İlk aşk ve son aşk karşılaştırması ?
İlk aşk mı unutulmaz yoksa son aşk mı? İlk aşk mı daha değerlidir yoksa son aşk mı?
İlk aşk mı unutulmaz yoksa son aşk mı? İlk aşk mı daha değerlidir yoksa son aşk mı?
ilk aşk çok farklı olur insanlar için herşeyiyle bağlanır insan tecrübesiz olur bilmez sevgi nedir bana deseler mi ilk aşk mı yaşamak daha güzeldi sonuncu mu yoksa ilk derdim ama zamanla unutulur o ayrı son aşk ta unutulur ama zamanla içindeysen unutmana imkan yoktur zaten yaşıyosundur şünki değilsende zamanla unutursun =))
ilk aşk ... diğimiz son aşk ...dir.
Kıstasında hangisi daha iyiyse o şekilde sonuca varabilirsin.
Noktalamalar hem mecazi hem değildir.
Muallakta bırakıyorum.
En çok hangisini sevdiysen gözünde sadece o en değerlidir
Cevap
21Cevap
Valla onun ayrımını yapamıyorum çünkü şu an (arada başkaları olsa da) ilk aşkımla birlikteyim :) yani benim için hem ilk unutulmaz hem son :)
ilkler acemilik heyecan ve tutkuludur , sonlar mantıklı,tecrübeli ve uzun solukludur :) bence ilk aşk heyecan hayatın vazgeçilmezlerindendir
İlk aşk daha değerlidir lakin bazen öyle biri çıkar ki karşına ilk aşkını bile unutursun son aşkı bilemezsin ki
İkisininde ayrı bir yeri olur biri ilk defa o duyguyu yaşatan kişidir diğeride seçtiğin son kişidir ikiside değerlidir ..
İkisi de değerlidir..
Aşktır neticede...
Farklı zevkler.. Farklı tatlar.
Kıyaslamak iyi değil.
biiyorum ya oyle siniflandirmalari sevmiyorum gercek ask unutulmaz onu biliyoum
son aşkımı bir bulayım karşılaştırmasını yapıcam :D
Son aşkı hiç unutmazsın ki zaten 2 dakika önce mesaj atmıştır -.-
birini seviorm 4 yıldır pesındeyım son ask dıe bısey yoktur . bızde ilk ask o olmassa hicc
İKİSİ DE BENCE :) aradakileri salla :D
Son son eminim son kararım:D
son tabikide ilkler tras :D
Unutmak değilde hatırlamamak mümkün bence.
İlk ilkdir son sondur..
Süleyman demirel..
ilk aşk çarpıntımdır , son aşk ise kadınımdır...
iz bırakanlarrr malum ;) ilk son fark yapmazzz !
İlk özeldir.
Son değerli.
Ikisinden de bir hayir gormedik.
kim yanımda kalbimde kalmışsa o değerlidir.
son aşk derken hangi sondan bahsediyoruz
K.bakmayin gec kaldim .d son ask daha iyi.
Eksikligim hissediliyo tabi hemen .p soruda tat tuz yok :D biraz canlandurayim ortami :)
Olcayy yok ama ya gelir birazdan heralde :) nerede bu meraklandim simdi :D
Naptin kacirdin kizi :)
Belki bama bozulmustur giresi yoktur :)
Olcayy gelemicekmis disardaymis.biz bize konusuruz artik :) sen bana kedi buluyodun en son :D
Neyse artik bunlarin yavrulama zamani ne zaman .d Mart ta daha is ustundeler .d yaza dogru bir yavru aliyim ben degil mi :)
Bes ev arkadasiyiz hepimiz beraber bakariz .d yemekte biz ne yiyosak onu veririz hep makarna cirba yer .d
Ne kaccak on numara ortam var eve disi kedi getirsin hic sorun yapmayiz .d
Buyuteyim sofiyi ayarlariz ona 1 2 yastan bisey olmaz :D
Kacirirz onu bizde :) sevenlerin arasina girme .d
En guzrl en tatli en yakisikli kediyi besliycem ben ama :) sofi zaten kendu kacip gelir de bizim oglan pas verir mi .s belki de cok capkin olur sofiyi aldatir :D
Ne hayali .p leonardo nun patisini sallasa ellisi :D sadece Mart degil tum aylarda dagitir ortaligi :D
Tamam neyse bu kedi muhabbeti beni de sikti zaten :) yarin dersin var mi senin ?
Tamam ben de yatiyim bari.son olarak ismini sirabilir miyim?
Ahmet bende.ne okuyon peki
ben de memnun oldum aslı. ben de senin gibi sağlıkçı sayılırım.
eczacılık benimki.
4 teyim ben .sen kaçtasın ?
tam sana göre bölüm olmuş :) hemşireler güzel olur.hangi ünidesin?
sabah ki ders iptal olmuş.hem öğlen arasındayız şu an :) 2 de lab var işte
geçmiş olsun :/ nen var ?
dün hava soğuktu mevsim değişikliği oluyo dikkat et kalın giy bence :)
ben de dün üstüm açık yatmışım ama çok şükür hasta değilim her tarafım tutulmuş ama
teşekkürler sağol.soğuk gecelerde sofiye sarıl uyuysun seni :)
ben de leonardoya sarılırı yatarım yastık niyetine kullanırım tüylü tüylü miss gibi olurdu :D
gelecekteki kedim :D
çok hayalperestim değil mi :D
ama alıcam bu öğrenci halimle bakıcam büyütcem leo yu :D
inşallah ölmezse veya kaçmazsa görürüz :D
ya ben hep alıyım diyorum arkadaşlar hevesimi kırıyo.yok apartmanda beslenir mi ? yok kokar ortalığı dağıtır çizer her yeri diyolar :/ öyle mi harbiden ?
bizim de son kat balkon var zaten.bi yerle konuştum kediyi eğitip tırmalama tuvalet eğitimi verip gönderiyoruz diyo.tırmalama tahtası varmış bu sayede mobilyaları koltukları çizmiyormuş.hem iran kedisi tembel sessiz paso uyusun sorun değil :D
tüylü olması hoşuma gidiyo arada oyunda oynasın ama.hiç oynamaz mı paso yatıyosa iyi değil :D
eheheh çok tatlı bu kediler ya :D ilgi sevgi olur ya.alır bağrıma basarım onu :D
şu arkadaşlık isteğini açsan bir kere hep ekleyim diyip unutuyorum böyle olduğunu :S :D
herkese açma bence :) sen ekle daha iyi.bir sür abazası var biliyosun.
ama her soru cevabından sonra 20 30 istek göreceksin hazır ol buna :D
sırf abazalık amacıyla siteye giren biliyorum 0 soru sıfır cevap ama adam herkesi ekliyo :D
kızlardan da var ama :) kız eklemiş kamış var mı diyo afedersin .anlamadım bende.bi baktım sonra sanal sex teklif ediyo.site bozuluyo yawaş yawaş :D
Ben sonuncusunu unutamadım
mevcut olan yaşanıyor olan
İlkler daha değerli ve unutulmazdır..
İlk aşk ergen işi, son genellikle iyidir.
İlki sonu yok nazarımda .
ilk ve son inshaallah <3
aşk değerlidir ilki sonu farketmez
2 defa aşık oldum sonuncusunu unutamadım
Son ask yavrucum :))
Ben geldim beybi naber :)
Nerdesin kiz kac sattir hesap ver :D
Bende telden giriyorum .d ustelik mac izlerken yaziyorum sana .d
Aa hanim kiz da gitti :/ ben kendi kendime mi konusayim.
Son aşk gerçektir.
tek aşk vardır sayın liseli kardeşim
ruhun liseli sayın Hanım-kız
bu çok ağır oldu :D
İlk aşk tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar