Misal Siz Kızlar Erkeklerin Neylerine Önem Verirsiniz Görünüşleri Giyimleri nasıl Olmasını istersiniz Vb..
Cevabın nedir?
Ben etmem. Bazı insanlar beni olduğum gibi sevsin diye yanlış davranışları olsa da düzeltmiyor biz kızlar da belli bir yere kadar dayanırız ki erkekler kızların trip atmasından hoşlanmaz ya da sürekli üstüne düşmesinden biz de bunlara dikkat ediyoruz erkeklerin de özen göstermesi gereken şeyler var ki bu ı kıza olan sevginin de kanıtı olsun herkese davrandığın gibi olursan ne farkı kalır?
12 Yorumla- +1 yıl
Ama biz erkekler de bir kızın üstüne çok düştük mü buda yanlış anlaşılabilir bu seferde kız şöyle düşünelim bilir : üffff buda sülük gibi yapıştı ve.
Bu yüzden bir kızın ne fazla üstüne gidicek nede kayıtsız kalıcan. Ama ne yazık ki bunu başarmak da ölü yü mezar dan çıkarmaktan daha zor.
Bu yüzden siz kızların tavrı değişmedikçe kendinize uyumlu erkeği bulmanız zor.
Olay sadece erkeklerde bitmiyor kısacası. - +1 yıl
Katiliorum size 👏👏
En İyi Cevaplar
kızlar neyi seviyosa o halemi bürünceksin kendin ol seven öyle sevsin seni
123 Yorumla- +1 yıl
Bu Sözünü Taktir Ederim İşte
- +1 yıl
Beni olduğum gibi kimse sevmiyor dış görünüşe ve ciddiyete bakıyorlar bende olmayan özelliklere ☺
- +1 yıl
@İsimbellidegil sahsen ben cok ciddi bir insanim espirilere fazla gulmem o yuzden fazla ciddi olma kendin ol ciddiyete bakmiyolar bence...
+1 yılÖnemli olan karakteri iyi ve efendi olamsi ve evine para getiren biri olmasi onemlidir.
ve insanlarin rengile degil yuregile ölcmek gerekir esmer kumral sarisin ne fark eder kizlar, adam olmasi onemli degilmi her erkek esitir bazi kizlar sirf ö renkli guzlu oldugu icin daha ustun daha yakisikli göruyorlar biz de erkek degil miyiz10 Yorumla
italyan erkekleri gibi esmer tenli uzun boylu zayıf kaslı olmasına gerek çoluk çocuk bile steroidle 10-15 dk egzersizle kas yapıyo kas a bakıyo muhabbetini bırakın ben esmer tenimi ve uzun boylu oluşumu sarışın kadınlara veya yabancı turistlere göstercem
02 Yorumla- +1 yıl
10 dakkaya kas yapsana sana en kral steroidden alıcam o steroidlerle bile en az 1 yıl kullanmasi lazım o kaslar 10 dakkaya çıkmaz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
24Cevap
Abartılı özellikleri olmasın aşırı şişman ya da aşırı kıllı olmasın çok yakışıklı olmasına gerek yok yüzüne bakılır olsun benim için tip olarak yeterlidir ama karakteri önemli hatta çok önemli bir kere ilk şartım güven asla olmazsa olmazımdır tamamen emin olmadan bna dürüstlüğüne güvenmeden aşkımdan ölsem de çaktırmam ilk yalanda bir ilişki biten bir potansiyelim var ne olursa olsun yalanı affedemem her hatasını affedebilirim ama yalan hata değildir ayrıca bni bir erkeğe aşık edicek en önemli şeylerden biri de içindeki şefkatidir bir hayvana olur bebeğe olur bna olur ama o içinden gelen bir gülümsemesi gözlerinde gördüğüm tertemiz şefkati bni bir erkeğe aşık edebilir
20 Yorumla
+1 yılMaço erkek ✔ Mesela bir kere kavga etmesini çok iyi bilmeli, sözü her yerde geçen, çevresi ve tanıdıkları tarafından saygı duyulan ağırbaşlı gevşek olmayan, güvenilir, dürüst, konuşmasını bilen bir erkek idealdir. Tabi kızıda dibine kadar koruyacak ve hakaret etmeyecek. Hakaret kızları gerçekten kıran bişey. Durumu da iyi olmalı açıkçası parası bir erkeği bir üst seviyeye taşır bunu çoğu kişi inkar etse de bu böyledir. Giyinişi de temiz olmalı ve mümkünse koyu renk giyinse iyi olur beyaz hariç. Var boyle erkekler kahretsin ki var...
