Kendime çok kızgınım ve ne yapacağımı bilmiyorum

9 ay önce biriyle tanışmışdim , baya konuşdük 2 ay felan ve çıkmadık çünkü sorunları vardı ve onlar hal olmadan biz beraber olamazdık ilk başda ne oldunu bilmiodum bilmekde istemiyordum cubku beraber okadar mutluyduk ki, bu hayatım boyunca yanımda olsun diyiceğim biriydi, tabi sonradan bana sorununu anlatı birbirnize iyce kapılıyorduk ve bunu sarhoşken anlatı hergün içiyorsu ve anlam çıkartamıyordum, mahkemeleri vardı, biz tanışmadan bir kaç ay önce kavgaya girmiş ve karşısındaki kişiyi kötü yaralamışdi komalık, adam yaşadı bu arada , son ay mahkeme ayu farkında olmadan daha çok kapıldık vermemem gereken sözler verdim tutamadım sözler çıkmadık ama birbirmiİ seviyorduk. Şimdi hapisde ben ona yazıcama görceme söz vermisdim ama sözlerimi tutmadım , o gitinde boşluka düşdüm, yolamak için mektup yazdım ama yoluyamadım , beni aradı açamadım, ablası ve arkadaşları bana ulaşdi numaramı deyiştirdim ve görmeye gitmedim. Kendi bana yazdı ben ona birşey demeden ve yine nasıl oldumu sordu unursamadımı zan ediyor ama aslında uzak durmamın sebebi o çıkdında ben üniversiteyi bitirmiş olçam çıkdında çok deyişik biri olcak ve ben hayatımda neler olup bitçeni bilemeden ona öyle bir söz vermem yanlışdi, hatırladıkça ağlıorum kendime çok kızgınım sözümün arkasında durmadım beni inshalah affeder ama konuşmayada korkuyorum yanlış tam tersi ikimizi düşündüm için bağımı kesdim

Yanlış mı yapıorum kendime çok kızgınım acaba ne düşnuyodur
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin tepkisni anliyorum yanlis oldumuda biliyorum ben haytimda kimseyi yuz ustu birakmadim ve soZlerimden geri donmedim bu durum haric, yargiliyanlara dicek lafim yok ama empati kurmanizida bekliyemem yerimde deyilsiniz hayatimi yasamiyorsunuz anliyabilmek icin . Durduk yere tanimadi birine cati ve komalik eti ? Televisonda haberlerde boyle birsey duysaniz adama bedualar edersiniz ama boyle duyunca beni yargiliosunuz? Benim korkulaarim var , anliyabilcenizide sanmam,
Güncellemeler
+1 yıl
Babamla kardeslerime bakiorum , calisyorum, okuyorum ve ben ona yazsam o beni hic birakmazdi yeterince agressive biri ve cikinca nasil biri olcani dusunemiyorum bile ve korkmam dogru, diyelim ve ben ona asik deyilim hoslantiydi benim sorunum verdim sozu tutamamk nedenide korkmam dog olarak, onun neler yasadininne hisetinide tahmin edebiliorum kendisinde soyledum hak eti cezayi cekiyor, diyer adamin ailesi olsam 3 sene az bile derdim simdi birdaha dusnun isterseniz neden yazmadimi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sozumde duranamk benide uzuyor ve yazdim mektuplat hala bende sadece yoluyamiorum, haksiz oldumuda biliorum ama kafamdan gecen cok soru oldu onun huyunuda bildigim icin yazmaya korkuyorum
Kendime çok kızgınım ve ne yapacağımı bilmiyorum