sizi seven ama sizin sevmediğiniz biriyle ömür geçermi sevmek mi sevilmek mi
benim cevabım
bence geçmez ama hayat bazen mecbur bırakıyor evli olursun mecbur olursun ama hiç kimse anlamaz seni gitsen gidemiyorsun çocuk var kalamıyorsun da böyle bir bozuk bir yapboz parçası gibi bir türlü o parçayı denk getiremezsin yerleştiremezsin olmuyordur çünkü ama gitmene de izin verilmiyor mutsuzsun sevmiyorsun ama bunu bile bile seni bırakmıyor bu sevgi mi değil bence insan sevdiğini mutsuz eder mi etmez böyle kör düğüm gibi çöz çöz olmuyor deniyorum sevemiyorum zorluyor anlamıyor ne kadar anlatmalıyım gerçekleri anlamıyor sırf vicdan yaptım diye gidemiyorum öyle kala kaldım rabbim bir kapı açar diye bir umutla bekliyorum ama umutlarımda tükendi
benim cevabım
bence geçmez ama hayat bazen mecbur bırakıyor evli olursun mecbur olursun ama hiç kimse anlamaz seni gitsen gidemiyorsun çocuk var kalamıyorsun da böyle bir bozuk bir yapboz parçası gibi bir türlü o parçayı denk getiremezsin yerleştiremezsin olmuyordur çünkü ama gitmene de izin verilmiyor mutsuzsun sevmiyorsun ama bunu bile bile seni bırakmıyor bu sevgi mi değil bence insan sevdiğini mutsuz eder mi etmez böyle kör düğüm gibi çöz çöz olmuyor deniyorum sevemiyorum zorluyor anlamıyor ne kadar anlatmalıyım gerçekleri anlamıyor sırf vicdan yaptım diye gidemiyorum öyle kala kaldım rabbim bir kapı açar diye bir umutla bekliyorum ama umutlarımda tükendi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgi saygıdır vefadır kendine gel insanlık dır sevgi hiç mi seveceğin iyi bir yanı yok
var arkadaş olarak sadece ötesi olmuyor çok denedim olmuyor elimde değil insan duygularını yönetemez benimki de o hesap fakat zamanında çok kötülük yaptı sabr ettik yıllar sonra tükendiğimi anladım
Peki hataları ne aklına ne gelirse yazarmısın
Zamanın da kötülük yaptı peki şu an nasıl
Arkadaş olarak senmi tek görüyorsun eşin de aynı şekilde arkadaş gibi mi davranıyor karı koca ilişkisi yok mu
hiç bir karı koca hayatı yok evet o beni seviyor belki zamanında keriz gibi Hüseyin'e katlandığım için zamanında evine ve çocuklarına bakmadı varlıktan yokluk yaşattı 7 sene bunu yaptı parasını ailesine vererek asla gözüm para pulda değil ama benim çocuklarım sefalet içinde büyürken ben sabr ettim ama meğersem git gide bıkmış tükenmişim ve daha bir sürü şey aşırı kıskançlık yaşlı gibi giydirmeye çalışması her şeye karışmasını kardeşimle dahil gezmek yok evden dışarı çıkmak yok hesap sorar gidince de 50 kez arar
Evde sanki evde kaldığın arkadaş gibi mi
Karı koca hayatı olmaması seni ve onuda mutsuz eder
İnsanın duyguları vardır
.. denedin mi değiştirmeye eşini veya birşeyleri düzeltmek için çaba oldu mu
... eski eskide kaldı diyip denedinmi
Konuştun mu
Eskiyi unutup şu an için odaklansan yine aynı adam mı
o düzeldi ama ben artık sevemiyorum kim ister böyle olmak kalbime sevgisini ekemiyorum keşke sevsem bu beni çok üzüyor vicdan azabı çekiyorum ama asla sevemiyorum denedim denedik kaç kez o seviyor ama ben arkadaştan öte giremiyorum bunu kendisine de söyledim
Bişiler yapınca hep rol yapıyor gibi mi hissediyorsun yapıyorsun ama Bir türlü olmuyor gibi mi
Söyleyince ne dedi
... yatakları ayırmadın umarım
Belki de geçmiş de yaptıkları yaralar yüzünden böylesin
Vicdan azabı acaba ben mi yapamıyorum gibi mi çekiyorsun ben napıyorum gibi mi
hayır geçmişte kötü biriydi şimdi de beni çok seviyor ama bu sefer de ben istemiyorum ve boşanmak istiyorum ağlamak üzere oluyor bende vicdan yapıp bırakamıyorum diyor sen benim ailem herşeyim oldun bırakma beni sen gidersen ölürüm diyor
Napmayı düşünüyorsun
boşanmak istiyorum ama o istemiyor
Tüm herşeyini karşılıyor ise Bir şans versen 😊
denedim olmuyor abim gibi geliyor artık bana ona inanın bende asla böyle olsun istemezdim oldu işte maalesef ki oldu babam ve abim arkadaşım gibi ötesi yok
Yaz istersen özelden yanlış anlaşılmasın ama
hayır teşekürler
Ben teşekkür ederim sadece dertleşmek için dedim yanlış anlaşılmasın sakın
anladım 👍
Sapık vs sandığın için mi hayır dediniz
hayır bir erkekle konuşmam yanlış olur özelden
Yanlış olur mu bilmiyorum yanlış kişi ile konuşsan haklısın da
Sevilmek çünkü sevmem güzeldir ama adamakıllı sevebilen yok
Ayrıl çocum neyin derdindesin?
Kuş hiç tek kanatla uçarmı be güzelim
hiç birini beni rahat bırakın
Sevmek