21 Yorumla- +1 yıl
Salak yemin ediyorum canım bu kız :D
pazardan mal alıyorsun sanki
+1 yılOnce karakter ve mantikli olmasina bakarim iyi birisi olmali 5amam gorunuse bakmam diyenin samimiyetine inammam ben cunku herkes biraz görüntüye bakar mesela ben esmer erkek sdverim kasları olsa iyi olur sonuçta dinç ve sağlıklı olması önemli herşeyden önce sagligi yerinde olmalı
15 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler umarim sisde burdaki herkeste bulur
- +1 yıl
Ben sağlikli ve cesurum ama😀😀😀
Birlikte gulebilecegimiz, cocukluk yapabilecegimiz biri. Bir de maco olsun kavga etsin benimle. Ben ona bagirdigimda karsimda duvar gibi durmasin, tartisirken aniden seni seviyorum demesin birde. Akisi bozuyor abi. Bu huylar olsunda gerisi pek onemli degil.
11 Yorumla
+1 yıl12 Yorumla
+1 yılkızların aradıgı erkek benim galiba :D ;) :)) ;)

02 YorumlaNasilki erkekler kizlarin 906090olmasini istyor vede kizlarda birtbit gibi birini ister de ama gel gelelimki gercek hayat oyle degil o yuzden gorunus onemli degil zaten goz goze geldiysen eliktirik carptiysa olay bitmisdir
00 YorumlaZeki ve kültürlü olmalı, şefkatli ve güven vermeli, yerine göre sert olabilmeli ve gerçekten samimi dürüst olabilmeli... Biraz da boyu posu yerinde olsa iyi olur yani tipi önemli değil ama boyu mümkünse benden uzun olsun :)
016 Yorumla- +1 yıl
vayy memeleketlim :):) çok güzel söyledin bugüne kadar karşına çıktımı peki? :)
- +1 yıl
bende yanlızım bır yılı aşkın ama benim pek vaktim olmuyo tanışma işlerinde kafamıza göre bulamadık bir arayış içerisindeyiz :)
- +1 yıl
biz herşeyde böyleyiz kaybedince değerini anlarız. bulduğumuzda değer bilmeyiz. aşık olmak güzel ve anlamlı evet ama kafa yapısı duşunce aynı olmayınca zamanla o aşkta yıpranıyor. herşey birlikteyken anlamlı ve yaşamaya değer
- +1 yıl
ben öyle olduğumu düşünmüyorum.. Yaşadığım hiçbir ilişkiiyi yıpratacak adımlar doğrultusunda yaşamadım... Gerçekten inandım sadık kaldım sevdim... Zaten bu yüzden önce mantığım kabul ediyor bir insnaı sonra aşık olabiliyorum... Arayışı bıraktım şahsen dünyanın bir yerinde benim düşüncelerimi göğüsleyebilecek bana ait bir erkek varsa onu mutlaka kendime çekeceğimi düşünüyorum
- +1 yıl
belkide o benimdir :)
- +1 yıl
hadi hayırlısı bakalım :) memnun oldum :)
- +1 yıl
harbiden ya bende hiç izlemem pek çekici gelmiyor bana o programlar. ama seninle tanışmak isterim :)
- +1 yıl
özelden gönderemiyorum seviye felan diyor
- +1 yıl
farkındayım bunun merak etme :) faceden rıdvan ubay diye arama yapabilirmisin
kıvanç tatlıtuğ ve murat boz familyası karşı koyulamazdır,
esmer kültürü ve enerjisi tavan yapmış vb. erkeler ilgimizi çekebilir.
