Sizce en yakın arkadaşıma eşcinsel olduğumu söylemeli miyim?

Merhaba arkadaslar. Ben kendimi bildim bileli erkeklerden hoslanan 18 yaşında bir erkegim. Soracağım soruya gelirsek benim 5 seneye yakındır asla ayrılmadıgim surekli beraber olduğum her anımızı birlikte yaşadığımiz çok yakın bir arkadaşim var. Cinsiyeti kız ve o da benle aynı yaşta. Kendisiyle ortaokulda tanıştık aynı liseyi kazandık lisede ayni sınıfa düştük şimdiki hayalimiz ise aynı üniversiteyi kazanmak. Neyse ışte benim yıllardır kafamı kurcalayan şey ona yıllardır herkesten sakladigim sırrımi yani eşcinselligimi ona söylemek. O kadar çok ıstiyorum ki eşcinsel olduğumu bilmesini ve benle herzamanki gibi olmasını. Bazen şakayla karışık arada keşke gay olsan falan diyor o anda ben zaten eşcinselim diye bagirmak istiyorum. Yanlış anlamayin bu halimden mutlu değilim ama neyse ki sağlımiz yerinde şukur, hamd olsun. O beni eşcinsel halimle kabul etse bile ben eski arkadaşligimiz olmayacağını düşünüyorum.Çünkü söylersem bir daha asla yuzune bakamam. Biraz uzun oldu çok özür dilerim sizden istediğim bana ufakta olsa bir fikir / çıkar yol önermeniz. Okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim...
Sizce en yakın arkadaşıma eşcinsel olduğumu söylemeli miyim?