koç burcu erkekleri hakkında bilgi? ne tür kızlardan hoşlanırlar? onları nasıl etkiyebiliriz? zayıf noktaları nedir? nelerden hoşlanırlar nasılbir kişiiğe sahiptirlerr?
Cevabın nedir?
+1 yılEşim koç burcu canım en başta hanım hanımcık hayat dolu neşeli gülen güldüren olmalısın tam bir mantık adamıdır mantığına dikkat eder mantığınla hareket etmeye çalış derim ona sürekli huzur vermelisin aradıkları sadece huzur kavgayı tartışmayı sever bir sorun yaşadığınızda pısırık pısırık susmadan kendini savunmalısın güçsüz kadınlar hiç onlara göre değildir inanılmaz sabırlıdırlar inanılmaz mükemmel baba olurlar aşırı dağınıklardır sürekli arkasını toplayıp onu ince ince yönlendirmen yol göstermen hoşuna gider yemeğe aşırı düşkündürler güzel yemekleri yemeyi severler çok dikkatli konuşmasa yorum yapmasa bile herşeyin her olayın farkındadırlar çok zekidirler seninde zeki olmanı sorun yerine çözüm üretmeni ister merhametlidirler koç dikdatör bir burç olarak biliniyo ama kalpleri yumuşacık diyebilirim sana etkileme yolunda bunlar yardımcı olabilir kuzum 2006dan beri hayatımda bu koç erkeği benim gözlemlerim bunlar inşallah işine yarar 😀
054 Yorumla
Soran+1 yılPeki birini sevse ama o kişi bir hata yapsa her şeyiggöze alarak koç erkeğionu silebilir mi hayatından
Soran+1 yılYoksa silmiş gibi mi davranır?
- +1 yıl
Koç erkeği bir kez gerçekten sevdiyse asla silemez ben neler yaptım neler yaşadık ayrıldı bitti dedi ama silemedi hiç
Soran+1 yılhiç muhabbet ettmediği halde birini seviyorsa bu gerçek sevgi olabilir mi
- +1 yıl
Kuzum tam da bu işte eşim bana o ilk yıllar açılmadan önce aylarca slmlaşmamız dahi olmadan baya baya sevmiş koç erkeğinin sevgisi aşkı bambaşka
Soran+1 yılYa bir de şu var çocuğun tavirlarini anlayamıyorum yani o kadar belli etmiyor ki hoslandigini yani bazı şeyler dişinda
- +1 yıl
Çok soğuk dimi tavırları bazen sana umursamıyomuş gibi bile geliyodur ☺
Soran+1 yılAynen öyle zaten uzun bir süre aklım almadı o çocuğun beni sevdiğini sjjsjs peki bu soğuk tavirlarda ve konusmuslugim olmadigi ve dolayli yoldan hata yaptigim çocuğa nasıl yaklasabilirim :))
- +1 yıl
En başta tüm hanım hanımcıklığın ve güler yüzün hep üzerinde olsun bunu hiç unutma kuzum beraber olduğunuz ilk fırsatta ne hissettiğini ne olması istediğini açık açık konuş çünkü bu koç erkeği içinde aşkından volkanlar patlasada hep geride duruyo içindekileri tutup çıkarmanı bekliyo inan pişman olmazsın sonrasında sana öyle bir aşk yaşatırki sahiplenilmeyi gerçek aşkı kıskanılmayı dibine kadar yaşarsın düşün bana aylarca içten içe aşık olmasına rağmen hep geri durdu soğuk soğuk durdu benim tutup gün yüzüne çıkarmamı beklemiş 😉
- +1 yıl
Birazda cins bir burç işte bazen katlanmak çok zor en kötü yönleride hep her konuda ben ben ben demeleri oda var bak ☺
Soran+1 yılSize bişiy dicem
Soran+1 yılSimdi benim bir haram var çocuğa karsi ve bu hata da iki ay önce o çocuğun yakin arkadasina acilmamdi :( ve reddedildim buna neden olan da benden hoşlanan çocukmuş çok büyük cikmazdayim yani
- +1 yıl
Ya gerçekten gidişatımız çok benziyo bu kadar olur biz başlamadan önce ben en yakın arkadaşlarından biriyle çıkıyodum gel zaman git zaman ondan bir şekilde ayrılıp başladık biliyodu ve bunu sorun yapmadı sana ne diyorum kuzum gerçekten istiyosa seviyosa bir koç erkeği gözü ne hata görüyo ne kusur ne başka bişey sen en fazla açılmışsın ben çıkıyodum en yakın arkadaşıyla ama daha 16 yaşında flndık bu olaylar olduğunda ve hiç bir zamanda konusu geçmedi başıma kakmadı sanmıyorum bu hatanı affetmeyeceğini koç erkeği 'işte bu kadın' dediği zaman neleri neleri affetmiyo
Soran+1 yılben onun için 'işte bu kadın mıyım' acaba :( bir de çocuk öyle bir davranıyor ki emin olamıyorum beni sevdiğinden yani aklım almıyor bazen o kadar umursamaz davranıyor ki..