çekingen ve utangaç erkekler bence sadece çok sevimli ve komikdir.01 YorumlaValla insan insandan farklıdır şu ana kadar her türlü erkekten hoşlanmışımdır görünüşle ilgili degil yani.. bazı kızlar ilgiyi sever peşinden koşkoşturanmak ister bazılarıysa tam tersi koşmak ister ağzına edilsin ister.. şahsen ben benimle fikirleri çatışan insanları ilginc bulurum hele ortak yyönlerinimizi görmüşsem olmuştur genelde ağzıma edilir
11 Yorumla- +1 yıl
Iyisin ya. senle tanişma firsatim olsaydi tanişmak isterdim doğrusu
Öncelikle iyi biri olmalı sahip çıkmalı güven vermeli kıskanmalı abartmadan, fazla karışmamalı karışacaksa nedenini açıklamalı bunlar olursa zaten iş bitmiştir.Dış görüntüsüne gelirsek renkli gözlü değilde gözleri parlar ya o olsun isterim sakalları olsun saışın kumral olabilir ama ten rengi asla kara kuru olmasın :)
10 Yorumla
+1 yılGiyimine özen göster bakımlı ol dişin tırnağın saçın düzgün temiz olsun güzel kok iyi bir dinlleyici ol sıkıcı ve boş muhabbet yapma esprili ol ama soytarı gibi değil tatlı tatlı espriler yap kimmmse sasrayın soytarısını sevmez spor yap ve fit ol daha ne istesin ki bir kız bu arada esprili olmak ve fit olmak haricinde hepsine sahibim xd
00 Yorumlated mosby tarzi kiyafetler :) sarisin olsun yada havuc gibi. gözleri yesil olsun yada mavi.cilleri olsun :) benim hoslandigim erkekler genelde böyle:)
03 Yorumla- +1 yıl
palyonçomu sipraiş ediyorsun :D
- +1 yıl
Bune Be :( Gece Rüyamda Görsem Kalbim Durur kesin
+1 yılsarışın/kumral sakallı geniş omuzlu 178 boylarında :D
karakter olarak yeri geldiğinde ağır başlı yeri geldiğinde kopuk biri olsun işte :D
tip öncelikli ama.06 Yorumla- +1 yıl
buyuk buyuk ihtimal :D
- +1 yıl
Ben sarışınım. boyum da o kadar. ama kumral sakallı nasil oluyor anlamadim yav😱😱
- +1 yıl
tam benim özelliklerim bunlar. 😎
Olgun, zeki, kültürlü, dürüst, koruyup sahip çıkan, saygılı, KİBAR, empati kurmayı deneyen biri. Boyum uzun olmadığından çok uzun olmasın, cılız olmasın. Yüzüne bakılmayacak gibi değilse gerisi anlaşmaya kalır.
00 Yorumla7392419312342312 kadar değişik kadın var. Bu yüzden kimin ne tarz bi giyim istediğini bilemezsin. Bence kendin ol ve nasıl hoşuna gidiyorsa öyle giyin. Bu şekilde kafa dengi birisini de bulmuş olursun.
00 Yorumla
+1 yılprofil fotoğrafına boxerlı erkek stüdyo çekim fotosu koymayan her erkeğe sanırım ılık bakabilirler
00 Yorumla
+1 yılBunun kiz icinde bizler icinde genellemesi olmaz bence sen kimine yakisikli kimone cok itici gelebilirsin mesela.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılöyle ama bakalım cevaplara
Flört & Tanışma konusunda 425 cevap paylaştı. Sempatik sevimli karizmatik espirili, guven veren, durust ve adam gibi adam olandan, kesinlikle srfsz olmamali
01 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılolgun, zeki, bakımlı, güzel giyinen, efendi, sempatik, anlayışlı, sevgisini göstren, saygılı
20 Yorumla
+1 yılKarizması ve tavırladır.
tepkisi etkisidir.
Karakteri ve mimikleridir.11 Yorumlasarışın ya da kumral göz rengi farketmez zayıf kaslı olmalı
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkaslı değilim:)
Gizli Soran+1 yılzayıfım:) kilolu sayılmam:)
Gizli Soran+1 yılspor yapmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Zayıf olduğunda kaslı olmuyor ama söyleyeyim😉
+1 yıl07 Yorumla- +1 yıl
Kirli sakal kızlar genelinde nedense kirli sakallı erkekleri seçiyor farkları ney acaba
- +1 yıl
Daha olgun gösteriyor.
