Koç burcu erkeğini bilen var mı?
Romantik
Biraz geri duran peşinden koşturan
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oldukça çekici ve etkileyici bir özelliğe sahip olan koç burcu erkeği, fazlasıyla otoriterdir ve kendi isteklerinin gerçekleşmesi adına kararlı davranırlar. Aynı zamanda koç burcu erkeği cüretkardır ve elde etmek istediği kadını çok kolay bir şekilde etkileyebilir. Ancak bir koç burcu erkeği ile ilişki yürütmek pek kolay sayılmaz.
KOÇ BURCU ERKEĞİNİN ANLAŞTIĞI BURÇLAR
- Boğa burcu
- İkizler burcu
- Kova burcu
- Aslan burcu
- Terazi burcu
Koç burcu erkeğinin anlaşabildiği burçlardan biri tanesi boğa burcudur. Bu burçların anlaşmasını özgüven sahibi olmak ve sorumluluk sahibi olmak gibi ortak özellikler kolaylaştırmaktadır. Boğa kadını ile koç erkeği arasında duygusal anlamında bir beraberlik yaşanacaksa iki burcun da son derece kıskanç olmasından dolayı problem yaşadıkları ilk konu kıskançlık olacaktır.
Koç erkeğinin anlaşabildiği bir diğer burç ise ikizler burcudur. İkizler ve koç beraberliği oldukça değerli hissettiren, heyecan verici ve uyumlu bir ilişki olacaktır.
Maceracı ve hareketli karakteriyle kova burcu da Koç ile benzer karakteristik özellikler gösterir ve iki burcun birbirleriyle uyumlu bir ilişki yaşamasını kolaylaştırır. Ancak gözü kara bu ikili için bir tarafın daha temkinli davranması önemli bir nokta olacaktır.
Birbirlerini tamamlamaları nedeniyle koç burcunun duygusal manada mutlu olabileceği diğer bir burç da aslan burcudur. Uyumlu karakterleriyle aslan ve koç hayattan zevk almayı bilirler.
Terazi burcu koç erkeğinin en iyi anlaştığı burçtur. Hatta romantik birliktelik anlamında koç ve terazi ikilisi mükemmel bir uyum yakalayabilir. Çünkü koç erkeği, terazi kadınının güzel hareketleri ve zarif havasından gözlerini alamazken terazi kadını da koç erkeğinin güçlü karakter özelliklerinden ve verdiği güvenden fazlasıyla etkilenir. Koç ve terazi uyumu son derece hoş bir ilişki meydana getirecektir.
KOÇ BURCU ERKEĞİNİN ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR
- Koç burcu
- Yengeç burcu
- Başak burcu
- Yay burcu
Koç burcu erkeğinin anlaşmakta zorlandığı burçlardan bir tanesi yine kendisi gibi olan koç burçlarıdır. İki tarafın da yönetmeyi seven ve inatçı karakterlerde olması sebebiyle birbirlerine uyum sağlamaları zor olacaktır.
Yengeç ve koç burçları arasındaki ilişki ise ilginç olabileceği kadar yıpratıcı olma potansiyeli de taşımaktadır. Alışkanlıklarına bağımlı olan, kırılgan ve alıngan yengeç burcunun ateşli ve hareketli koç burcuyla duygusal tatmin açısından mutlu olması mümkün olabileceği gibi uyum sağlaması biraz zor olacaktır.
Bende koç burcuyum. Nişanlım da koç :D sevimli nazil erkek gibi davranmayan küfür argo kelime kullanmadan naif hareket eden kızlar sanırım. Yani benimki nefret eder 😂😂
Romantik mi peki ve romantik olmanı bekler mi
Ben de çok aksi biriyim ama onun yükseleni balık sakin birine benziyor
Oralar değişir sevdiğine kıyamaz. Şöyle diyeyim sana.. Nişanlım gayrimeşru aleminden. Yaşadığım şehirde herkes abi der. Ama bana miyavlar :D seni seviyorsa net hissedersin bunu. Seni olduğu gibi sevmesine izin ver değişme veya sırf o seviyor diye değişmeye çalışma. Bu arada çok da saf olma her dediğine tamam olur peki vs yapma dişlerini çıkar bazen kaçar maazallah 😂😂
Biz şu anda flörtüz. Peşimden koştu biraz. Şu an o daha romantik davranıyor ama ben de ilgi gösteriyorum tabi. Naif biriyimdir öyle argo konuşmam. Bakımıma dikkat ederim dış görünüşüme dikkat ederim. Ben her şeye he demiyorum şu an. Ama ben eski ilişkilerimde mesela ben birini sevince çok fazla ilgimi gösteririm şu anki gibi olmaz. Çok fazla da ilgi romantiklik beklerim. Sinirli de bir insanım maalesef yani hakkımı savunurum öyle bana hükmedemez. Sence biz anlaşır mıyız ne diyorsun?
