Terkeden Sevgilim Geri Dönmüyor Ne Yapmalıyım?

Merhaba saygıdeğer abi & ablalarım ve aynı yaşta olduğum arkadaşlar. Ben 15 yaşında bir öğrenciyim bundan 3 ay önce aynı okulda okuduğumuz (fakat farklı bir sınıfta) daha önce pek konuşmadığım ama ilgimi çeken bir kız vardı. Okulumuzun açtığı kursa başladım ve o dönem içeri girdim birde ne göreyim etkilenip izlediğim kız içeride oturuyordu. Eğlenceli biriydi daha önce konuşmuşluğu olan arkadaşlarımla falan konuşuyordu ama ben tek kelime bile konuşamadım. Herneyse ondan hoşlandığımı herkesten gizledim ve 3 hafta boyunca kursta öylece ona bakıp dalıyordum. Aşık olduğumun farkındaydım ona baktığımı farkedince bana ne bakıyosun diye bir tepki göstermişti ve aramızda eğlenceli bir konuşma geçti. Bunun cesaretiyle eve gidip Facebook'tan ekledim ve isteğimi kabul etti. bir kaç gün öyle konuştuktan sonra onu sevdiğimi söyledim ve oda benden hoşlandığını söyledi ve ilişkiye başladık. okulda pek konuşamazdık sadece kursta sarılır öperdim ve evde mesajlaşırdık. Bu böylece sürüyordu. Sonra ilk kez biyerde buluştuk ve hayatımın en güzel günüydü. vakit ilerledi ve araya 15 tatil girdi. tatildeyken herşey iyi giderken bir mesaj geldi ve mesajda ben artık ayrılmak istiyorum yazıyordu. sebebi sordum uzatmayalım sebebi bende kalsın dedi. ben okadar aşıktım ki bir kız seslense yönümü çevirip bakmıyordum bile.1 Hafta geçti ve tatil bitti. okulda gördüm ve kalbim sıkıştı. bir kaç kez konuşmayı denedim ama hep benden kaçtı. Şimdi sınıfındakı en yakın arkadaşı benim kardeşim diyebileceğim bir kız ve aynı mahallede oturuyoruz. En yakın arkadaşına Ben onu hala seviyorum ama geri dönemem demiş. Ben bunu öğrenince kıza adeta 2 gün yalvardım benimle tekrar olsun diye. Ama her seferinde reddetti ve beni tersledi. Ben Sordugumda Ben kötü bir kızım sevemem beni sevme sevgiyi falan haketmıyorum diyor. okulda konuşmak istiyorum gelmiyor facebookta konusunca boyle diyor işte. Arkadaşlar yaşım küçük olabilir bana lütfen yardım edin ciddi düşünüyorduk Resmen acı çekiyorum oda seviyor ama bana sevmiyor gibi gösteriyor. ne yapcam?
Terkeden Sevgilim Geri Dönmüyor Ne Yapmalıyım?