- +1 yıl
Bak benim eşimde öyleydi başlarda çok soğuktu demiştimya bende emin olamamıştım yıllar sonra ben bunu ona sordum bak bizzat koç burcu erkeğinin ağzından yazıyorum şöyle açıklamıştı o soğukluğunun umursamıyomuş gibi görünmesinin nedenini
'Senden emin olmak halini tavrını iyice anlayıp iyice tanıyabilmek için öyle davranıyodum' demişti bak sanada oyüzden öyle davranıyo olabilir kuzum
Soran+1 yılBen çocuğa karsi nasıl tavır alayım bundan sonra ve şöyle düşünüyorum çocuk beni hi muhabbetimiz olmamasına rağmen sevdi ve bunun sadece diş görünüşle alakası olduğunu da düşünmüyorum boyle bir erkek boyle sevdiğibir kızı bir anda söküp atamaz
- +1 yıl
Hayat dolu cıvıl cıvıl olumlu ve hanım hanımcık tavırlar sergile sen artık kuzum koç erkeğini en çok etkileyen şeyler aynen Şu an sadece dış görünüşünden etkilenmiş durumda bizimde öyleydi en çok minyon olmam ve belime kadar olan saçlarım etkilemiş eşimi ve işte benim o neşeli kıpır kıpır ama aynı zamandada hanım hanımcık ağır olmam içindeki duyguları çıkarmasına benden iyice emin olmasına neden oldu onada dikkat et bak ikisini dengede tut hem ağır hanım hanımcık hem kıpır kıpır neşeli hayat dolu böyle bir tavır sergile artık
Soran+1 yılzaten öyleyim :) peki koç erkekleri çok kıskanç mıdır
- +1 yıl
Hemde inanılmaz kıskanç kuzum hastalık derecesinde diyebilirim beni kuzenimden bile kıskanmışlığı var düşün sahiplenme duyguları inanılmaz kuvvetli kıyafet konusunda falan off oofff 😁
Soran+1 yılAy çocuğunyyanında bbaşka bir çocuğu övüp gulmustum falan ggörmeniz lazımdı yyüzü bbir düştü. Hani belli etmemeye calisti yuzume de çokbakmadi ama o kadar bbelliydi ki bozulduğu
.. Ha bir de cçocuğunttelefonunda ekliyim hic muhabbetim olmamasına rağmen sizce bu güzel bişiy mi- +1 yıl
Tabi güzel canım çaktırmadan çabalıyo senin için önce gizliyolar işte duygularını oda emin olmak için ama bir arkadaşın yorumunda okudum aldatmayan koç yoktur diye yazmış bak orda haklı işte eşim çıkarken iki kez aldattı beni Allah'a şükür ki çıkardı karşıma ayrıldık beni tekrar kazanmak için bin türlü şeyler yaptı bende canımdan çok sevdiğim için affettim öyle pis bir huylarıda var dicemde aldatmayan erkekte yok bence 😯
Soran+1 yılBence deee bu arada çoktteşekkürler yorumlar iiçin :)
- +1 yıl
Rica ederim canım benim inşallah yardımcı olur 😊
Soran+1 yılUmarım.. Umursamaz tavırları her ne kadar sinirimi bozsa da :(
Soran+1 yılpeki bir soru daha koç burcu erkeği ne zaman konuşmaya ve mesaj atmaya başlar
- +1 yıl
Konuşmaya açılmaya başlamaları uzun sürmüyo çünkü çok sabırsız oluyolar kuzum senden biraz daha emin olsun başlar konuşmaya ☺
Bide her zaman yanında olmak isteyen ve sözünün arkasında duran kadınlara hiç dayanamıyolar unutmuştum bak bu özelliklerini ☺
Soran+1 yıldayanamıyorlar derken seviyorlar mı yani bu arada çocuk geçen dersi ekip bizim derse girdi çok güzel değil mii
- +1 yıl
Evet iyi anlamda dayanamamak kuzum seviyolar ☺
Hemde çok güzel haber seni görmek yanında olmak istemesi senin için bişeyleri feda etmeye başladı inanılmazda fedakarlar çünkü ya eşimde biz lisedeyken okullarımız yan yanaydı dersini ekip benim okulumun önüne gelirdi o günleri hatırlattın bana canımın içi 😊
Soran+1 yılyaaa dhfhfhf çok güzeldi o gün ama şey bir erkek arkadaşımla içki satan bir yere gittiğim geçtiği laf arasında çocuk o hoşlandığım çocuğun da arkadaşı ama kıskandı gibi mesela bu sabah beni görünce hafif bir tebessüm etti uzaktan sonra hemen arkasını döndü neden yaptı bunu sizce bir diğer soyleyeceğim şey de çocuk sanki benle muhabbet etmek istiyordu ama çekiniyordu jrhfhghgj
Soran+1 yılo benim için dersi ektiği gün öyle bir tavır sezdim onda
- +1 yıl
Çünkü inanılmaz kıskanç oldukları için bide bir çok koç erkeğine ters geliyo böyle hoşlandıkları sevdikleri birlikte oldukları bayanın erkeklerle samimi olmaları biyerlere gitmeleri duyduğu an içten içe yeyip bitirmiştir kendini emin ol ☺
Ama iyi de olur aranızdaki bağı güçlendirir bence böyle olaylar duyması kıskanması bizimde öyleydi ☺
Soran+1 yılbenim için bir şeyleri yapmasını seviyorum beni gözlemlemesini de ve sabrediyorum ki gelsin ve konuşmaya başlasın benimle çünkü gerçekten güzel bir his onunla olmak aynı ortamda bulunmak bile çok güzel ama zamanımız kısıtlı yani onun üniversite sınavı var ve seneye gidicek ve bizim bir ilişkimiz olsa bile devam eder mi özellikle farklı şehirlerde bilmiyorum siz ne dersiniz buna
- +1 yıl
Biraz daha derinliklerine indiğin zaman daha da iyi anlayacaksın koçla vakit geçirmek bağımlılık yaratıyo kuzum 😊
Bence ortada gerçek duygular hisler olduktan sonra mesafenin hiç önemi yok o gelir sen gidersin eğer ozamana kadar aranızdaki duygular daha netleşirse göreceksin ki seni yalnız bırakmamal yalnız hissettirmemek için herşeyi yapar yapıyolarda biz eşimle üni okumadık ama 15 ay askerlik dönemimiz oldu her imkanında ailesinden önce beni aradı her geldiğinde ailesinden önce beni görmeye geldi koç erkeği inanılmaz fedakar oluyo bu konularda sevdiği kadın için bence hiç engel yaratmayacak aranızda o mesafeler ☺
Soran+1 yılçok sağolun ya içime su serptiniz çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim canım benim kafana ne takılırsa hep yardımcı olmaya çalışırım ☺
Soran+1 yılaslında bugun çocugun dibinden geçtik ve çocuk selam dahi vermedi bana aslında bu şimdilik normal ama durumu bilen arkadaşım neden selam vermedi diye sorgulayınca ben kendimi kötü hissettim ama uzaktan böyle bir arkadaşıyla bize bakarak konuşuyordu o çocuk ne düşünmem gerek sizce
- +1 yıl
Adım gibi eminim ki diğer arkadaşınla gittiğin yeri sohbet sırasında duyduğu için bozuldu böyle durumlarda istemeye istemeye geri öekiyolar kendilerini ama sende şuna emin ol ki fazla sürmez yine slmlaşmalarınız sohbetleriniz başlar ve bence bir yerde yanımızda taşıdığımız arkadaş takımına pek kulak asmamak gerekiyo zamanında bende çok dinledim niye sana şöyle yaptı niye bakmadı niye gülmedi niye gelmedi onlar hep didikler sen hiç bir zaman kötü düşünme ve ona karşı pozitifliğini olumlu tavırlarını güler yüzünü sakın çekme
Soran+1 yılya çocukla aslında önceden hiç konuşmuşluğumuz ve selamlaşmamız yok ama ileride olucağını düşünüyorum geri çektiğini ben de düşünüyorum ve şunu da düşünüyorum ki çocuğun arkdaşına açılmıştım ya hani sonra üzerinden iki ay geçti ve sonra birden çocuğa karşı tavırlarım değişti falan bence çocuk biraz da emin olmak istiyor benden ve gözlemliyordur beni gerçi o kadar umursamıyormuş gibi davranıyor ki sizce ben onun beni umursamadığını düşünürken bile o beni gözlemliyor mudur?
Soran+1 yılbir de şey sorucam çocuk bana yakınlaşmaya başladı diye o zamanında açıldığım yakın arkadaşıyla arasını bozması gerekir mi?
- +1 yıl
Tabiki gözlemliyo eğer onu gerçekten istiyosan çok dikkat etmelisin davranışlarına ve emin ol çok geçmeden hele ki seninle aranızda bişeyler başlar başlamaz kesecek o arkadaşıyla arasındaki bağları
Soran+1 yılçocuğu dün gördüm yüksek sesle naber falan dedim baya şaşırdı ilk bir bir şey diyemedi sonra güldü sonra ben de güldüm arkamı dönüp giderken öyle bir atarlı geldin ki falan dedi ben de ben arada böyle oluyorum takma ya dedim ama çok güzeldi bu ilk selamlaşmamız ve sonraki bir tenefüste de arkadaşımın dediğine göre çocuk beni görünce hafif bir gülümsemis hani etki bıraktım yani çocukta bana öneri verir misin artık ne yapmalıyım çok heyecanlı htufhfhfg
- +1 yıl
Bak kuzum artık gözlerin sürekli onun üzerinde olsun hani baktığımızı falan çaktırmamaya çalışırız ya bu koç erkekleri net insanlar olduklarından hiç sevmezler öyle şeyleri baya baya onunla göz göze gel onu gözlediğini gözünün üzerinde olduğunu tatlı tatlı belli et ve artık senden ilgi bekleyecek mesela bir gün yine karşılaştığınızda vaktinizde olursa ikinize bir çay al git otur yanına hiç çekinmeden sohbet başlat çünkü hem ilgiyi aşırı seviyolar hemde açılmaktan sokulmaktan çekiniyolar bizde de ilk sohbeti ben başlattım eşimle hiç çekinme çok hoşuna gidecek emin ol 😊
Soran+1 yılzaten o ilk selamlaşmamız bile hoşuna gitti bence :) ve bir de şunu sormak istiyorum ki çocuğun arkadaşları beni kötü karşılamazlar demi önceki olaylardan ötürü :/ bir de zaten ben ona ister istemez net oluyorum tavırlarımda falan :) bir de şunu fark ettim ki çocuk kimseye bana güldüğü gibi gülmüyor :)
Soran+1 yılbir de şey twitterdan böyle aşk ile ilgili tweetleri retweet yapmam güzel mi bakıyodur çünkü tweetlerime
- +1 yıl
Kötü karşılasalar bile onları siler sevdiği hoşlandığı kadını yine bırakmaz tavır almaz koç erkeği ki böyle bir olayın en canlı örneğiyim çıktığımız zamanlar saçma sapan nedenlerden beni ona karşı dolduran kötüleyen arkadaşlarına hiç kulak asmadan tek tek sildiğini gördüm kuzum hala da görüşmez yüzü gülüyo ta gözlerinin içi de gülüyo sıcacık dimi sana bakarken 😊
Tabi güzel özelliklede sizin durumunuza en uygun en yakın tweetleri retweet yapmalısın 😉
Soran+1 yılEvet gozlerinin ici guluyor bana bakarken bir de sey diye dusunuyorum ben onun cok yakinindayken onunla komusurken boyle utangaclasiyor gozlerini falan kaciriyor o sert mizacli bir erkek olmasina ragmen benim yanimda boyle utangac birine donusuyorsa muhakkak bana karsi bir seyler vardir ama ozluyorum biliyor musunuz sinav yaklasti ya hani ona calismak icin okula gelmiyor baxen ve ben onu cok ozluyorum bir hafta daha boyle surecek calismasi lazim ve benim sabirli biri olmam lazim sizce ona sinav oncesi basarilar mesaji atayim mi