Bence anlaşırsınız. Bak şöyle düşün ikimizde koçuz ikimizinde yükseleni aslan. Aynı gün doğduk 😂 en aksi burç olmamıza rağmen çok iyi anlaşırız seneye düğün var öyle düşün hahaha. Heleki bi koç burcuna ipleri tamamen verme benim oldu artık diyip rahatlar. Romantiklik devam eder bence. Seninde biraz agresif olman gayet iyi. Ortalarsınız işte iyi anlaşırsınız. Sevgini göstermen konusunda bi sıkıntı yok bence. Sonradan bir birinize alışıp yakınlık duyacaksınız doğal bu
Bir ömür mutlu olursunuz inşallah ☺️ Bakalım biz ne olucaz 😂 olursa olur olmazsa da hayırlısı budur derimm
Cevap
9Cevap
Koç erkeği olarak cevaplayım
Enerjik çocuksu cıvıl cıvıl deli dolu falan
Kanka sen bu soruyu buraya yazdıysan naneyi yemişssin o ilişki olmicak kanka ✌️ Güven bana. Bir taraf bu kadar çok düşünceli olursa hiç bi zaman olmaz ilişki. Platonil olur senin için acı aşk felan olur anca
Sen biz kızları çok hafife alıyorsun knk biz buraya sorarız ama ona böyle bu kadar düşünceli olduğumuzu bu kadar kafaya taktığımızı yansıtmayız
Bu taktikleri hiç çözemiyorum
Benim eski sevgilim koçtu futbol izlememe çok karşıydı Zaten izlemiyorum kızlar futbol izlemez derdi küfür falan asla etme ve ben soğuk ve ciddi duruyorum bu halimi çok seviyordu ve bence gizli duygusallar
Ya şaka mısınız aşka burçları karıştırmayın sonu iyi olmuyor. karakterinizi doğuduğunuz tarih değil son okuduğunuz kitabın tarihi belirler. spesifik birinden bahsediyorsan o spesifik birinin zevklerini öğren.
Cok tuhaftır küfürlü kızlardan hoşlanmaz kendisi küfürlü.
Sarışın ince belli uzun boylu beyaz ten ya da esmer çillop gigi manitalara
Gozumun begendigi her kizdan hoşlanirim.
Romantik kesinlikle olamaz
Ama o romantik
Komik kızlardan hoşlanır romantik olmayı deneme
Ama o romantik
Senın burcun ne
Yengeç
Söyle
😂 canın sağ olsun
Bende yengecim ve eski sevgilim koçtu tesadüfe bak
Fizik iy olan
Romantik kızdan hoşlanmayacağımız kesin
Anket öyle demiyor 😂
Şıklara bak. d hiçbiri
Nasıl kızlardan hoşlanır peki
Herkesle yüz göz olmayan duruşu ağırlığı olan kızlar ama ben ona yaklaştığımda beni beğendiğini hissettirecek ama öyle hayvan gibi değil ufaktan hissettirmeli
Ve naif olacak küfürbaz ve abaza kızlar acaip itici
Anladım peki koç burcu romantik midir şu an bana romantik davranıyor yükseleni balık ondan mıdır bilmiyorum sinirli tarafını görmedim
Ben şu an nasılım bilmiyorum çünkü uzun süre oldu birine aşık olmayali ama ilk hoşlandığım kıza 4. Sınıfta falan şiir yazıyordum
😂😂 inşallah romantiktir yoksa anlaşamayız biz şu an benden daha romantik ama kesedebilir çünkü koçlar romantik değil diye duydum
Ben de biraz kütük gibiyim. d romantiklik cok gerekli değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?