Kahve içmeye davet ettim reddedildim. Yeni hamlem, çiçek göndermek (Arkadaş tavsiyeleri üzerine). Sizin fikriniz?

Avmde mağazada çalışan bir kıza kafayı takmış durumdayım. Sürekli git-gel yaparak kendimi onun aklına kazıdım. Sonrasında kahve içmek için davet etmiştim.Çok nazik bir şekilde, Şu an böyle birşey düşünmüyorum diyerek reddetmişti. Sonrasında da 1 hafta sonra o işinden ayrıldı.Üzerinden 3 ay geçtiki başka mağazada çalışmaya başladığını gördüm. Göz göze geldik. Sadece dikkatle baktım ve tepki vermedim. Bu sefer çok sık olmasa da o mağazaya gidip geliyorum,önünden geçiyorum falan. Gözegöze geldiğimizde gözlerini kaçırıyor. İş yerinden arkadaşlar da gaz verip duruyorlar, peşini bırakma üstele falan diye. Bana çiçek göndermemi önerdiler. İçine ne yazacağım hakkında hiç bir fikrim yok Şu an. Böyle birşey yapsam sonucunun iyi olma ihtimali nedir sizce arkadaşlar? Ya da başka tavsiyesi olan?
Kahve içmeye davet ettim reddedildim. Yeni hamlem, çiçek göndermek (Arkadaş tavsiyeleri üzerine). Sizin fikriniz?