Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Gerçekten Red Pilcilerden, sapık olmaz. Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
Yani Red pil sayesinde, kafaya takmamayı öğrendim. Kadınlara karşı da sevgim, baya azaldı. Eskiden her kadını, melek gibi görüp iyi davranıyordum. Bu yüzden de sömürmeye bakıyorlardı. Ama artık kadın düşmanı olmasam da kadınlara karşı şoğuğum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mesela yorumlarda bazı saçmalayan erkekler var yok alfa mı neymiş gerçek alfa Atatürk oluyor canım boşuna kendini alfa sanma yüz tane organım olsa birini sana vermem
02 Yorumla
Soran+1 yılbu sadece erkeklerde olan bir şey değil ama garip insanlar fazlasıyla var biri alfayım der biri yorumdaki her kıza yavşar, garip yani takmamak gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılserseri ve parası olanlardan ya da kötü olanlardan hoşlanırlar
00 Yorumla
+1 yıl
Anneci olmayan
Annesinin sözünü hep dinlemeyen
Zekayı iyi kullanan
Mantığı ile hareket eden
Parayı iyi değerlendiren
Boş şeylere yatırım yapmayan/harcamayan
Bir kızla konuşurken diğerlerini yedeğe koymayan
Vicdan değil Merhamet duygusu olan
Özgüvenli
Nerde nasıl davranacağını bilen biri olan
Anlayışlı ve Sakin
Keko olmayan ve Kibar olan
Saygılı olan/ Adaletli
Okumasa bile kültür sahibi yüksek olan
Şehirlere göre yargılamayan
Eşi/sevgilisi/kız arkadaşını dinleyen
Romantik olan
Hayvanları seven
Karşıdaki insana olduğu gibi nazik davranan
İyi dinleyici olan
Birinden hoşlanır. (Genel)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes bir şey demiş saygı duyarım her fikre ama kim ne derse desin kardeşim kadınlar aklı kıt erkeklerden hoşlandığı gerçeği asla ve asla değişmez ve değişmeyecektirde ezelden beridir böyle kızlar yaşam biçimi boyunca hep olumsuz insanı olumsuz yaşamı sever bir kaç istisna hariç
20 YorumlaDeğerli hemcinslerim kızların şeyini bu kadar fazla kaldırmayın onların çok kriteri var neden biz nefes alsın yeter diyoruz aqa etmeyin eylemeyin sonra kendilerini bulunmaz zamneden kezbanlae oluyor. bi kız demiş yakışıklı kaslı yeşil gözlü bilgili cart curt kendine baksan düt sürülecek akıl yoktur kızda
10 Yorumla
+1 yılYoutube videosu izleyerek saçma sapan davranmayan nazik olan
Bazıları red flag oluyor onlardan kaçıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Birinci videoyu sadece ergen erkekler anlar🥱😅
+1 yılKıza çok sert davranmayan kısıtlamayan ama gerektiğinde uyaracan sonra iki yüzlülük yapmayan zeki yakışıklı sadakatli komik olan sıkıldım senden diye bırakmayan baskı uygulamayan cömert ve dürüst erkeklerden hoşlanırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kendisine böyle bakan erkeklerden hoşlanırlar😄
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılZeki , Bir duruşu olan , tutkulu , güvenilir ve vicdanlı erkeklerden
44 Yorumla- +1 yıl
@fesfs son bir tane kalmıştı oda Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsa bize düşmez 😂😂
- +1 yıl
@fesfs valla öyle 👍👍😂
+1 yılİlk gördüğünde.. beş on dakika içinde içini kıpırdatmayan adamla uğraşmaz hiçbir kadın..
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir iç kıpırdatma?
+1 yılZeki, ağırbaşlı, dürüst, özgüvenli, nerde nasıl davranacağını bilen
11 Yorumla
Soran+1 yılHımmn
+1 yılÇekici güçlü ama bir o kadar da kibar ve anlayışlı.
