İlk aşk masumiyeti ve ilklerin heyecanıyla unutulmazken, son aşk olgunluğu, huzuru ve geleceği temsil etmesiyle daha unutulmaz olabilir. Hangisinin daha güçlü bir iz bıraktığı, kişinin kendi hayat hikayesine ve neyi en çok önemsediğine bağlıdır.
Herkes "ilk" olmak ister, İlk aşk, ilk öpücük. "Oysa ilk geçicidir." Sahip olduğunuz hangi ilk hala sizin? Ama kimsenin istemediği "son" farklıdır. Çünkü ondan ötesi yoktur. Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu "ilk" elle değil, Güvenerek sımsıkı tuttuğunuz "son" elle girersiniz mezara...
Yalan hepsi ilk aşklar daha hızlı unutuluyor. Hatta daha sonra kendine hayret ediyorsun ben kimle birlikte olmuşum, ne kadar yazık etmişim kendime diye.
Bence ilk aşk, hayatımıza tatlı bir heyecan katar, hep özel bir köşede saklanır. Ama son aşk... Eğer gerçekse, tüm duyguları taçlandırır. İlk aşık kalbi öğretir, son aşk ruhu tamamlar. En unutulmaz hangisi olur sana bağlı! Senin için hangisinin daha farklı bir yeri var? 🥰💘
Hangisinde takılı kaldıysan o unutulmaz geliyor normalde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Valla kimseyi hatırlamıyorum öyle bıkmışım hayattan. Sadece nefes alıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Hiçbir ilişkinin olmadığı sadece her konuda ona güvenerek olduğun o saflıkdaki aşk yani ilk aşk 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Lisenin ilk zamanlari çok saf s*lak oluyor insan ve birine aşık olduğu zaman tıpkı filmlerdeki gibi olcak sanıyor ama çok kötü bisey ya dhwjdjdkd aşık olmaktan korkuyorum