Aşk başlı başına bir yıkım bırakıyor ardından. Peki ya unutulmaz olan nedir ya da kimdir?Bence anılar unutulmaz.Kişiler yaşattıkları acı dolayısıyla silinir ve giderler.
Güzel anılar biriktirip, güzel insanlar sevmeniz dileğiyle..
"İlk aşk" ta ilk defa kalbinin attığını, o heycanı, o mutluluğu ilk defa yürekten hissedersin. Bu yüzden ilkler unutulmaz. Yürekte bir sızısı kalır. İlk defa aşk acısı çekiyorsundur. Ne yapacağını nasıl unutacağını bilemez halde yerine kimseyi koyamayacağını düşünürken artık alışmışsındır bile. İlk defa herşeyini tattığın için unutulmuyor ve akılda kalıyor.
İlk aşkı unutamasaydık, son aşk olmazdı ki. Son aşkım olduysa asıl unutamadığım, unutamadığım o olmuştur. İlkler özeldir, güzeldir ama sonun daha da özeldir. Çünkü artık hayatında o vardır, yanında o. Belki ilkleri yaşayamamışsındır ama sana hayatındaki son aşkı da o öğretmiştir.
Öyle bir aşk ki son aşkım geçmişi gömdü sildi attı. O benim hem ilkim hem sonum. Asla unutulmayacak🖤 desteği dostluğu sadakati Aşkı merhameti Siniri ve o sinirin hemen geçmesi 😊 her şeyiyle her zaman bir o olacak
Bence son aşk unutmaz, ilk aşk unutulmaz olsaydı son aşkın olması mümkün olmazdı. Son aşkın kollarında huzur, sevgi ilgi aranmazdi. Kimin yanında huzur varsa onunsundur ve tek unutmayan da odur...
İlk aşkımı hatırlamıyorum. Ciddi birkaç ilişkim hattında sadece. Onlarda da birkaç anı. O kadar. Herkes tutturmuş ilk aşk diye. Önemli olan ilk kime aşık olduğun değil, hayat partnerine nasıl aşık olduğundur. Bir yastığa baş koyacağın kişi o.
İlk yaş herşeyi değiştiren ve asla unutulmayacak olandır. Korona gibi dünya savaşları gibi birşeydir. Acıdır ama unutulmaz çünkü güzel sonucları elbet vardır aşk acıda olsa güzel gerçekleri var bu yüzden aşkı seviyorum.
Bilmiyorum ama ilk olan son olsun isterim daha nasip olmadı. Eğer karşıt cins açısından soru ise... Gerçi insanoğlu ne yapar bilinmez. Bir gün bakmışsın terki diyar olmuşsun. Sonuç al sana aşk. 😃 Ne oldu? Ebemin örekesini gördüm, bitti. 😂😂😂
Hangisi cok etki biraktiysa o unutulmaz. Hangisinde cok agladiysan, hangisinde cok gulduysen, hangisinde iliklerine kadar hissettiysen onu unutamazsin. 🌸
Hiç aşık olmadığım için bilmiyorum. Ama birine aşık olsam onu unutmazdım herhalde. Yani onu hayal etmek, istemek gibi değil. Onunla yaşadıklarımı unutmazdım
İlk aşk gerçekten 4 yıl geçti unutamadım başka erkek yabancı gibi geliyor ben kimseyi sevemiyorum ve ondan başka kimseyi gözüm görmez Ama başkasını seviyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En yoğun hangisi olduysa odur bana kalırsa, çünkü duygularda baskın olan diğerini baya ezer.