- +1 yıl
doğru kızlar olgun erkeklerden hoşlanır genelde
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Genelde Erkeklerde olgun Bayanlardan Hoşlanırlar
- +1 yıl
Tecrübe açısından sanırım :)
- +1 yıl
Evet Tecrübem var olgun bayanlara
+1 yılçok söyledik bana uyan erkek en iyi erkektir.benim beğendiğim beni beğenen en iyi erkektir
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhelal sana.
- +1 yıl
gerisi dünya yakışıklısı olsun çokta tın :D
Arkadaşım burdaki verilen cevaplara hiç inanma tip istiyorlar tip tip Kıvanç Tatlıtuğ veya Çağatay ulusoy gibiysen paranda varsa tamam sen adamsın onların gözünde..
15 Yorumla- +1 yıl
bu doğru Herşeyden önce paran varmı senle yatağada girer herşeyi yapar
- +1 yıl
Bende parabol ama kız göremiyom. tip de var. herşeyim var. eee verdiğiniz cevap ne oluyo o zaman
- +1 yıl
@Meraklı9402 Kusura bakmada kardeş sende herşey vardaakıl yok
- +1 yıl
@Meraklı9402 paran varsa biraz belli et girişken ol tamam o iş sende
+1 yılboyu uzun olsun vücudu kaslı olmasın ne olur yapmayın ya tiksinç oluyor saçları dağınık olsun spor giyinsin efendi olsun olur olmaz yerde küfür etmesin edward cullen olsun canımı yesin :))
12 Yorumla- +1 yıl
hepsi bana uyuyor :D ama Edward cullen değilim :D
- +1 yıl
her erkeğin içinde bir edward cullen var bence hadi onu çıkart içinden :))
parlak saç uzun boy parlak yüz cool bir kişilik yeterli sanırım
00 YorumlaKüfürsüz çok tatlı şakacı eğlenceli konuşkan çekik gözlü tercihen (Kore-Japon) :D
00 Yorumlaerkek olarak sadece kendimden hoşlanıyorum kumral kahverengi gözlü :D
00 YorumlaGenellikle herkesin beğendiği erkek tipi hoşuma gider sarışın esmer, gözleri hiiç farketmez
00 Yorumla
+1 yılgirişken
karizmatik
erkek güçlü olmalı her şekilde mutlaka!00 Yorumla
+1 yılkendisine bakacak dikkatli olacak ve beni düşünecek her daim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kendime Baktığımdan çok Düşünürüm Yanımdaki Kişiyi
Onu bunu bilmem de nerde bir serefsiz var beni cekiyo kendine
21 Yorumla- +1 yıl
dünyadaki en büyük şerefsiz olabilirim :)
zayıf, kaslı, boylu, esmer, çalışkan, ve gözleri renkli
01 Yorumla- +1 yıl
Aradığı kişi bnim gözlerimin biri siyah diğeri ise mavi
Van kedisi misalii
+1 yılgözü farketmez yeterki bakmayı bilsin. ama esmer olmasın :D
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsarışın mı olsun
- +1 yıl
yoo sarıda olmasın kumral
Gizli Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin
- +1 yıl
amin hepimizin
Gizli Soran+1 yılamiin yasemin
esprili, girişken, bana güven veren. tip olarakta kumral severim :)
00 Yorumla
+1 yılBen iyi birisi olsun davranislariyla tavriyla tipe cok onem vermem bide inancli olsun kotu aliskanliklari olmasin
019 Yorumla- +1 yıl
kötü alişkanlıkları olur arada ya :)
- +1 yıl
Oldu baska? -_-
- +1 yıl
sigara mesela :)
- +1 yıl
Hı sigara olur ama baska olmasin kanimca igrenc bir canavara donusuyor cunku
- +1 yıl
herşeyin yeri ve zamanı olmalı herşey herzaman olursa olmaz. herşeyden biraz olmalı ama herşeyden tam olmamalı bence
- +1 yıl
