Karşı cins tarafından şiddete maruz kalsanız ne tepki verirdiniz?

Karşı cins tarafından şiddete maruz kalsanız ne tepki verirdiniz?

Zaten hergün siz kadınların yalan ve iki yüzlülükleri yüzünden uğradığımız yalan, ihanet ve duygusal çöküntüler ile bir araba odun yemişçesine anamızdan emdiğimiz sürler burnumuzdan geliyor. Asıl sen fiziki değil duygusal şiddete gel hanfendi. maalesef nerede ise tamamınız hergün biz erkeklere neler neler yapar oldunuz...
Sadece biz kadınlar yapıyoruz duygusal şiddeti değil mi? Erkek egoları yüzünden uğradığımız hem fiziksel hem psikolojik şiddeti hiç önemsemeyin. Erkekler değil kadınlar öldürülüyor bu ülkede
Aynen öyle. Kadını kadın olmayan hiç bir erkekten adamlık ta beklemeyin. Nice adamlar gömülü bu toprakların altında sebebi kadın olmasın? Aşka zerre inanmayan, paradan başka kriteri olmayan siz kız ve kadınların bu para için yapmayacağı yok iken, sözde iki yüzlülüğünüz, ihanetiniz, sadakatsizlikleriniz, yalan ve dolanlarınız sebebi ile ağızlarının payını alıyor olmanız mı kadına şiddet sayılıyor? İşte Polis raporları... Kadına şiddet olaylarının nerede ise tamamı kadının ihaneti, soysuzluğu, arsızlığı, edepsizliği, dırdırı, sevgisizliği, ilgisizliği, umursamamasından kaynaklı hanfendi. Kimse ak kaşık değil ama inanın dengeleri daha çok kadınlar bozmakta. Çoğumuz uğradığı ihaneti ve şiddeti içinde yaşar, susar, saklanır ve sır gibi saklar. Hem suçlu, hem güçlü olmaz sizinkiler gibi erkek dediğin, adam dediğin...
Merhaba,
Of of of, bayılırım, şiddetle beni aşkım, parçala beni, beni döv, ateş et bana arka arkaya, tara beni aşkım, vur beni, öldür beni, inim inim inlet, tabi ki karşılık veririm. O bana vurdukça ben onu öperim, elini tutarım öperim. Etkiye tepki nasıl vurduğuna bağlı, savunmayı biliyorum, çok şükür, genel olarak tutar öperim. Hoşuma giderdi! 😅
Dövüşçü kızları sevmiyorum. Kick Box Box yapan kızlar filan, onlar çok pis döver, normal kızın vurduğundan bir şey olmaz! 😅
Güreş yapabiliriz, bir oyana bir bu yana yatma aşkım ya da yatır beni aşkım! 😅
Pestilimi çıkar! 😅
Silindir gibi ez beni! 😅
😅😂😅
Boks maçına mi çıkıyoruz nedir bu şiddet merakı insanlarda diye düşünüyorum. Sertlik sekste olur da şiddet ayrı bir şey. İnsanlar birbirlerine saygıda kusur etmeliler ki yaşanılır bir toplumda erken ölmeden tadında yaşayalım yaşatalım yaşasın herkes diyelim.
İnsanlarda saygı olmayınca her yol şiddete çıkıyor artık.
Normal ve hukuk adalet olmaz ise hukuk zenginlere ve nüfuzu olanlara dokunmaz ise toplum bozulur ve ülkemizde yaşanan kadın cinayetleri, evliyken kaçmalar, sen bana nasıl yan bakarsın kavgaları, ambulansı durdurup hasta var mı diye bakan embesiller meydana ciksr ve toplum yozlasır sonrası felaket. Şiddet bir çözüm yolu değildir. Çözüm yolu olarak insanlık binlerce yıldır şiddet kullanarak halkına, halklara savaş açarak bunu yapti ve sonuç korkutucu.
Pozitif duyguların her zaman negatif duyguları yenmesi gerekiyor aksi halde kıskançlık adı altında manipulasyonlar algılar yaratarak evlilikte üstünlük kurma çabasına giren erkekler türüyor en son bas kaldirana tokat atıp susturacagini sanıyorlar. Bazı kadınlar da pısırık erkek buldu mu eziyor.
Saygı şart oglu şart şart kızı şart
İmza yorum. Pozitif duyguların negatif duygulara baskın olacağı bir dünyada yaşamıyoruz ne yazıkki. Erkek kadının üzerinde hakkı olduğunu görüyor istediğini yapabileceğini düşünüyor öyle öğretiliyor çünkü ona da.
Ne yazık ki insan beyni olumsuzu düşünmeye meyil ediyor. Kaçınılmaz oluyor. İnsanın içine kurtt düşmesi deyimi gibi. Ya da güvenmek iyidir ama kontrol daha iyidir sözüyle karşıdaki insanları kontrol altında tutmaya çalışmak. Yaşam alanından dışarı çıkarmamak. Nice kadınlar mahalle dışına bile cikamadan ölmüştür. Nice erkek bir daha hali saha maçına evlendikten sonra gidememiştir kısıtlamak fayda etmez ama insanlar da nerede ne şekilde duracaklasirni duruş nedir prensip nedir kural nedir bilmeleri gerek. Düğünde tabanca patlatmak kadar saçma ve zalak bir eylem olamaz mesela. Tam bir embesillik örneğidir. Gidip birine zevkin için zarar veriyorsun yok ediyorsun.
Kadınlar anlaşılmak için değil yaşanmak için vardır. Erkek kadını anlayamaz. Erkek tek lobu ile düşünür. Kadın tüm loblari ile ince detay düşünür. Ortak noktada buluşmak kişilerin empati ve konuşma sanatı yani dinleme konuşma susma zamanlarını bilmesine bağlı iletişim gelişir. Erkek şiddet uygulayarak bu iletişimi keser çünkü o an beybi basmadığı için ya da konuşacak kadar kelime dağarcığı gelişmesini kültürü eksik aldı için aile okul ogretmedigi için ya da öğretilenler senin sözün geçer en büyüksün sen karar vericidir sen kralsın modunda olduğu için sıkıntı çıkıyor.
Bu yüzdendir ki evlilikler azaldı, olanlar da boşanmaya başladı. Kısaca durum hezimet bir toplum yapısı
Kadını ve erkeği çok iyi çözümlemişsin tebrik ediyorum
Kötü toplum, çevre, arkadaş, sevgilim eş, dost en iyi insanı bile bozar. Ben o insana niye bozuldun savaşmadın da bu hale geldjn demem. Onu anlarım çünkü o noktaya gelmek istemese de gelmiştir artık. Kadin erkek ilişkileri çıkmaz sokaktır. Çıkanlar mahallede düğününü yapar. Çıkamayan sokak sokak mutluluk arar.
Teşekkürler 🙂
Uygulayabileceğini sanmıyorum. Anca elden ayaktan falan düşersem belki asdkljf
Thanks you çok much ddjdjdv
Önemli değil
Cevap
26Cevap
Hayır tabi ki de yani ben kadına en küçük bir zarar bile vermem hele ki sevgilime. sevgilim zaten bana şiddet uygulamaz ama eğer şiddet uygularsa da bir şey yapmam sadece yaptığı şeyin saçma ve gereksiz olduğunu beni seviyorsa bana zarar vermeyeceğini söylerim. sadece arada çok sinirlenirse tokat atabilir anma ileri gidiyorsa normal değildir öfke problemleri vardır
Sevgilim bana şiddet uygulaması fazlasıyla karşılığını veririm kimse kusura bakmasın Yok efendim kadına şiddet olmaz bilmem ne olmaz denmesin tabii ki de orada bir kere şiddet uygulanmaz, ama karşımdaki insan canımı yakıyorsa bana şiddet uyguluyorsan isteği ile karşılığını alır.
Sevgi kıymetli bir kavram şiddetle bir araya gelmesine müsamahamız yok. Şiddetin türlerini tanımalı her insan özsavunma için. Bilhassa psikolojik şiddete karşı yüksek farkındalık vazgeçilmezdir. Haricinde KADES uygulamasını cep telefonunuza yükleyin. İlk etapta ise muhatabınızın burnuna yumruk atmanızı tavsiye ederiz. Erkeklerin en hassas noktası burunlarıdır evet.
kendinizi tutabilirseniz o an karşılık vermeyiniz çünkü bu daha büyük bir şiddeti de doğurabilir. ilk fırsatta polisi arayıp sonuna kadar gidin. sakın vazgeçip affetme gibi hatalarda bulunmayın. bir de böyle tiplerden uzak durun
Sakinleştirmek için elimden geldiğince sözlü bir şekilde uyarırım, ama asla şiddet uygulamam, şiddet asla çözüm kazandırmaz hiçbir şekilde. Sözlerim gereken karşılığı verir.
O ilişki yürümez biter zaten şiddet ilişkide acizliktir bence şiddet sadece yatakta istenirse güzel olur dozunda
tüm gücüm ile veririm hem de tabii gücüm yeter mi hayır ama olsun bu ellerim yok anlamına gelmiyor
Sinirlerinize hakim olum her türlü şiddetten uzak durmak gerekiyor... Allah hayırlı insanlar ile tanıştırsın herkesi...
Aklı varsa bunu yapmaz, dövüş eğitimim var ve eğer yorulmak istemiyorsam topuklu ayakkabımın topuğunu kafasına geçiririm.
karşılık verebileceğimi düşünmüyorum ama şikayet eder ayrılırdım
Elimi kaldirmam ama kendimi savunurum boks macinda boksorun savunma yaptigi gibi
Karşılık veririm öyle zayıf görmesin. Ayrılırım ve polise giderim.
Ben de aynı şekilde yaklaşırım o kim yani ve sonra şikayet ederdim
Heralde Evet tepki anasından doğduğuna pişman ederim şikayet ederim
Etrafımda delici kesici ne varsa alırım elime, ikimiz için de sonu kötü olur muhtemelen
Kadınlar şiddete son
Hayır kadına el kaldırmam karşılık olarak bile. Bloke yaparım kendimi korurum sadece
Misliyle, tüm gücümle.
şiddetin her türlüsüne karşıyız
Ne yapabilir ki bir kadın bana. Çok çok kolumu ısırır şeyimi yalar
Hem de saniye beklemeden karşılık veririm ve ağzı ile burnuna yer değişikliği yaparım
orayı terk ederim her yerden engellerim üstüne dövmeyi ihmal etmem öyle yaparım tüm bunları
Emanetinden olma ihtimali %99.99
👍
Bir kadına asla vurmam
Sevgilin vurursa
O vursa da vuramam sinirlenirsem hıncımı bir şeyden çıkarırim büyük ihtimal ama ona vurmam
Özellikle Erkeklerin fiziki üstünlüğünden dolayı asla bir erkek, kadına şiddet uygulamamalı
Olması gereken
Dankee
Your welcome jsjd
ggdfs
Kıyamaz bana bulmuş melek gibi birini 😂
Ya sen kıyarsan ona😄
Hayır bizim aşkımızı duymayan kalmadı ne yasptım biliyormusun kapısın da sabaha kadar bekledim darbe yaptım ev de yakın da İzmir karışacak 😂
O insandan uzaklasirim
Uygulayamaz emınım
Bir kadın sitdet uygularsa bana ayrilirim
Doğrarım köpekler atarım
Ağzını burnunu kırarım 🙄 kendimin tabiki
Naparım bilmiyorum şok olurdum o an
Tabi döner tekme ile satürne uçururum ajsjs
ayrılır sonra da tüm hukuki yollara başvururum
Senin gibi hatuna da şiddet uygulanır mı hiç canım ya
Şiddete her türlü karşıyım asla uygulamam
Şiddettin her türlüsünü REDD ediyoruz!
Canımı çok yakarsa elini kolunu tutarım.
öyle biri sevgilim olamaz
İmdat diye bağırırım
Erkeğe şiddete hayır ⛔️
hiçbir kadına el kaldırmadım kaldırmam
kadınlara asla ama asla el kaldırmam
ç*künü bile keserim
dokunmam. çünkü kıyamam
kafayı koyarım
Şiddete hayır.
Öyle bir şey olamaz
Bende onu döverdim
Ayrılırım