonrasında da oturduk biraz konuştuk kendini toparlayınca çocuk yıkılmış gibiydi resmen. Beni hala sevdiğinden haberim bile yok 2 saat içinde olanlar oldu. Ortalık karıştı. Senin içim çabalıycam sadece sen ol kimse olmasin deyip duruyor öyle bi sevip değer vericem ki sana her şey güzel olacak dio bende açıkcası net bir şey demedim yaptığı şeyler için ona kızdım değer miydi hic die. Bugün yaralarına baktım o kadar derindi ki içim mahvoldu. Kendimi suçlu hissettim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardım edin siz olsanız ne yaparsiniz? Hiç böyle sevilmedim de ama sevemiyorum da
Kendine zarar veren bi ayyaş gibi geldi bana sana neler yapmaz gereksiz bi insan olduğunu buradan anladım dikkatli ol bu hırsta yapmıştır seni bıçaklamayada kalkar KENDİNE ZARAR VEREN İNSAN YANINDAKİLEREDE ZARAR VERİR...
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok çok haklısınız çok teşekkür ederim kendimi nasil koruyabilirim bilmiyorum dediginiz gibi belki hırs yapmıştır belki banada zarar vermeye çalışır hic kimseye güvenilmez.
Böylelerini bilirim televizyonda karşımıza haber kanallarında çok çıkan tiplerden kesinlikle uzak dur çocuk bu işi abartırsa büyük boyutlata getirirse git polise yanında birisi bulunsun sokata gezerken onun bulunduğu yerlerden uzak durmaya çalış çantamda her ihtimale karşı biber gazı gibi gözü yakan savunucu şeylerden olsun
Çok teşekkür ederim gerçekten yazdiklariniz beni duygulandırdı. O kadar kötü insanların bulunduğu bi dünyanın içindeyiz ki. Kendimizi korumak için düştüğümüz haller acınası. Ve bi erkeğin , bi kadını başka bir erkekten koruması için verdiği tavsiyeler beni duygulandırdı. Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım
belli ki yaşın çok genç daha hiç hak etmeyecek biirne hak etmediği değerleri veriyorsun ve hala takılı kalıyorsun sal geç hayatına geleceğine kariyerine odaklan gelip geçici bunlar ufaklık
Kimseye bi değer verdiğim yok kendim için endişe duyuyorum zaten ben işinde gücünde eğitiminin pesinde koşan kendi ayakları üzerinde durmak için çabalayım biriyim ama böyle bi olay ilk defa başıma geldi
Yok tehdit edilmiyorum ama kendine zarar vermis bi insan benim yüzümden olduğunu söylüyor her yerini kesmiş yarin birgün ya banada birsey yaparsa ne yapmalıyım nasil böyle bir insana bizden olmayacağını anlatabilirim bana zarar gelmeden bulamıyorum çaresini
yaştan kaynaklı işte :D gleip geçici bunlar o ergende ileride 5-6 sene sonra ne büyük bir 4pt4llık yaptıgının farkına varıp kafasını taşlara vuracak engelle geç sen insan ne yaparsa kendine yapar bunu unutma düşüneceğin bir şey yok.
yaşınız hala küçük bence bu tür şeyler için erken hayatta daha birçok şeyle karşılaşacaksınız yok biz ciddi düşünürüz evliliğe kadar gider dersen çocukta ışık görürsen devam et ama o ne öyle kendine zarar veren biri psikopattir bi kere daha düşün
En İyi Cevaplar