Soran+1 yılHa bir de cocuk wp durumuna sacma bir sey yazmis bir erkek arkadasinin ismini sizce bunu yapmasinin nedeni ilgi cekip benim ona mesaj atmami saglamak mi
- +1 yıl
Kesinlikle sana karşı bişeyler hissediyo ama bu sınav esnasında sabırlı ol kuzum motivasyonunu sağlayacak güzel bir mesaj atmalısın bence moral olur ve çok hoşuna gider emin ol hemde ilgilendiğini anlar dediğim gibi ilgi delisi oluyolar çünkü fırsat oldukca ilgini esirgeme 😉
Soran+1 yılOnun ilgisini cok ozluyorum su aralar :( sizce yakinbirkac arkadasina benden bahsetmesi iyi mi ve ona atacqgim mesaj uzun mu olsun neler yazayim ve daha once hic mesajlasmamiz yok
Soran+1 yılNeden cevaplamadınız hala sorumu :(
Soran+1 yılyardımınıza ihtiyacım var :(
- +1 yıl
Kuzum bebeğimin ilk yaş doğum günü vardı hazırlık temizlik misafirler derken hiç giremedim şu aralar 😊
Birilerine özelliklede yakın arkadaşlarına senden bahsetmesi sana önem verdiği içine sığamayıp senden yakınlarına bahsetmek istemesi çok güzel bir durum ve iyiye işaret eşimde benden ilk çocukluk arkadaşına bahsetmiş ve tanıştırmıştı sonradan arkadaşı anlattıki 24 saat benden bahsetmiş çocuğa eminim seninkide öyle 😉
Mesaj konusuna gelince eğer ilk mesajın olacaksa fazla uzun yazma derim halini hatrını sormakla başla sohbet ilerledikce uzun uzadıya yazabilirsin rahat rahat çünkü bu koç erkekleri öyle uzun uzun yazışmaktan bunalıyolar yüz yüze konuşmayı daha çok seviyolar biz çıkarkende sevmezdi eşim yazışmayı şimdide öyle 😊
Soran+1 yılçok kötü bir sorun var dün çocuğa okulla ilgili bir şey sorup muhabbet açmak için mesaj attım fakat geçiştirdi beni ve okulda da beni sallamıyor umurunda değilmişim gibi davranıyor neden böyle davranıyor bilmiyorum bir arkadaşımın dedğine göre geçen beni görünce göz kırpmış fakat ben görmemişim fark etmemişim ha bir de tam o sırada içki satan bir yerde bulunduğum erkek arkadaşım vardı ya ona selam verip gülümsemiştim sizce asıl neden bu mu bana çok saçma geldi de :( bu arada doğum gününüzü kutlarım :D
Soran+1 yılo çocuğa karşı davranışlarım nasıl olmalı böyle bir durumda (koçerkeğine)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoç çekici ve gzel kızlardan hoşlanır korkak olmayan tanıdğm biri var ondan yola çıkarak yazdm
02 Yorumla
Soran+1 yılhoşlandığı kızlar hep çekici ve güzel mi olurr
Cevap sahibi+1 yılÖyleydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgili ve samimi olacaksın. Ortamlarda ön plana çıkmaya çalışmayacaksın ağırbaşlı olacaksın, ona özel olduğunu hissettirmelisin başta, güleç olacaksın içini ısıtacaksın, asla kıskandırmaya çalışma inatlaşmada kaybeden sen olursun, aceleci davranma sabırlı ol süreci zamana yay, ona özel küçük sürprizlerde yaparsan oldukça hoşuna gidecektir. Sormak istediğin varsa sorabilirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılya şey onun ilk adımı atması zaman mı alır bir kızdan hoşlanıyorsa eğer
Cevap sahibi+1 yılBu ona karşı yaktığınız ışığa bağlı. Eğerki sizinde ondan hoşlandığınızı tam manasıyla anlarsa oda duygularını size açmakta çok fazla beklemez
Soran+1 yılbir de zamanında ben onun yakın arkadaşına açılmıştım... ne yapar bu durumda unutmaya m çalışır beni yoksa...
Cevap sahibi+1 yılBu ciddi bir sorun aslında. Çünkü koç burcu kişiler ne kadar severse sevsin bianda kendini dizginleyip silip atabilir herşeyi. Ama kesin diye birşey söz konusu değil elbette bence öğrenin onun duygularını
Soran+1 yılNasıl ogrenebilirim ki pek muhabbetim de yok bu arada hala bizim sinifa falan geliyor boyle belki benim içindir ama tavirlari o kadar karmasik ki..
Cevap sahibi+1 yılBiyerden muhabbet kurup iletişim halinde olmalısınız yoksa dışardan çok fazla belli etmezler. Ondan sonra gözlem yaparak hoşlanıp hoşlanmadığını net bir şekilde anlarsınız. Birebir iletişimde pek saklamayı beceremezler duygularını. Koç burcuyum buna göre değerlendiriyorum
Soran+1 yılYa çok cekiniyorum biliyor musunuz çünkü çocuğunaarkadasina acildigimi öğrenince çoksert ccikmisti bana ha bir de koç burcu erkekleri genelde güzel ve çekici kızlardan mı hoşlanır?
Cevap sahibi+1 yılDış görünüşe elbette önem verirler ama onu derinden etkilemek istiyorsanız hal ve hareketleriniz çok daha önemli ilerleyen zamanlarda
Soran+1 yılPeki böyle biriyle nasıl muhabbet kurabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılArtık o imkanın nasıl olacağını sizin bilmemiz gerekir. Nasıl bir ortama sahipsiniz ya da günlük ne gibi fırsatlar geçiyo elinize bilmiyorum sonuçta
Soran+1 yılPeki neredeyse hiç muhabbetimiz olmamasına karşın onun telefonunda ekli olmam iyi bir şey mi
Cevap sahibi+1 yılElbette güzel bişey bu işleri biraz daha kolaylaştırır
Soran+1 yılKoç erkekleri sevmedikleri değer vermedikleri kızları eklemezler değil mi telefonlarına
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle düşünmeniz doğru olmaz. O zaman rehberindeki büyün kızlara ilgi duyuyo demektir. Böyle bişey söz konusu değil
liderlik özelliğine sahiptir, yönlendirilmekten ve işine karışılmasından hoşlanmaz ve ilişkide ne çok üstüne düşücen nede gevşek bırakıcan kolay gelsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
senin naptığının önemi yok onun istemesi lazım... yoksa ağzınla kuş tut nafile...
00 Yorumla
+1 yılBenden bahsediyosun ya:))
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki bana bilgi verebilir misiniz :)
- +1 yıl
Yoo yaşa öğrenx:))
Soran+1 yılyaaa lütfen :(
- +1 yıl
Yaşamadan öğrenemezsin ;))
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar çok zampara olurlar sana söylim
02 Yorumla
Soran+1 yıloha öyle mi gerçekten birni sevemezler mi?
Cevap sahibi+1 yılBen daha sevdiğini aldatmayan koç görmedim hepsinin günahını almayayım da öyleler yani geneli
+1 yılhanım hanımcık ilgi gösteren sevimli minyon :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Koç burcu erkekleri hakkında bilgi? ne tür kızlardan hoşlanırlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler