Fikrinize çok ihtiyacım var?

Ben bir ilçede tek babamla yaşıyordum. Bir ay önce market işi bulup merkeze dayımın yanına geldim. Geldim ama babam paran pulun yok nasıl gideceksin, bir ay maaş alana kadar ne yapacaksın, dayının durumu var mı demedi. Kendi halimle beş kuruşsuz dayımda bir hafta kaldım. Ben merkeze gelince yeni ayrıldığım nişanlım aramaya sormaya yanıma gelmeye başladı sonra barıştık. Biz barışınca babam beni aradı agzina alinmayack hakaretler etti. Ortada bi sebepte yok aslinda. Sonra Babamın düşünmediğini o düşündü ev üstüne yerleşilmez eşyalı bi ev tutalım kardeşinle kal dedi. Kardeşimde merkezde memur. Ev tuttuk yerleştik. Bu arada benim maddi ihtiyaçlarımı nişanlım karşılıyo. Eve geldik ama ben market işinde yapamadım çıktım. Nişanlımda sorun değil evlenene kadar ben senin yerine kardeşinle eve ortak olurum senin ihtiyaclarinida karsilarim bu evi kapatmayalim dedi. Tamam dedim ama şimdi işte bulamıyorum. İhtiyaclarimi karsilayacak kiramı odeyecek diye onun eline bakmak cok zoruma gidiyo. Yanima geliyo gelme diyemiyorum. Yalniz kalmaya ihtiyacim oluyo bunu bile diyemiyorum. Gidecek bir yerim yok onun yanindan başka. ya da ben cikar bir yol bulamiyorum..

Fikrinize çok ihtiyacım var?