Güncellmeden gıcık oluyursunuz ama kusura bakmayın :))
Sevmek mi sevilmek mi deseler hangisini seçerdiniz?
Güncellmeden gıcık oluyursunuz ama kusura bakmayın :))
her ikisi de ihtiyaç ve çok güzel. tek olmaz. her ikisi de aynı anda yaşanırsa mükemmel bir mutluluk olur. sadece sevmekya da sadece sevilmek üzer can yakar.
sevdiğiniz sizi sevmezse yıpranırsınız acı çekersiniz. ya da sevmediğiniz biri sizi severse bundan dolayı da vicdanen rahatsız olur onun haline üzülürsünüz.
gerçek aşk baktığınız göz size aynı merkezden bakıyorsa yaşanır
kesinlikle doğru
sevdigin tarafından sevilmek
kim istemezki bunu
işte o zmanagerçekten aşk yaşanır
teşekkürler en iyi cevap seçtigin için
rica ederim... ikisini bir arada bulmak zor ama
insanın tek bir hayatı var
olacaksa en iyisi olsun
Sevmek derim, çünkü en azından ben ne kadar sevdiğimi bilirim ve sevgimi gösteririm, ama sevilmek dersem ne kadar seviyor acaba çok mu az mı ister istemez düşünür insan, o yüzden ben seveyim o isterse sevmesin, ben elmayı seviyorum diye elma da beni sevmek zorunda değil :)
Mevlanaya sormuşlar : Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi ? -sevmek demiş...çünkü, sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın.!
Cevap
81Cevap
2 si aynı alanı ilgilendirse de birbirinden farklı bence .. insan hem sevmek ister hem sevilmek... demez ki ben sevlieyim ama sevmesemde olur ... yada ben seveyim ama sevilmesem de olur ..birbirini tamamlayan seyler bunlar iki ayrı parca bir butun yapıyo :) ..
Aynen öyle :)
haklısın teşekkürler :)
her ikiside birarada olursa gerçek bir anlam taşır. birbirlerini karşılamıyorlarsa acı verir sadece. illaki tercih yapmak gerekirse sevilmek daha baskındır benim için. sevilmenin verdiği mutluluk karşılıksız sevmenin vereceği mutluluktan kat be kat değerlidir.
Fuzuli'ye "Sevmek mi yoksa sevilmek mi daha güzeldir..?'' diye sormuşlar. "Sevmek" diye cevaplamış ve eklemiş: "Çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın.." desem en güzel en kısa cevap olur zaten :))
bir duble daha tercih ederdim gölge etmesin kimse yeter.
Sevilmekte sevmekte geçici aynı alkol gibi.
Yani Sevgi = Alkol ise bu iki uçucudan 70CL olanı tercih ederim.
Hıck!
Çok güzelsin,tam abimin tarzısın,annem olsa numaranı isterdi valla:)) Sevdiğimiz kişi tarafından sevilme seçeneği yok mu ya:)
:D canım fotodaki ben değilim ama bana çok benziyor,giyim tarzıda dahil :))
Tşk ederim yinede iltifatın için..
:)) ricaaaa ederiz:)
Arkadaşlığımı kabul etsene kız,annenle tanışalım :D
Senin sevdiğin seni umursamadıktan sonra yada seni seveni sen umursamaktan sonra bütün olamazsın.Hep yarım kalırsın...sokarım öyle sevgiye.Ya tam ya hiç.
İkisi de aynı anda olmayacaksa, sadece sevilmek bencilliktir. Sevmek derim. Bir de sevildiğinden emin olamazsın.
Nasıl emin edebilirim o zaman diyim ? :)
karpuz kabuğundan ayrılır mı hiç ? önce seveceksin seveceksin ki kalbinde sımsıcak ,kıpkırmızı tatlı mı tatlı bir şey oluşsun. sevmekten usanmayarak ve zamanla ancak sevilirsin ...
üstada sormuşlar sevmekmi daha güzeldir, sevilmekmi daha güzeldir.
SEVMEK demiş,
neden demişler çünkü hiçbir zaman sevildiğinden tam emin olamassın.
anladınmı yegen :)
Anladım dayı :D
iki kelimenin de kökeni sevgi ..Ben sevgiyi seciyorum:)
ahhh ahhh sevmek gibisi varmııı çıkarsızca sevgi dolu yürek doluu...
Sevilmeden sevmek bostur ayni sekil sevilincede sevmek gerekir
bu iki şık da insanı üzer 3. bi şık eklesen olmaz mı :D
Yok ki ekliyeyimde :D
Bugüne kadar secemedik , bu soruylada secemeyiz herhalde ...
sevilmeyi seçerim çünkü beni seveni bende sevebilirim ama severde sevilmezsem bu kötü olur karşılık verebilirim beni sevene ama karşılık bulamam ihtimalim var bu yüzden
bana sorarsan sevilmek çünkü ben sevgimden eminim ve sevildiğimden de emin olmak isterim birkaç talihsiz olay yaşadım o günden sonra kimseye güvenemez oldum
sevmek iyidir iyi. sevmese de önemli olan senin sevmendir sevebilmendir farkında olabilmendir.
ikiside birbirini tamamlayan iki unsur. elektrik olmazsa lamba ne işe yararki. sevilmeden sevmeninde bir anlamı olmaz bence...
