Son kez görüşelim bundan sonra rahatsız etmicem dediğim birine tekrar mesaj atmak aramak mı onu daha çok mutlu

Ne arkadaşım diyebilceğim ne de sevgilim diyebilceğim biri var hayatımda, en başlardaki tatlı muhabbetlerimiz son bulmuştu, artık eski özgünlükten uzak sıradan muhabbetler başlamıştı, ona son kez benim misafirim ol ve bida seni rahatsız etmicem dedim, o bunla ilgili hiçbişey söylemedi, buluştuk ve ben bunla ilgili bi yorumda bulunmadım zaten sen kendince bi son olsun istiyosun dedi, ama yine de ikilemdeyim, şarap içtik, ilk defa onunla yakınlaştım, birbirimize sarılarak dertlerimizi dinledik,belki sevişmenin ilk adımlarını başlattık ama öyle bişey olmıcağını ikimiz de biliyoduk, ve ona sadece bu anı hissetmek bana iyi geliyo dedim, daha fazlasını istemiyorum dedim, duygu olarak çok iyi bi durumdayım ama karamsarlık da var, ona verdiğim sözü tutmak istiyorum, h,ç aramamak istiyorum, fakat bi yandan da o sıcaklığı yakınlığı özlüyorum, fikri lan varsa açıkça söyleyebilir olumlu olumsuz dinlerim
Son kez görüşelim bundan sonra rahatsız etmicem dediğim birine tekrar mesaj atmak aramak mı onu daha çok mutlu