Ya asdasdf guluyorum sayende amac ne acaba
- +1 yıl
gülmeyi unutmuşşun heralde gülmeye yer arıyorsundur :):)
- +1 yıl
Andom gulus bikere bazilari kiskancligindan aniriyor diyor ama kndileri bilmiyor onlarda essek gibi aniriyor gulerkn her erkek icin gecerli degil
- +1 yıl
aynen gülmeyide bilmek gerek biraz. hayvanlara kaçmadan:) hepte hanım hanım hanımcık gülünmez ama yeri gelir halıda yuvarlanasın gelir :)
- +1 yıl
Kucukkn cok yapardim bir ara deli diye doktora yatircaklarmis
- +1 yıl
sonra vazmı geçmişler :)
- +1 yıl
Ewtt en aptal anilarimdan birisi
- +1 yıl
sen faceden eklesene beni komedisin sen :)
- +1 yıl
Face kullanmiyorum
- +1 yıl
burayımı kullanıyosun sadece
- +1 yıl
Larkee nediyorsun duzgun anlat evt sadece burasiii
- +1 yıl
Mr. Larke: Turkce konussana yaaa ingilizceyi katledicen bak :D
+1 yılbakımlı olsun kılık kıyafetı duzgun olsun.agır gıyınen erkekten daha cok hoslanırım.
02 Yorumla- +1 yıl
ağır giyinen derken
- +1 yıl
Harbi den ağır erkek derken
+1 yılçekingen erkekler bana sevimli geliyolar hep nedense gizemli oluyolar ondan sanırım ama kendinden emin ve kendine güvenen erkeğin yeri de apayrı çok çekici..
00 Yorumlaboyu uzun oLsun hıc degılse benden uzun , bakımlı :) güler yüzlü seker bısey olsn :D Mehmet günsür olsun benımmmm olsun :)
012 Yorumla- +1 yıl
177 boyu :D benden kısa herkesin yüzü gülerde tatlımı acımı o oanki insanın durumuna bağlı bir zaman acı birde bakarsın tadından yenmez biri olurum :D
- +1 yıl
Sana Getirsem Ne Vereceksin Bana :D Karşılığında
- +1 yıl
bir biskrem :D Olmaz
- +1 yıl
Yok Olmaz Düşün Bakalım
- +1 yıl
cadi kızlar niye bu kadar tatli oluyor
- +1 yıl
Senin Gibi Cadilar
+1 yılsaygılı bilgiye bilime merakı olacak kendi değerini karşındakinin değerini bilecek fikir paylaşımı danışımı olacak yeri geldimi haklı olduğu yerde gururunu koruyacak fiziki olarak aşırı gözellik değil zaten insan davranışlarıyla güzel ve değerlidir..
00 YorumlaKokusu giyimi yürüyüşü kendine çeksin hafif boylu olsun esprili ama adam gibi adam
10 Yorumlabeni güldürebilen sempatiik doğal davranan e birazda kendine dikkat eden:)
00 Yorumla
+1 yılusluplu her konuda varligini belli eden konuskan destek olan iyi gun degilde en cok kotu gunde yanimda olan..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi saygılı kufursuz merhametli agr başlı ama yeri geldgndede sert olmalı bu erkek tipi iyi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlandığım kişiyi anlatayım kısaca
Saçlar öne doğru uzayan ve karışık
Hafif şişman :)
Ama yüzü tatlı ve sempatik
Çekici ve hareketli
Şaka yapmayı seven
Aslan burcu :)013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslan burcu bana çekici geliyor yani biraz kendini beğenmiş ve fazla gururlu oluyorlar ama sevdiriyorlar kendilerini :))
Cevap sahibi+1 yılŞişmanlıkla alakası yok, ben onu şişman olduğu halde seviyorum :)) şişman dediysem abartılacak kadar değil biraz etine dolgun ama yakışıklı :))
Cevap sahibi+1 yılE o zaman iyi günler :D
Cevap sahibi+1 yılKüçük hanım olmadı ama, neyse..
- +1 yıl
Sen hangi burcsun?
