Düşüncelerinize çok ihtiyacım var?

Öncelikle bir lgbt bireyiyim lütfen eğer hoşunuza gitmiyor ise bu konunun devamını okumayın.6 yıldır bir kadınla ilişkim var sormadan bende bir kadınım. çok sorunlar yaşadık. İlk büyük sorun 3 yıl önce beni aldattığını düşünmem ile ortaya çıktı. aslında ailesi bizi biliyor annesi ve ablalarıdw bizi ayırmak için her türlü yolu denedi. Kaıdn bile tutup mesaj attırdılar. lakşn sorun yaşadığımız zaman seni terbiye etmesini bilirim ben diyerek evi terk etmeye başladı. apartta kalıyordu evdne gidince. yalnız 31 aralık gecesi farklı oldu. ben bu aldatma olaylarından sonra o kadar şüpheci ve takıntılı oldum ki her an ona ne yaptığını soruyordum. o gece ben işteyken evi terketti arabamızda var arabanında bir kaç sorunu vardı terketmeden önce ben işe gittim oda arabayı bıraktığını söyledi. sonrada eve geldim ertesi gün gitmişti. aradım önce uzaktayım dedi sonra iş buldum otelde dedi sonra yakın bir yerdeyim dedi araba ile gitmedim otobüs ile gittim dedi. tabiki ben eve dönmesi için uğraştım tamam dedi ve yarın dönecek ne ile dönecek sin dedim firma adını söyledi ama söylediği saatte seferde yok. Bana aşkım deme bana dedi tamam dedim. seni terbiye ettim dedi benim onu o kadar çok sevmemi kullanıyor bir fikire ihtiyacım var gelecek ama asla eskisi gibi olmayacak ne yapmalıyım. ayrıca çalışıyorum diyor bütün gün mesaj dahi atmıyor.
Düşüncelerinize çok ihtiyacım var?