Terketti ve dönmüyor ne yapmalıyım?

tam 6 aydır görüştüğüm biri vardı ilk başlarda ben sevmedım hatta 2 ay kadar ama sonra ısındım. çünkü üstüme çok düştü her dediğimi yapardı... aralıkta yüzük aldı evlenme teklıf ettı. neyse aradan 2 ay gectı yalnız benım aılevı sorunlarım vardı ben tam ılgılenemedım onunla... :(( gecenlerde bı konudan tartıstık bende aptal deyip cıktım yanından o gün zoruna gitmiş ..1 hafta soguk davrandı bana... buluştuk ve sana karsı ilk günkü hislerım yok dedı. bende ayrılalım dedım kızdı hemen ayrılalım dıyosun dedi... ertesı gunu ben pışman oldum mesaj attım bu seferde o kabul etmedi... 3 gün yalvardım özrdiledim bana etmedıgını bırakmadı hep benı sucladı. bugünde ikinci şans vercem dedı ama soguktu mesajları... neden böylesın dedım idare etcen dedı... kızdımne dıyosun sen dıye zorlamıyoum senı sen bılırsın dedi yani işine gelırse dedi.. gece mesaj attım aşkım ben senı cok sevyorum bız nıye böyle olduk 1 haftada dedım bıtıı dedı:(((
Güncellemeler
+1 yıl
BANA sen benı hıc sevmedın dedı durdu... ben gece mesaj attım demın aşkım ben senı cok sevıyorum neolur affet dedım yarın iş yerıne geleyım konusalım dedım boşuna gelırsın kesınlkle bıttı diyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo... :(((
Güncellemeler
+1 yıl
bugün iader etcen deyınce kızdım sen 5 para etmezsın yazıklar olsun sana cehennemın dıbıne kadar yolun var dedım... ama sırf sinirlendim diye... cunku benımde zoruma gıttı 3 gün yalvardım banane dıyo resmen ya... o benı cok seven gıttı baskası oldu...
Güncellemeler
+1 yıl
yarın herseyı göze alıp iş yerıne gıdıcem son kez... sizce gıdeyım mı aşkım için savaşmak ıstyorum...
Terketti ve dönmüyor ne yapmalıyım?