Kesinlikle küfürbaz olmamalı özellikle benim yanımda. ve şakacı olsun. O zaman çirkin bile olsa hoşlanırız :D
23 Yorumla- +1 yıl
bu düşünceni takdir ettim, küfürü bende sevmem özellikle annelere yapılan küfürü aynı zamanda arada sırada şaka yapmayı severim tabi dozunu kaçırmadan.
- +1 yıl
ben bakıyorum bir türlü çözemedim adam turşu gibi yanındaki kız yağmur damlası gibi bu nasıl oluyo
Efendi olsun boyu uzun olsun nerde nasıl davranması gerektiğini bilsin tip giyim çok sonra gelir.
04 Yorumla- +1 yıl
Benden Efendisi Varmıdır Ki
- +1 yıl
Tanırsan Anlarsın Bilmem Demezsin :)
+1 yılabi ben erkeyim ama biliyorum kizlar en cok tipe bakarlar birisi yazmiyor kalbi guzel olsun sempatik olsun adam olsun demiyor saclarina bakarim orasina burasina ne l*n bu
00 Yorumlakendin olmalısın ilk önce eğer bi kız senin yapmacık davrndığını anlarsa senden hoşlanmaz.görünüş pek önemli değil giyim tarzıda yerine göre olmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
Şu Zamana bakacak Olursak Kızlarda Yapmacık oluyor herkes şu dünyanın oyuncuları rolden role bürünüyorlar
+1 yılUzun boy kas esmer zengin renkli göz kibar centilmen kültürlü romantik.
10 Yorumlagüzel giyinen, bakımlı, kaslı, kirli sakallı, sempatik, saygılı vb. :))
10 Yorumla
+1 yılÇok konuşmasın, çokda sus pus olmasın duruma göre konuşsun yada sussun ;)
00 Yorumla
+1 yılRenkli göz pek önmli değil, sarışın olmasın, esmer olabilir ama çok değil ve tabiki saçları çok önemli çok kısa olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmalesef hiç benzemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl:-)
+1 yılben bakıyorum bir türlü çözemedim adam turşu gibi yanındaki kız yağmur damlası gibi
00 YorumlaTürk kızına sorarsan 195 boyunda, sarışın, mavi göz, kültürlü, sevecen, komik, kaslı, :D
01 Yorumlacok konusan , sevecen & komik
Güzel kokan , kasli , ve bakimli boyu uzun:)03 Yorumla- +1 yıl
çok konuşan erkekte ıyı olmaz bence. bakımlı olması gerekır :)
- +1 yıl
oyle kosede sus gıbı oturmuycak canım okadarda değil konuşur elbet :)
bu değişir senin ne tip kızdan hoslandığına bağlı
023 Yorumla- +1 yıl
Nasıl Yani Kaç tane Kız Tipi Varkide Öyle Dedin Şimdi
- +1 yıl
Örneklicek Olursak Misal Türbanlı Olmasında En Sevmediğim tür
- +1 yıl
Yobazlıktan Değilde Bilmem Bana Göre İticiler
- +1 yıl
laik insan olsun zamana ayak uydursun benim gezmeyi seven deniz bar vb... şeyleri severim o bana ayak uyduramaz ondan :D birde kafaları çok geri oluyor onların Dediğim gibi laik bir kişi olursa herşeyiyle tam bir aradığım insan olur
- +1 yıl
tabi herkes için birşey diyemem sınırları zorlaya bilirmisin peki içki içsende olur içmesende kişilik meselesi her kız içecek diye bir kaide yok
- +1 yıl
Senle Bir Sınır Denemesi yapmak isterdim Şahsen
- +1 yıl
Son Sınırım mezardır Sevdigim İnsanla Mezara kadar Giderim
- +1 yıl
Beraber Bir Sınırlarımızı Zorlayalım Ne Dersin
- +1 yıl
Hiç Birşey
- +1 yıl
Sen Belirliceksin Beraber Sınırları Zorlucaz
- +1 yıl
ilk Sen Belirle
- +1 yıl
@CarizmKerem Zekası ile sana toz yutturacak türbanlı çok. İçin rahat olsun. Hani geri kafalılar ya. xD
+1 yılanlayışlı, temiz ve insan olsun
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltam ben:)
- +1 yıl
:D arıyorum demedim ki olsun dedm
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi