diyelim ki 95 aldık tercih yaptık gelme ihtimali çok mu düşük bir de puan yettikten sonra mülakat vs var mı yoksa kazanan direk atanabiliyor mu birde sağlık teknisyeni yazmışlar onlar sağlık liselerinden mi alıyor ben tercih edemiyor muyum düz lise çıkışlıyım bir bakın link
Cevabın nedir?
ortaöğretim düzeyinde atanmak,kadro az olduğu için zor.bi de ortaöğ. kpss çok kolay dersaneden çıkmış öss ye hazırlananlar yüksek puan alıyo..ama 95 le hertürlü atanırsın..geçen yaz 92 ya da 94 gibi bir puanla kapatmıştı yanlış hatırlamıyosam..ben 2006 da 90 aldım bir işe yaramadı..sağlık liselerinden falan çok düşük puanlarla alım oluyo geçmişte oldu..katiplik ve infaz korumada şansını dene bence..95 almaktan daha kolaydır
15 Yorumla
Soran+1 yılkatiplik için adalet okumalıyım değil mi
- +1 yıl
yok hayır adalet okuman gerekmez..infaz koruma da hukuk ve adalet mezunlarına öncelik veriyolar.katiplikte bu öncelik var mı bilmiyorum..düz lise mezunu olarak girebilirsin sınava..katipler.net var incelersin geçmiş ilanlara bakarsın işine yarar..sadece lise diploması ve bilgisayar sertifikası olması yeterli
Soran+1 yılgerçekten mi ya valla çok iyi olur ben birde onu araştırayım sertifikada alırım. çok teşekkür ederim büyük sevaba girdiniz.
Soran+1 yıltamam ben ekledim sizi şu an yana yana iş arıyorum bölümü bırakacağım her şey olabilir benim için :)
+1 yılbu ülke tam bir Allah'ın belası ya g.t temizletmek için bile bir ton sınav,mülakat,kıl,tüy,teferruat uğraştırıp duruyorlar.
70 Yorumla
+1 yıl95'ten her türlü atanırsın. 78 ile atandım ama gitmedim sadece kendimi tatmin etmek adına tercih yapmıştım. Ortaöğretim düzeyi oldukça basit oluyor zaten.
25 Yorumla
Soran+1 yıl78 ile mi ya çok mutlu oldum şimdi. ne gelmişti peki sana
- +1 yıl
Hemşirelik asdfbghn. Kan görünce bayılıyorum ben ahaha.
Soran+1 yılsen sağlık meslek lisesi çıkışlı mısın ? :)
- +1 yıl
Benim işler biraz karışık, onun üzerine tekniğe geçtim filan ama sayılır:)
95 hımm cok calısman gereklı ben calısmadan gırdm 70 aldım ve calısmadıgıma pısmanm ne oldu oldugum yerde saydımm unv.bıtırmeye calısıyorum sımdı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yıl95 ne ya çooook yüksek kesin atarnırsın tebrik ederim bize baklva al :DASdojkaPSHdua
20 Yorumla
+1 yıl95 le atanamıyosan daha ne diyim.
10 Yorumla
+1 yıl95 güzel puan olmali
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği