Yeni Flört etmeye başladığınız birine nasıl hitap edersiniz ? Flörte hitap şekilleri nelerdir?

Tatlım
Flört etmem hemen evlenirim
Bebişim
İsmiyle hitap ederim
Diğer..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni Flört etmeye başladığınız birine nasıl hitap edersiniz ? Flörte hitap şekilleri nelerdir?

Selam,
Sevgililikten bir adım önce arkadaşlıktan bir adım öte olan flört durumlarında karşımızdakine nasıl hitap edeceğimiz her zaman kafa karıştıran durumlar arasında yer alıyor. Adını söylesen çok ciddi romantik bir kelime kullansan fazla samimi olacak gibi. Flörte nasıl hitap edilir sorusu hepimizin başını zaman zaman ağrıtan bir durum.
Tabii ki ben bu durum için biraz araştırma yaptım ve en iyi flört hitap şekilleri için bazı öneriler buldum. Önerilerim arasından sen de kendi yeni flörte hitap şekilleri seçebilirsin. 💗
Flörte hitap kelimeleri aslında çok fazla seçeneğe sahip. Aranızdaki iletişime göre hem eğlenceli hem de romantik kelimeleri kullanabilirsin. Çiçeğim, balım, canım, yavrum gibi hitaplar popüler ve gelen olan öneriler arasında yer alıyor. Hitap şekillerini kadın ve erkek flörte hitap şekilleri olarak ayırarak bazı örnekler hazırladım. Umarım işine yarar. :)