Fuzuliye sormuşlar: 'sevmek mi daha güzel, sevilmek mi?' Fuzuli cevap vermiş: 'sevişmiyorsan, ikisi de fuzuli..'
sevemk eve sevılmek mukemmel cevaptır sevmeden sevılmek zor zanaattır sevıpde sevılmemek ımkansız asktır. onun ıcın her ınsan ıster sevıp de sevılmek ama ne ala
Sevilmek derdim çünkü ben sevebilecek kadar cesurdum o ise sevemeyecek kadar korkak
ikisi de. severken sevilmek ya da sevilirken sevmek
ikisi de güzel sevmekten vazgeçemem sevilmeyi beklerim
Ben onu seviyosam o da beni sevecek o kadar. :Ddddddd
tek taraflı olan hiçbisey güzel degildir ama birini seçmek gerekiyosa sevilmeyi tercih ederim..
beni sevicek birini sevmek isterdim sonra zamanla bana aşık olsun isterdim kişiliğime aşık olsun
Sevilmek Tabikide Düşünsene . Seviyosun Ama Karşılık Yok. Sevilirsen Ama Herşey Senin Elinde ŞipŞak ;)
Sevilmek hosturda sevdiginin sevmesi bi ömre bedel...
Kesinlikle öyledir :)
ben sevilmeyi tercih ederdim çünkü o zmn beni sevnlerin arasıneden birini seçebilirdim ama bn seversem belki inkansız birini sevicem o neden le en iyisi sevilmek ...
sevildiğini bilmek güzel şey ne olursa olsun ama emin olamazsın o kötü o yüzden sevmek
Sevilmek daha güzel bir şey. Ben severim yani, sorun değil, ama sevilmek daha güzel geilyor.
sevmek çnkü insan hç br zaman sevildiğinden emin olmaz sevdiğnden emin olduğu kadar :)
neden kendi çapımda birini seviyimya da sevmediğim birini sevdiği için kabul ediyim ben manyakmıyım
hem sevecem hemde sevileceğim karşılıklı...
Her insan sever ve sevilir ister istemez ama herkesin tercihi sevilmektir cünkü herkez sevilmeyi Sevmek kadar İster.
Sevmeden sevilmek de , sevilmeden sevmek de bana göre pek hoş bir durum değil. Demek ki ikisi de lazım ;)
sevilmek çok güzel.
ama gerçekten sevilmek.
iliklerine kadar hissediceksin.
sevilmeyi seçerdim keza bu tatmadığım bir duygu ...
sevmek...ama bilmemeli bunu hiçbir zaman...sevilmeyi tercih etmek bizlere yakışmaz..
hem tarifsiz sevmek hem tarifi anlatılmayacak güzel bir şekil de olmalı el ele yürümeyi her yerde
Sevmek mi sevilmekmi deseler : Pilav Üstü Salata olsa daha iyi olurdu derim
SEVMEK! Sevdiğime emin olabilirim ama sevildiğime emin olamam.
Sevilmek tabiki seviyoruzda noluyo biri beni sevse bende onu severim :)
sevmek en güzeli çünki seni seven kişi seni çok sıkıyor ve sende onu kırmak istemediğin için katlanmak zorunda kalıyosun o çok kötü
Türk kızlarımız sevilmek diyo. Peki bizi kim sevcek?
sevmek güzeldir çünkü asla gerçekten sevildigini bilemezsiz...
sevilmek isterim
beni sevdiğini bilen birisini bende severim zaten :P
Sevilmek derdim bi yerim kalkardı havalanırdım kıçıma tekmeyi yer otururdum :D
Verdiğim sevgiden fazlasını almak çok hoş
varmı öyle biri ? :)
Var var:)))
Polatımın resmini bırakmışsın o sanıyorum ya :))
Evet yakın arkadaşım olur:)))
güldüm :)))
Yanlız kalbi çok geniş değil anca birtane sığıyor:))
Evli adamda gözümün yok zaten :D
Bekar ama mutlu:)
Bekar olan sen misin ? :)
Mutlu olan biziz:)
sevmek iyide sevilmek çok çok iyi
Sevmeyen insan sevilmez ki zaten...
tabiki sevilmek sevilirsem sevmesini becerrim...
Sevildigim kadar sevmek derim !
sevilmek. ama düzgün bir insan sevsin mümkünse.
sevilmek daha kulağa hoş geliyor.
sevmek daha güzel bence
sevilmek en rahatı ohh kebap
Sevilmek tek taraflı sevdin mi değer bilmiyorlar
Sevmeyen nasıl sevilir?
İkisi de tek yönlü iğrenç anasını satım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar