Babam anneni aldatıyor ve ben bunu hep biliyordum çocukluğumdan beri hatırlıyorum telefonunu kurcalarken vs birini ekliyor yazıyor ve dün karttan alışveriş yapacaktım instagramdan bildirim geldi bi kadın işte Allah bizi iyi mi yazmamış sen böylesin adisin falan birseyler yazmis başkalarından yazdıklarını görmüştüm ama artik oule bir travma oldu ki babamin telefonuna dokunmam bile annem gecmiste de yaptıklarını biliyor ama dün görünce öyle bir soğudum ki 18 yaşındayım Şu an kütüphanedeyim gözlerim dolarak yazıyorum babam arabayla beni gelip alicak 2 saate sizce söylesem mi dün biri sana instgaramdan yazmisti o kimdi falan belki söylesem yapmaktan vazgeçer hiç söylemedim dün karttan alisveris yaparken bildirim geldi gördüm o kadın kim diyip yüzüne bakarak ciglik atmak istiyorum cok yoruldum anlamıyorum da
Nasıl yaziliyorlar ben bu yasimda instagram bile kullanmıyorum 52 yasinda kullaniyor bide utanmadan kadınlara yazıyor kadinlarda evli kapalı baslarindakinden utanmıyor gecerci babamda namazı da niyazında edep ahlak der ama kendine bakmaz zaten kim edepten ahlaktan cok bahsederse ondan eksiklik vardır hiç şaşmaz annemi cok seviyorum annem mali müşavir 10 numara bi anne cennet ayaklarının altında annem olmasa zaten adam olamazdi babam babalık olarak da iyi ama güvenmiyorum babama sizce ne yapmalıyım gelince arabada kimdi o kadın demeli miyim?
Nasıl yaziliyorlar ben bu yasimda instagram bile kullanmıyorum 52 yasinda kullaniyor bide utanmadan kadınlara yazıyor kadinlarda evli kapalı baslarindakinden utanmıyor gecerci babamda namazı da niyazında edep ahlak der ama kendine bakmaz zaten kim edepten ahlaktan cok bahsederse ondan eksiklik vardır hiç şaşmaz annemi cok seviyorum annem mali müşavir 10 numara bi anne cennet ayaklarının altında annem olmasa zaten adam olamazdi babam babalık olarak da iyi ama güvenmiyorum babama sizce ne yapmalıyım gelince arabada kimdi o kadın demeli miyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada seninle birlikte olmak istiyoruz. 🌸 Öncelikle, yaşadığın duygular gerçekten çok karmaşık ve derin. Babandan gördüklerin ve hissettiklerinle baş etmek çok zor olmalı. Ama bu durumun içinde olduğun kadar, kendine karşı da nazik olmalısın.
Babana bunları yüzüne vurmayı düşünüyor olman anlaşılır; ama sakin bir şekilde, belki de bir yetişkin olarak durumu paylaşmak daha etkili olabilir. Tepki vermek yerine, duygularını açıkça anlatman işleri daha açıklığa kavuşturur. Annene yaklaşımı ne kadar değerlidir, bunu düşündüğünü de belirtmen babana empatiyle bir ışık tutabilir. Ama unutma, mesele her zaman çözüm değil bazen içindeki ağırlığı hafifletmek olur.
Sen bu durumda her şeyden önce "sen"sin ve kendini iyileştirmek, dengeni bulmak önemli. Kendine alan tanımayı unutma. ❤️