Ben biseksüelim ve en yakın arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyorum ona açıldım yanlış mı yaptım?

4-5 aydır samimi olduğum yakın bir arkadaşımdan hoşlanıyordum ve son günlerde kötü günler geçiriyordum ve geçenlerde onun beni sebebini öğrenmek için çok fazla sıkıştırması üzerine ona biseksüel olduğumu açıkladım ama kimsenin bilmediğini ve aramızda kalması gerektiğini de söyledim. Açıkçası ondan hoşlanma sebebim onun bana karşı olan tavırlarıydı çok ilgili ve diğer arkadaşlarımdan çok farklı davranıyordu sanki sevgilisiymişim gibi davranıyordu ister istemez hoşlandım en başlarda hiçbir şey hissetmiyordum. Belki de ben yanlış anladım bilmiyorum. İşin kötüsü dayanamayıp ondan hoşlandığımı da söyledim. Söylediğim tüm şeyleri çok normal ve gülerek karşıladı. Ben hatta artık ona eskisi gibi davranamayacağımı söyledim (ki gerçekten uzak davranıyorum) ama onun açısından hiçbir şey değişmeyecekmiş hem bunu açıklamış olmam bizi daha da birbirimize bağlayabilirmiş teşekkür etti bana. Yalnız benim ondan hoşlandığımı bildiği halde bana daha beter yakın davranıyor aniden öpmeleri, sarılmaları, boynuma girmesi, elimi tutması, başkalarından kıskanması, özel sözler söylemesi ve hala aşkımlı sevgi sözcükleri devam ediyor ve arttı bile diyebilirim. Şahsen biri bana benden hoşlandığını söylese ne olursa olsun ona ümit vermemek için biraz uzak davranırım. Onun öyle olmadığını düşünüyorum olsa bile cesaretli bir insan değil asla söylemez saklar eminim de ona söylerek yanlış mı yaptım? Nasıl davranmalıyım?
arkadaşından uzaklaşmalısın
o da senden hoşlanıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
bir de üstüne hala gelip bende kalmak, film izlemek filan istiyor beraber, açıkçası içimden sinirleniyorum bazen niye böyle şeyler yapıp bana ümit veriyor uzak davranması gerekmez mi?
Ben biseksüelim ve en yakın arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyorum ona açıldım yanlış mı yaptım?