Kadın Flörte Hitap Şekilleri
Erkek Flörte Hitap Şekilleri
Hissettirdiği yakınlığa göre değişir.Ben genelde uzun süreli ilişkim olsun isterim.İlk gün aşkım da diyebilirim, adıyla da hitap edebilirim.
İsmiyle hitap ederim
Çok yanlış bir hitap şekli samimiyeti bozar :D
Ben herkese ismiyle hitap ederim canım cicim diyemem kimseye ancak duygusal birşeyler hissettiğim zaman söyleyebilirim ve tek hoşlandığım kişiye derim başka kimseye süslü kelimeler söylemem. Ama sıcaksa aramız cano falan diyebilirim karşımdaki kişinin sıcaklığına bağlı.
reis cano ne arkadaşına söylesen neyse de flörtde de cano falan ağır gider olmadı reis , kral falan de
sürekli ismiylee
Cevap
46Cevap
Bana askım, sevgilim, birtanem, tatlım diyen adam bastan kaybeder. Vıcık vıcık sinir olurum. En basta canım falan demesi lazım. Zaman geçip ısındıkça farklı söylemler olabilir ama basta vıcıklasan adamın ömrü 3 gün bile diil
ismiyle hitap ederim.eğer çok ısındıysam,arada şakalaşır,namıssız falan derim.önce şaşırıyolar,kasıntı olmamı,kibarlaşmamı bekliyolarmış.ama ben kabalaşmıyorum sadece şakadan namıssızya da kıro derim.
Evet aynen ya Gundi derse :)
genelde derken reis her gün farklı flört ile konuşuyorsun herhalde?
İçimden ne geliyorsa öyle yazarım ama bebişim gibi lafları sevmm. Aynı şekil tatlımda çok itici geliyor. Daha çok bana söylediği sözler ile hitap ederim. Canım derse canım derim ama asla karakterim olmayan bir cümle söylemem.
canım tatlımla başlar bitanem aşkımla devam eder. ismi ile pek hitap etmem.
ilk önce bebegım olur ıcımde buyur canım olur bıraz olgunlasır vazecılmezım olur
aklımdan tatlım diye geçti.i...bir de kuzum diyorum ben.izmirli olduğumdan kumrum filan...sonradan da ilişki ilerlediğinde şiirler özel mi özel hitaplarla gider bu...ama bakalım hangi ademoğlu..:/
Yeni flört etmeye başlamışımdır fakat yeni de tanışmıyor olacağım için aramızda geçen paylaşımların/diyalogların toplamından nasıl bir nüans doğar ve dile düşer bilinmez...
bi şey demem,hep gizli özne kullanırım
ismini söylediğim ilk an ...sezen cumhur önal a bağlıyorum bak yine :S
yeni olmasi disinda iliski bile degilse kesinlikle ismini kullanirim, özel bir kelime kullanmam
Ne çok sulanırım ne çok ciddi dururum tatlım candır:)
lakap takar öyle hitap ederim. flört sonuçta biraz oynamak lazım.
önce isim 1 ay sonra bebeğim 1 ay sonra aşkım 1 ay sonra katmerim olur 1 ay sonra hayatımın anlamı 5. ayda kocam olur anlarsın sen :D
Katmerim olmamıi künefem veyahut da bal porsuğum iyi gider
Şıkları beğenmedim... :DD
Şitşştt derim ... :))
ismiyle.ilişki ilerledikçe de ismiyle..arada canım, tatlım vs çıkıyo ağızdan..
çok önceden beri tanımıyosam uzun bir arkadaşlık süreci yoksa , ismiyle tabiki ...
Tabi ki ismi ile ne yapıcaktım BİSMİLLAH daha ilk zamanlar yalancıktan tatlım canım diyemem ben ;)
Değişik hitap şekillerim mevcuttur paylaşıp orta malı etmeyim.
Cevizim diye hitap ediyorum.
Arıyorlar cevizleyim diyorum
Biz flört ediyoruz artık saklamak istemiyorum cevizim :( <3
yerim lan pıtlık burun diycem ben de sana <3
parmaklarını ısırırım
Ben hep isimleriy hitap ettim bazen de canım dedim ama çoğu bu kafadan insanlar değildi ne yazık ki
Dostum bu adlandırdığın ister flört olsun ister arkadaş erkek/kız farketmeksizin insanlar değerli olduğunu hissetmek ister iltifat et
isim ne güne duruyo öyle hemen aşkıma tatlıma girmemek gerek
Tatlım dedim ama niyetim ciddiyse ismiyle hitap ederim.
Şıklar hemen hemen aynı bebişim gibi şeyler kullanmam ayrıca..
bence tatlım, balım, bitanem. aşkım gibi sözler ilk günlerde daha fazla söylenir. artı insan flört ettiği kişiye ismiyle hitap etmez.
İSTEMEDİĞİN BİŞEYİ SANA YAPIYORSA BİRAZ BENCİL BİRİSİ AMA SENDE ZEVK ALIYORSAN O ZAMN DİYECEK BİŞEY YOK...
İsmiyle hitap ederim hiç aşkım diyemedim duymadımda zaten flörtler hep bir tarafımda patladı
soyadının önüne sayın kelimesini ekledikten sonra, "Sayın Gül" diye hitap ederim. :D
D Ismini kullanirim :)
yeni ilişkide kaynaşmak biraz abest kaçabilir bu kişiden kişiye degişir :)
settirdiği yakınlığa göre değişir.Ben genelde uzun süreli ilişkim olsun isterim.İlk gün aşkım da diyebilirim, adıyla da hitap edebilirim.
Tatlım, canım, bebişim? Pehh..çok klasik ve hayal gücünden yoksun
Prenses ve minik diye hitap ediyorum oda arada canım diyor , bence kalıpları s.. edin içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edin bu kadar kasmaya gerek yok..
çok kasmış herkes, içinden ne geliyorsa onu kullanırsın yok cıvıklık olur falan. Akışına bırakın korkmayın bir şey söylemekten. Söyleyin direkt
Adı üstünde yeni. İsmiyle hitap ederim tabii.
İsmi ile hitap etme dışında her şey kullanılabilir isim ile hitap etmek samimiyeti bozabilir daha yaratıcı hitap şekli olsa daha iyi olur
ismiyle hitap ederim ama araya canımlar sıkıştırırım güzel laflar sıkıştırırım flört sonuçta tadı burada
önce canım sonra canım :)
Hatun derim genelde ,ya da sevdicek.
D:Ismiyle hitap ederim
bebiş ne yaa cok cıvık :) tatlım canımya da ismi
Direkt ismiyle hitap ederim. Daha ilişki bile yok ortada.
İsmiyle hitap ederim.
tehlikeli güzellik derim genelde
yeni flörte ismiyle hitap ederim tabi
en güzeli ismiyle hitap etmek
ismiyle hitap ederimya da canım derim arada
ismiyle hitap ederim :D
İsmiyle hitap edilir tabiki...
İsmiyle tabii ki. Bebişim ne ya yılışık yılışık.
İsmiyle hitap ederim
İsmiyle hitap ederim.
ortak derim :d
adını söylersin başka türlü olmaz
isminden güzel hitap mi olur yaa
Koçero bak buraya derim mesela. 🙈🤷😂🤭
Kocam çocuklarımın babası nasıl amaa
ilk günlerde ismiyle sonradan canımcım
Dilimden geldigi gibi konusurum.
canım kelimesi her yöne gider
canım de gitsin bu kadar kasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?