Bir arkadaşınız vasıtasıyla biriyle tanıştığınızı düşünün. İlk görüş olarak da hoşlandınız, sohbete devam etmek istiyorsunuz. Size sordu: ''Bana kendini nasıl tanıtırsın?'' Ne cevap verirsiniz?
Doğum günümden itibaren başlarım; beni detaylı tanımalı.
Gittiğim okulları, iş pozisyonumu ve başarılarımı anlatırım.
Hobilerimden bahsederim; eğlenceli insan imajı iyidir.
doğduğum günden beri anlatırım kısa kısa hem hoş güzel sohbet olur ben kendiminkini anlatırken kendisininde saf çocuksu duygularını neler yaşadıklarını iyi veya kötü anlar anlatırım sohbet ederken konu bulcam diye uğraşmam geçmişini bilmek güzel ilerleyen zamanlar özel günler geçmişiyle güzel anlar hediyeler yapılabilir çocukken yapamadığını belki ben yapabilir ona sürpriz yapabilirim o yüzden yaşayarak zaten öğreneceksin ama geçmişini bilmeden de yaşamak bana göre değil ben yalansız anlatıyorsam karşımdakinden de onu beklerim. Çünkü yaşamışsın bitmiş
İş görüşmesi gibi bana kendini anlat demekle olmaz ki. Cv hazırlasın bari. Tanımak istiyorsan doğru zamanda doğru soruları sorman ve gözlemlemen gerekir Mesela en sevdiği arkadaşı kimmiş? Neden en çok onu seviyormuş? Bu tip soruları yöneltirsen daha iyi tanırsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Soru sorarak başlarım. O da bana sorar yanıtlarım. Sonra konuşma ilerledikçe konu ile ilgili anlatılanlarda çeşitlenir. Mesleği, okulu, çevresi, ailesi, hobileri, fobileri. Nerelerde yaşamış, hayatı bu zamana kadar nasıl geçmiş. Tabi bunlar detaylı değil kısa kısa konu başlıklarıyla.
Tanıdıkça detaya girilir mesela birgün sadece bir konu konuşulur.
İşimi, ailemi, nelerden hoşlandığımı anlatırım. Bence yaşayarak öğrenmelisin demek çok saçma. Belki o kişi hoşlanmadı benden, sadece sohbet olsun diye soruyor.. Yaşayarak öğrenmen gerek diyerek sohbeti bitirmiş oluyorsun, onun senden hoşlanabilme ihtimalini bitirmiş oluyorsun.
Kibritçiyim. Kibriti olmayanların sigarasını yakarım. Yağmur yağarken şemsiyeci olur insanların ıslanmasını önlerim. Birinin yanını boş görürsem o boş yeri doldurup yancısı olurum. Eğer gülerse. İnanma normal biriyim okul bitirmiş iş arayan. hayatla mücadele eden.
Sanford Pharmacy is your trusted online destination for affordable and reliable healthcare solutions. Committed to providing high-quality medications, we offer a wide range of products to address various health needs. Our user-friendly platform ensures a seamless shopping experience, allowing you to browse and order from the comfort of your home. With fast and dependable delivery services, Sanford Pharmacy brings essential treatments right to your doorstep. Our competitive prices make healthcare accessible without compromising on quality.
Ivermectin is available at Grant Pharmacy, is robust in opposition to parasitic infections. Known for its powerful motion, Ivermectin aids healing.
Grant Pharmacy offers (Nitazoxanide) , an antiparasitic remedy for gastrointestinal infections. Known for effectiveness, Alinia helps digestive health.
Grant Pharmacy offers , a trusted treatment for autoimmune conditions like lupus and rheumatoid arthritis. Known for its effectiveness, Hydroxychloroquine lets in immune health.
beni yasayarak tanırsın anca derim suyu akısına bırakırım zaten beni tanıyan terkedemez isterse denesin gece rahat uyuyamaz beni terkeden lisedeki sevgilimi 3 yıl sonra gördüm senin yaptığın espri kalitesini hic bir yerde bulamıyorum rüyalarıma giriyosun dedi bende dedim anca rüyanda görürsün senmisin bana ailem daha ciddi birini istiyor diyen kız hala ruhi huzuru bulamamıs hicde umrumda değil
İsmim Fatih. 26 yasindayim. Ankara gazi hukuk mezunuyum. Savcilik icin staj yapiyorum. Futbol bagimlisiyim. Galatasarayliyim. 2 yildir fitness yapiyorum 1 yil kick box yaptim. Hayvan gibi kaslarim var. Vakit buldukca dövne isiyle ugrasirim. En sonunda da benden iyisini bulcan lan Kezo derim.
bence yaşayarak öğrenmek lazım çünkü diğer şıklar büyük bir ihtimal yalan oluyor gibi bir insan bir insanı yaşayarak tanımalı bence karpuzum diyor kelek çıkıyor malesef
Herkes zamanla tanır, Beni yaşaması lazım vs demiş ama ya o kadar zamanınız yoksa? Çünkü sen kendini ifade etmezsen o kişi birdaha seninle buluşmak, görüşmek istemeyebilir.
hobilerden bahsederim ki karşı tarafın işi kolaylaşsın ona göre tavır alsın ik başlarda tatktik gizemli olmaktır iyi işler ben zaten konuşkan bir insanımdır konuşmuyosam gerilmişimdir o iş olmaz
kizlar asil. ilkinim senin canim. daha elim erkek eline değmedi. der halbuki. laşk olmuşlardır. haberleri var ama bilmezliktrn gelirler. yazık. acıyorum simdiki kızlara
Kendimi anlatmam , benle alakalı sorduğu sorulara kaçamak cevap veririm. Bunu insanlar beni çekici bulsun diye değil , içimden geldiği için yaparım. ve bence gayette çekici
En İyi Cevaplar