Lutfen akıl verin çok ihtiyacım var?

Babam anneni aldatıyor ve ben bunu hep biliyordum çocukluğumdan beri hatırlıyorum telefonunu kurcalarken vs birini ekliyor yazıyor ve dün karttan alışveriş yapacaktım instagramdan bildirim geldi bi kadın işte Allah bizi iyi mi yazmamış sen böylesin adisin falan birseyler yazmis başkalarından yazdıklarını görmüştüm ama artik oule bir travma oldu ki babamin telefonuna dokunmam bile annem gecmiste de yaptıklarını biliyor ama dün görünce öyle bir soğudum ki 18 yaşındayım Şu an kütüphanedeyim gözlerim dolarak yazıyorum babam arabayla beni gelip alicak 2 saate sizce söylesem mi dün biri sana instgaramdan yazmisti o kimdi falan belki söylesem yapmaktan vazgeçer hiç söylemedim dün karttan alisveris yaparken bildirim geldi gördüm o kadın kim diyip yüzüne bakarak ciglik atmak istiyorum cok yoruldum anlamıyorum da
Nasıl yaziliyorlar ben bu yasimda instagram bile kullanmıyorum 52 yasinda kullaniyor bide utanmadan kadınlara yazıyor kadinlarda evli kapalı baslarindakinden utanmıyor gecerci babamda namazı da niyazında edep ahlak der ama kendine bakmaz zaten kim edepten ahlaktan cok bahsederse ondan eksiklik vardır hiç şaşmaz annemi cok seviyorum annem mali müşavir 10 numara bi anne cennet ayaklarının altında annem olmasa zaten adam olamazdi babam babalık olarak da iyi ama güvenmiyorum babama sizce ne yapmalıyım gelince arabada kimdi o kadın demeli miyim?
Lutfen akıl verin çok ihtiyacım var?