Erkek arkadaşınız size şiddet uygularsa ?

Merhaba,

Derdimi paylaşabileceğim kimsem yok, bu yüzden sizlerle paylaşmak istiyorum.

Erkek arkadaşım'la 2 senedir beraberiz, ve herşey güzel gidiyor, Arada kavgalarda olsada sonunda barışıyoruz.

Beraber geleceğe dair planlarımız var, yani ciddi düşünüyoruz başından beri.

Dediğim gibi bazen her ilişkide olduğu gibi kavgalarımız oluyor, çok prensipli birisi ve çok çabuk sinirleniyor, sesimi biraz yükseltsem o'na saygısızlık ettiğimi düşünüyor, yani her adımıma dikkat ediyorum, her söylediğime filan.

Durum bu. Ama onu çok seviyorum.

Az önce, açıktım dedi bende ona yemek yaptım, yedi ve sonra tabağını kaldırdı ve banyoya gitti sonra bana buraya gel dedi, bende ne oldu dedim, o sınırlı bir şekilde gel dedi.

Ben gittim yanında bana dediki bu ne? eşyalarını niye orta yerde bırakıyorsun dedi, yine sınırlı bir suratla.

Bende ona : "peki dikkat ederim" dedim. Sonra salona gitmek istedim çünki böyle küçük birşey için bana sinirlenmesini çocuk gibi azarlamasını sevmedim, sonra kolumdan tuttu ve bağırmaya başladı, bende açıyor bırak beni dedim, sonra bağırdı çağırdı, ve şimdi git ağla dedi bana, bende gittim çok anlamsız geldi bu olanlar ve ağlamaya başladım, sonra yanıma geldi ne yapıyorsun dedi bende cevap vermedim, ve bağırdı niye cevap vermiyorsun dedi bende sakin olurmuşun lütfen dedim sonra yine bağırdı yine ve yine ben bıktım, bende sesimi yükselttim sonra bana vurdu çok sert bir şekilde. İlk defa... ve bağırdı çağırdı küfür etti ve evden gitti.

Şimdi yalnızım, hiç bilmiyorum ne yapmam gerektiğini.

Bunu paylaşmamın sebebide bu. Lütfen yardım edin.

Erkek arkadaşınız size şiddet uygularsa ?