20 Yorumla
+1 yılyakışıklı, renkli gözlü, kaslı, havalı giyinen, gür saçlı, aşırı ilgili, korumacı, hayvansever, zeki, yetenekli
00 Yorumla
+1 yılBakımlı
Güzel giyinen
Düzgün yüz hatları
Kaslı fizik
Konuşmasını bilen
Yobaz olmayan
İlgili
Sadık
Saygılı
Okumuş00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyefendi, sürekli cinsellik konuşmayan, kibar ve biraz yakışıklı olsa fena olmaz. Çocukları, hayvanları sevmeleri de önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım bulursunuz ofdog sdpgs
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Saygılı, olgun kafa yapısı, anlayışlı , yakışıklı eğlenceli, işi /mesleği
00 Yorumla
+1 yılYaşı tipi boyu posu medeni durumu fark etmez. Parası olsun yeter der kızlar
00 Yorumla
+1 yılParalı yakışıklı karakterli ama ilk para diğerli olmasa da yalnız kalmaz paralı erkek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkeklerin hoşlanmadığı türden erkeklerden hoşlanırlar 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bundan hoşlanıyom
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kavuşursunuz amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgun akıllı çok zeki aynı zamanda kendini güldüren
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sundaddy kimmiş o 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Sundaddy Haklısın öyle
+1 yılBana sorcaksan boyu uzun olması şart işinde gücünde efendi kumral ve sarışın olsun. esmer olmasın öyle. Sosyal medyada çok takipçisi gözü olmasın öyle
19 Yorumla- +1 yıl
Ketçap mayonez de var
- +1 yıl
Hayal kurmak da yasaklansın aq ölek
- +1 yıl
Estağfurullah, ben sadece ikram ettim 😅
- +1 yıl
burada boy kasıtım 170 ve üstü fllglglf
- +1 yıl
1.70 altı erkek zor zaten
- +1 yıl
Valla var baya lfşdd karadenizli erkeklerde çok
- +1 yıl
Ben saçtan kaybediyorum senin kritere göre
Soran+1 yılesmerler ilgi alanınız dışında kalıyor galiba.
Soran+1 yılinşallah bulursunmsfajlif
fd
+1 yılAçıkça yazayım güzel kardeşim. Özür diliyorum ama köpek gibi cinsel ilişki olarak seveceksin. İyi dikeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlış düşünüyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılZüppe zengin zampara Allah gibi tapılası görünür tüm kızlara...
00 YorumlaCentilmen , komik erkeklerden hoslanir. Diger kızlarda böyle mi bilmiyorum ama küfür eden ya da kaba olanlar çok itici
00 YorumlaErkeksi olun yeter. Bıktık prenses erkeklerden ya
620 Yorumla- +1 yıl
Bi espiri yapalim dedik icine ettin. dur bakalim sakin ol daha seni dost edinmedimki kendi kendine gelin olma. dost edinmemi istiyorsan mağrandan çik dünya yüzü gör. ki medeniyet görmüs olursun. dost dediğin köle misali olmaya bile layiklik göremiyorum sende git sütünü iç yat uyu 😡😡
- +1 yıl
Ya abi bi sal kızı bee herkes biliyor sana yazmadığınıı
- +1 yıl
Erkeksi derken göğüs kılı falan sever misiniz hanımefendi
+1 yılBu kişiden kişiye değişir tabi ama olmazsa olmazı ilgi veren erkek 1 0 öndedir
11 Yorumla- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Düşünceli erkeklerden
23 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu kadar mı?
Soran+1 yılşimdi oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi, sportif, alkolü ve sigarasi olmayan
25 Yorumla- +1 yıl
Spor yok, sigara var...
Soran+1 yılFizik bir kadın için en önemli detaylardan biri midir?
- +1 yıl
Spor yapmayi sevmeli bana göre ki bebi de kisitlandirmasin
- +1 yıl
Spor yapmayı sevmek ayrı, ben vakit bulamadığım için gidemiyorum
Soran+1 yıldüşüncelerinizi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
Saygılı terbiyeli ağır başlı nerde ne konuşacağını bilen seven ve koruyan erkeklerden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsmerleri begendigimi sanırdım ama sanırım sarışınlardan hoşlanıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
Soran+1 yılerkek de esmer kadında sarışın daha iyidir bana göre
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekle nefret cdvcfvf
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden erkeğe nefret nedenn
Türk ve arap olmayan erkekler
20 Yorumla
+1 yılAğzı laf yapan özgüvenli komik
02 Yorumla
Soran+1 yılyani y@vşak diyebiliriz ona dimi
- +1 yıl
Iy kardeşim uzak dursun
Saygılı dürüst komik yakışıklı sjjs
01 Yorumla
Soran+1 yılilla komik olmak zorunda galiba
Sadık ve kibar
03 Yorumla
Soran+1 yılsadık ve kibar insanları bulmak zor ve sonradan hanzolaşmalar olabiliyor
Soran+1 yıl@Konrad027 haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılParası olana bakıyorlar, ondan sap kaldım sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılbence fazla yorum yapman ve alakasız davranmandan dolayı sap klamış olabilirsin
- +1 yıl
Bu düşünce yapısıyla tabi sap kalırsın karakterinin olmadığı belli oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKendine güvenen, emin erkeklerden.
10 Yorumla yaş farkı kesinlikle çok olmayacak
00 YorumlaDoblocu dayılardan 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmamak lazım kızdan kıza göre değişir
00 Yorumla
+1 yılKanatlı ve eklembacaklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m +1 yılSadık insancıl özelliği olan
00 Yorumla Benim gibi delikanlılardan
01 Yorumla- +1 yıl
Haha
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi olursa askımdan ölürüm nokta
057 Yorumla
Soran+1 yılkendine birebir benzer biriyle olamaz insan. yapamaz yaşayamaz katlanılöaz hale gelir ne kötü olacak nede çok alttan alacak. zıt ama bir o kadar da uyumlu olması gerekir karşı tarafın
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi derken huydan bahsetmedim karakter ozelliklerinden bahsettim yalnız
Soran+1 yıliyi o zaman hanımefendş umarım aradığınız insanı en kısa süürede bulursunuz
Cevap sahibi+1 yılZor
Soran+1 yılkapama gönlünü ama kaptırma yalancıya da
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılciddiyim
Soran+1 yıleğer rahatsız olmazsan bir soru sorayım senin için yaş önemli midir? 10-20 yaş aralığından bahsetmiyorum tabiki de
Cevap sahibi+1 yılYas onemli evet kendımden buyuk bırısını istemem
Soran+1 yılküçük olursa
Cevap sahibi+1 yılAkıl yasta degil bastadır 😂 onu sorun etmem ama büyük istemem yanımda dayı gibi duruyolsr
Soran+1 yılevet haklısın. benim kendi düşüşncem bir erkeğin kendinden birkaç yaş büyük biri ile ilişki sahibi olmasından yana
Cevap sahibi+1 yılO b@k gibi bir ilişki olur. En ideali yaşıtındır
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlıs okumusum birkac yasta fazla bence iki taraf icinde max 2 olur ki o bile cok of be yasıt en iyisi 🥺 ben yasıtımla anlasıyorum, 19 yasında kankalarım bile var mxkxd
Soran+1 yılşu ana kadar yaşıtlarımla birkaç ilişkim oldu fakat ne hikmetse b@ktan ilişkiler yaşadım en iyisi olgun kafada olan 1-2 yaş büyük bir eş
Cevap sahibi+1 yılHani kızlar erken olgunlasıyor diye bir sey cıkarmıslar ya koyun gibi tekrarlıyorlar oyle bir sey yok! Akıl yaşta değil baştadır ben 19 yaşındayken bir kız kankam vardı yaşı 25 ti ama mâlın tekiydi ben ondan daha akıllıydım, sınıfımızda bi abi var 30 yasında falan 15 yasındaki ergenlerden beter o yuzden şu mâlca terimlerden neeffret ediyorum bir de 18 yasındayken sevgilim 18 yasındaydı gayet aklı basındaydı yerıne gore cocuktu cookta egleniyorduk yani gezer dolasırdık,
Soran+1 yılbiraz şans ve karşı tarafın karakterşne bağlı ama bir yerden sonra ilişki insana saçma geliyor ve dediğin gibi 30 yaşında ergenlere 15 yaşında aklı başında olan insanları uzaktan gözlemleme fırsatım oldu en iyisi oturup beklemek evren sans istediğini ve sana yakıştırdığını verecektir. yorumların ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim...
Cevap sahibi+1 yılYani cokta takmamak gerekk
Soran+1 yılbende 21 yaşındayım ama etrafım minimum 23 24 yaşından büyük arkadaşlarımla dolu yaşça küçük veya olgunlaşmamış insanalara tahammül edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen akıllısın zaten belli
Soran+1 yılevet hayat bu kendi yaşantımıza bakmamız ve kendimizi bir kalıba sokup içinde beklemememiz gerek
Soran+1 yılteşekkür ederim yazdığınız birkaç cümle ile aklı başında bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermekten geri kalmadınız :)
Cevap sahibi+1 yılAsagıdaki olaya koptum hayatımda boyle eziklik gormedim onun yerıne ben utanıyorum şu an ndjddk sorma sakın diyemem
Soran+1 yılaşağılarda birden fazla konuşma mevcut hangisinden bahsettiniz acaba?
Cevap sahibi+1 yılEssek ceketlide zıplamasın diye yoruma kapattım hshshs ezikckertenkele ya
Cevap sahibi+1 yılSöyleyemem 😂😂😂😂
Soran+1 yılbazı insanlar gerçkten psikolojik destek almak zorunda diye düşünüyorum sonra aklıma insanın kendinş kendi düzeltmesi gerektiği geliyor aklıma ve susmak durumunda kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsan kendini bu kadar dusurmemeli cidden cndkdmdd
Cevap sahibi+1 yılO kisi zaten sorunlu ama ben baskası icin konustum nxjdjd
Soran+1 yılen iyisi ben sana bir şarkı önereyim hem eskiler aklına gelir. (Gözlerinin Yeşilini Özledim) arada insanlara şarkı önermeyi seviyorum kendim dinleyip dinletmeyi severim
Cevap sahibi+1 yılYesil gozlu degilim kanka olmadıcndmd
Soran+1 yılya şaka gibi karşısında küçük çocuk var sanıyor ve tek yaptığı şey karşı cinslere atlayıp yorum yapmak ben bu kişilerin 2015 den önce tarihe karşıştıklarını duymuştum fakat her geçen gün sayıları artmakda
Soran+1 yılha sen kürk mantolu madonnadan bahsediyorsun slkajgjds
Cevap sahibi+1 yılYok o kim
Soran+1 yılhayır sadece şu an dinlediğim şarkı bu olduğu için önermek şstedim üzgünüm sşlzdgildkfşs
Soran+1 yılmaalesef bazen insanlar hayatı kadın ve erkek ilişkisinden ibaret görüyorlar
Soran+1 yılbir kitap kendisi ceketbey ya ondan dedim sömfşasdjgs
Cevap sahibi+1 yılHahshsjdjdjdjdkd ona demedim baska sey daha komik ve ezikce geldi igrenc
Soran+1 yılha birden fazla yorum yapmış olabilirler (olabilir)
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 bxjxjx
Soran+1 yılumarım yorumlarına yanıt verip vaktinden çalmıyorumdur
Cevap sahibi+1 yılKanka cok kibarsın ne vakti be nxkx
Soran+1 yılsıkılıp uyumayamdığım için sohbetınden ödğn vermeden yorumlarını cevaplamaya devam ediyorum
Soran+1 yılklavyeden sadece böyle konuşuyor gibi gözükmek istemem ama sanaldan uzak yaşantımda nsaılsam burada da öyle olmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılOkulun yok mu
Soran+1 yıluykusuz da derslere girebilrim fakat sabah okulum yok
Cevap sahibi+1 yılHe anladım
Soran+1 yılpeki ya senin okulun yok mu_?
Cevap sahibi+1 yılYarın yok
Soran+1 yılhangisini anladın tam olarak sağolsun platform da her şey karman çorman
Cevap sahibi+1 yılDolu gorus olunca karısıyor
Soran+1 yıliyi o halde erkenden uyumaya gerek yok diyeceğim de saat 4 ü geçmiş
Soran+1 yılevet tam olarak öyle
Soran+1 yılşarkı kulaklarımdan çıkmaadan sana da önereyim (Derinden-Barış Diri) ömdglöjşlsgk
Cevap sahibi+1 yılAman bir sey olmaz
Soran+1 yılEvetttt. Bu arada adım meko tanıştığıma memnun oldum iyi günler dilerim…
Cevap sahibi+1 yılİyi gunler kanka
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürüne bakacaksak insan olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç tür erkeklerden hoşlanır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCuku olanlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin hiçbirinden
00 Yorumla
+1 yılGüven veren ilgili ve özel hissettiren
119 Yorumla- +1 yıl
Önemli ve kaliteli kriterler, gönlüne göre birini bulursun inşallah
Soran+1 yılgüven ve ilgi karşılıkıdır
her iki cins için önemli konular arasındadır
- +1 yıl
@TheCeketli inşallah
Soran+1 yıl@TheCeketli her karşı cinsin yorumundasın maşallah birader
- +1 yıl
Tabii ki öyle
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederim
Soran+1 yıl@TheCeketli yavaş birader
- +1 yıl
Sadece görüşleri okuyup yorumladım. KS yorumlara ve görüşlere açık bir platform.
Soran+1 yıl@TheCeketli alla alla öyle mi diyorsun fazla saçm ave alakasız yorumların var ve ne tesadüf ki yorumların sadece karşı cinslerine yapılmış tebrik ederim sizi iyi günler
- +1 yıl
2 tane erkek görüş atmış gerisi zaten kadın, ne bekliyordun erkeklerle mi sohbet edeyim yorumlarda.
- +1 yıl
Saçma veya alakasız değil, sadece sen rahatsız olduğun için farklı bir yöne çekiyorsun kötü düşüncelerin ile
Soran+1 yıl@TheCeketli birader saçmalamayı bırak ve yeni yorumlar yapmaya git hadi kötü düşünceye sahip olan ben değilim sensin
- +1 yıl
Amacım bir kıza yürümek olsaydı hesabını takip eder mesaj kutusundan yürürdüm herhalde. Gizli kullanıcı olarak soru soruyorsun ve yazan kızlara yazmanın peşindesin bana burada *baza muamelesi yapıyorsun...
- +1 yıl
Her yoruma da salça olmayı ihmal etmiyorsun tebrik ederim
Soran+1 yıl@TheCeketli eğer kızlara yürümek olsa amacım yaptığım yorumlardan anlaışılır ya da gizli kullanıcı olmadan profil fotoğrafı koyar dikkat çekmeye çalışırım değil mibiraderim hadi sen az daha birşeyleri kavrayıp manipüleetmeye çalış
- +1 yıl
Gece gece senin boş konuşmalarınla uğraşamayacağım, iyi geceler.
- +1 yıl
@TheCeketli abiler sakın olun
- +1 yıl
😂😂 durduk yere her yorumuma dönüş yapıyor ne yapıyım
Soran+1 yıl@TheCeketli alla alla cevap yazma sende zorla yazdıran mı var fakakt bu böyle bitmez diye düşünüyorum en iyisi ben erdemli bir davranış sergileyip yaptığın yorumları görmezden geleyım birader
+1 yılSapık olmayan
20 Yorumla
+1 yılKibar ve beyefendi olmalı nazikkkk
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parası olandan
040 Yorumla
Soran+1 yıldemek öyle
Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Benimgibi
01 Yorumla
Soran+1 yılALLAh ALLAH
İlgi sevgi güven öncelik
10 Yorumla
+1 yılKadını gerçekten seven türden hoşlanır
11 Yorumla- +1 yıl
Yok bu yalan parası olsun ya da pisikopat olsun der (istisnalar kaideyi bozmaz)
Adam olanlardan
10 Yorumla
+1 yılRomantik ve dürüst
10 Yorumla
+1 yılMezara girmiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKöytür
00 Yorumla Gerçekten sevecek biri...
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler